Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 374
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
  • SF
На мене не са ми пращали анкети.

# 226
Аз не съм печелила кутия, но винаги старателно попълвам анкетите с надеждата, че ги взимат под внимание.
Етна био маската за ръце за мен беше наистина ужасна. Имах и балсам на марката, пак от Кибрит, пак беше пълен ижас за косата ми. Но пък на някои дами се беше харесал. Затова не обичам да заклеймявам продукти, а казвам само, че при мен не работят. Защото за някого пък се оказват съкровище.
Ето новата лимитка на Прити бокс:
https://prettybox.bg/products/%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%82%d0% … d0%bd%d0%b8%d0%b5

# 227
Със смесени чувства съм. На някого познати ли са продуктите?

# 228
И мен ме разочароваха разкритите продукти. За жалост съм с абонамент иначе вероятно нямаше да я поръчам. Имам няколко нови околоочни кремове.

Шампоана е на същата марка, като термозащитата, която беше преди няколко кутии в GoodBox. На мен лично не ми допадна толкова много тази термо защита. Косата ми от нея става някак лепкава и по-твърда, но мирише приятно. А нямам нужда от продукти за обем, по-скоро такива за хидратация.

# 229
  • Бургас
Миналия месец само good box, а този Кибрит.
Хем да мога да си изразходвам продуктите.
Околоочните кремове ползвам за цялото лице и имам поне 2-3 от предишни кутии.
Нямам нужда, шампоани си имам.
Най-много харесвам Пантен, така че ще си карам с него.
Имам един от кибрит, но не измива добре.
С кафето пък премиваше.

# 230
  • Видин
Може ли да ми обясните какво означава това премиване

# 231
  • Варна

amanita
да си докараш косата до скърцащо състояние под душа Grinning или да я превърнеш в топка .

# 232
  • Бургас
Може ли да ми обясните какво означава това премиване
Чак скалпът скърца от чистота.
Изсушава се и след това реагира с допълнително омазняване.

# 233
# 234
  • Видин
А аз винаги съм си мислела, че щом започне да скърца значи е чиста. В такъв случай ако не скърца как да знам кога се е измила и няма да стане на мазна метла след като изсъхне 😂

# 235
Момичета, БгБокс януари и Лейди Бокс кога ги очаквате? Нямам търпение да ги видя🫣 Нали доставките им са в началото на месеца?

# 236
Поръчах БгБокс за февруари. Много искам да пробвам продуктите на Shimani!

# 237
  • SF
Колко продукта на  Shimani ще има в нея?

# 238
Един - крем за лице. Много го хвалят и четох доста добри отзиви за него.

# 239
Ако някой не иска да взима цяла кутия за крема на Шимани,аз го разменям, новичък, тестван веднъж, с моята кожа не се разбра

Общи условия

Активация на акаунт