Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 275
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
Тъкмо се бях засилила да поръчвам кутии от Goodbox. Явно ще изчакам. Нещо много закъсняват Bellebox с тези специални издания.
Лимитираната кутия, която излезе преди няколко дни, е сбор от продукти, които наскоро ги имаше. Очаквам и тези да са нещо подобно, но... да видим.

# 76
Тъкмо се бях засилила да поръчвам кутии от Goodbox. Явно ще изчакам. Нещо много закъсняват Bellebox с тези специални издания.
Лимитираната кутия, която излезе преди няколко дни, е сбор от продукти, които наскоро ги имаше. Очаквам и тези да са нещо подобно, но... да видим.
И аз точно това си помислих …

# 77
  • София
пуснаха изданията на Белбокс. Харесах си едно и поръчах Simple Smile

# 78
пуснаха изданията на Белбокс. Харесах си едно и поръчах Simple Smile
И аз се чудя дали да не ги пробвам. Май кутия 1 ми харесва.

# 79
Много бързо свършила кутия 2.

# 80
Да, само една кутия ми харесва, и тя е изчерпана. Oh, well... обратно към Goodbox.

# 81
Аз си харесах втората и почъчах, заедно с пилинга на LUE (страхотен!) от магазина им

# 82
То коя друга да си хареса човек, освен втората? Simple Smile))
Иначе продуктите са били в предишни кутии, вероятно са събрали тези от някакви остатъци.

# 83
Eто я и кутията на Ayan. Доволна съм мисля, но и аз не познавам особено техните продукти. За сега пробвах балсамчето за устни и маслото за тяло, което се оказа доста твърдо и плътно. Само това олио за целулит не ми трябва, но ако знаех, че ще е то щях да ги помоля да ми го сменят с нещо друго. Нямам търпение да пробвам пяната за лице.

# 84
Много се точих и за Орфеус, после за коледните… Но с тия цени за тотално незнайни за мен марки, убедиха ме да си взема нещо за тия пари, но доказано.
То по-скоро е за другата тема за чужбинските кутии, но вместо запис, ще го споделя тук. Та за 60£ / 135 лв си взех Estée Lauder - пълноразмерни серум, крем, спирала и травъл размер околоочен.
(Нямам търпения любимият “дядо Коледа” да ми ги подари ☺)

# 85
Кутията на Орфеус отново е налична за поръчки.

# 86
Това сигурно поради големият интерес. Joy

Може би, това са невзети пратки висяли по куриерите. Не е била изчерпвана изобщо, маркетингов трик просто. Оказа се, че няма толкова наивни дами и за 200 кутии на тази цена.
Кутията на Орфеус отново е налична за поръчки.

# 87
Много се точих и за Орфеус, после за коледните… Но с тия цени за тотално незнайни за мен марки, убедиха ме да си взема нещо за тия пари, но доказано.
То по-скоро е за другата тема за чужбинските кутии, но вместо запис, ще го споделя тук. Та за 60£ / 135 лв си взех Estée Lauder - пълноразмерни серум, крем, спирала и травъл размер околоочен.
(Нямам търпения любимият “дядо Коледа” да ми ги подари ☺)

Бихте ли споделили откъде си поръчахте кутията на Есте? Благодаря!

# 88
Драмата ми с тия цени е, че на мен просто не ми се излиза от установения ценови клас за абонаментна кутия. Повече от 80-90 лв. не бих дала, ако ще чудо да има вътре.

# 89
Според мен ще се вдигнат цените на кутиите - няма как. 60-70 лв. за кутия ще е новото 30-40.

Просто всичко е вече много скъпо. Извадих си сметки от  празничния ни пазар преди 2 години, когато имахме гости у дома. Става въпрос за хранителни продукти и напитки и сравних малко цени - някои разлики са фрапантни.

Общи условия

Активация на акаунт