Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 305
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
В крайна сметка, нищо не ми допадна от коледните кутии. Поръчах си кутията с кафе на ГБ, и пак тяхната на Симбиозис. Отдавна им бях хвърлила око и на двете.

Покрай черният петък, бях попаднала на промоция на кутия Blissim, ноемврийската им кутия беше на 5евро. Обаче още не са я пратили, станаха вече повече от 2 седмици откакто я поръчах.

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 20:38 от Elunaria

# 106
  • SF

Получих я и обещах да я снимам.

# 107
Супер е кутийката на живо. Скритата изненада беше ваучер за отстъпка при следваща покупка и то с доста дълъг срок - май чак до другия декември. Аз съм много доволна - взела съм за мама, свеки, зълвата и една приятелка. Надявам се да им хареса!

# 108
Кибрит натрупаха много черни точки пред мен с последните си две кутии, но не мога да не призная, че пък от друга страна показват специално отношение към клиента. Винаги,  когато съм им писала са връщали отговор и са били много отзивчиви. Вчера писах ва Белбокс относно една от лимитираните им кутии и нямам абсолютно никакъв отговор.  Тъкмо ги заглеждах отскоро и се чудех за абонамент,  но ще ме откажат.  Много държа на индивидуалното отношение към клиента, но за съжаление се среща рядко.

# 109
Пиши на Белбокс в инстаграм. Звъняла съм два пъти по телефона, не вдигнаха, дори обаждане не върнаха.

# 110
На мен Белбокс вчера веднага ми отговориха. И винаги когато им пиша, ми отговарят в рамките на 5 минути.

# 111
Никога не съм поръчвала от Беллебокс, но оня ден вечерта им писах за лимитирана кутия номер 2 и на сутринта имах отговор. Не мога да се оплача от комуникацията им.

# 112
Явно при мен има проблем. Ще им пиша пак

# 113
Здравейте, някой има ли вече реални впечатления от продуктите на Eolia от кутията на Goodbox? Чудя и се, но никога не съм ползвала техни продукти.

# 114
Ако някой все още не си е отворил дневния крем на Леониа от Кибрит, хич да не го и прави. Въобще не можа да попие в кожата ми, а на следващия ден се сдобих с толкова пъпки, колкото не съм имала от пубертета насам сумарно. Директно отива в кофата, а не в размените, защото не бих причинила на друг човек това нещо.

# 115
Здравейте, някой има ли вече реални впечатления от продуктите на Eolia от кутията на Goodbox? Чудя и се, но никога не съм ползвала техни продукти.

За мен лично продуктите са страхотни до един и си заслужава. Миришат невероятно, съставът им е добър и лично на мен ми се отразяват страхотно на кожата. Спреят с брокатени частици е вълшебен.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 10:40 от candy corn

# 116
Момичета вижте какво намерих, не ги знач тези някой поръчвал ли е от my full box? 9 продукта за 40 лв и сами си ги избираме..🤷🏻♀
https://myfullbox.com/my-full-box-9
Не поръчвайте това.Изключително съм недоволна.Продуктите са на абсолютно неизвестна марка,мъжкия комплект е китайски,спиралата за нищо не става,червилоно е сухо,да не говорим,че цвета никъде не е посочен .

# 117
Аз отворих въпросния myfullbox - ужасни снимки. Изобщо и не изглежда привлекателно. Малко усилия да положат.

# 118
  • Варна
myfullbox бяха добре преди да сменят собствениците. Сега са много зле .

# 119
Освен това изпращат продукти с изтичащ срок на годност.

Общи условия

Активация на акаунт