Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 349
  • 783
  •   1
Отговори
# 180
Това е възмутително. Бгбокс да се изчерпа преди даже да разкрият продукт 😂 Вече не им се колебая. Какво - пуснали са 100 броя ли? Или всичко са се юрнали да поръчват на сляпо 🤨
Последните месеци Хей Беа Бокс също се изчерпа още преди да разкрият продукт. Но те въпреки това разкриваха.

# 181
Imparfaite е ужасен и за ръце не става.

# 182
  • Sofia
Кога се изчерпа коледната кутия на Кибрит? Нямаше съобщение за последни бройки Simple Smile

# 183
Извинявам се за глупавия въпрос предварително 😅
Бихте ли ми казали за кутиите от bellebox начина на плащане на кутията само с карта ли става или може и с наложен платеж на куриера?

# 184
Извинявам се за глупавия въпрос предварително 😅
Бихте ли ми казали за кутиите от bellebox начина на плащане на кутията само с карта ли става или може и с наложен платеж на куриера?
Може и с наложен платеж, въпроса не е глупав, затова сме тук, да питаме и да се съветваме 😉

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 14:20 от С.Г.19

# 185
Кога се изчерпа коледната кутия на Кибрит? Нямаше съобщение за последни бройки Simple Smile
Налична е
Не е налична. 🤭

# 186
  • София
След време ще се появи отново, като Орфеус

# 187
Здравейте,
 Имам въпрос към момичетата, които са си поръчали  BelleBox Limited Edition получихте ли си кутията вече?

# 188
Аз моята да

# 189

Потвърди се - спиралата ще да е от SkinChemists.

# 190
Ето го и серумът

# 191
Скраб за тяло, продукт за устни и спирала за подхранване на мигли - спечелиха ме. Поръчвам.

# 192
Прочетох коментарите ви и съм наистина съгласна, че стойността на продуктите в кутиите не е тази, за която тръбят. Но въпреки това кутията на Кибрит много ми хареса на външен вид и я поръчах.

# 193
Поръчах и аз Кибрит, пък да видим дали и как ще са и какво ще е.
Ще видя и Гуудбокс какво ще предложат и за тях ще помисля. Тъкмо ще съм поизхарчила кремчетата и мога да започна новата година с пълна сила. 😁

# 194
Само единия продукт от изброените ще  е, най - вероятно е спиралата. И на мен ми хареса повече идеята да са всички 3 неща

Скраб за тяло, продукт за устни и спирала за подхранване на мигли - спечелиха ме. Поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт