Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 94 617
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Някой знае ли какво се случи с You are worth it box? Фалираха ли? Трябваше февруари да изпратят кутии, но нищо не получихме

# 691
Какъв е срокът на годност на продуктите от кутията на Dr. Derm?
Хидрогел- 12.2025-12м след отварянето
Перлен серум- 05.2026-12м след отварянето
Розова вода пише- lot 30.06.23 и 6м след отварянет
Магнет маската- 01.2026, 12м след отварянето
Фейс лифт крем-04.2025, 12м след отварянето

# 692
А някой получи ли вече кутията на CLLC да каже какъв е срокът на годност на продуктите в кутията? Ако сме още съвсем в началото на 20-те години продуктите в кутията подходящи ли са?

# 693
  • на последния етаж
Благодаря много за отговора, ДХЗ!

# 694
А някой получи ли вече кутията на CLLC да каже какъв е срокът на годност на продуктите в кутията? Ако сме още съвсем в началото на 20-те години продуктите в кутията подходящи ли са?
Получих я, срокът е до 2026г., след отваряне ми направи впечатление нощното масло с вит. С е 3 месеца. Това чудо обаче е толкова мазно, хора по-мазно и непопиващо нещо не съм си слагала на лицето. Обаче пък трети път го намазах и сякаш лицето ми на сутринта е някак избистрено и озарено. Може и да си въобразявам де, но ще продължа  да го ползвам пък да видим. Интересно, че цялата мазнотия не ми запушва порите, абе интересен продукт.

# 695
Голяма част от продуктите с вит. Ц са с кратък срок на годност. Трябва да се изразходва веднага след отваряне, защото мине ли срока, вече няма полза от него.

# 696
Голяма част от продуктите с вит. Ц са с кратък срок на годност. Трябва да се изразходва веднага след отваряне, защото мине ли срока, вече няма полза от него.
Аз знам от обща култура, че вит. С се разгражда във вода и е трудно да бъде стабилизиран, така че е по-добре да е в мазнина. Затова са направили серума нощен сигурно .

# 697
Аз не бих го използвала вечер, защото в нощната ми рутина присъства ретинал/трет.
Вит. Ц е киселина и може да раздразни кожата в такава комбинация. Мажа го само сутрин.

Формулата му е много нестабилна и от всичко започва да се окислява да си сменя цвета с времето. Има други алтернативи, които са по-стабилни, но не са толкова ефективни колкото L-ascorbic acid. В случая не знам каква формула се съдържа в продукта на CLLC.

# 698
Излезе ми сега, че тези от Ина пак раздават безплатно от техните води Хидробиотик. Този Хидробиотик и той ли е като останалите им продукти?

# 699
Излезе ми сега, че тези от Ина пак раздават безплатно от техните води Хидробиотик. Този Хидробиотик и той ли е като останалите им продукти?

аз си го бях поръчала против пъпки ( имам мазна кожа и пъпки от време на време, нищо тежко)
Водата мирише мнооого силно и малко ми идваше в повече , а й не забелязах ефект, използвах цяло шишенце като тоник

# 700
Кажете хубава кутия за 8-ми март,може да не е от тези с абонамент.
Сега гледам https://www.facebook.com/oliancenter 🙄🙄🙄

# 701
Тази на CLLC и на Dr. Derm са хубав вариант. Писали сме нагоре доста. Много красиви кутии и продуктите са хубави.

# 702
Кажете хубава кутия за 8-ми март,може да не е от тези с абонамент.
Сега гледам https://www.facebook.com/oliancenter 🙄🙄🙄

хаха, много надценено бре, за 30 лева една Нутела

по-добре да купя за 13 една от магазина и да и сложа картичка сама :p
този тип кутии винаги ми се струват неизгодни, освен ако не са с ръчно проготвени неща
иначе няма смисъл според ме само защото са събрали няколко неща на едно място такива цени

# 703
Балоните им са хубави, но такъв тип кутии ми простеят. Може би защото масово се правят с евтини, китайски, изкуствени цветчета.

# 704
Аз за втори път си взех кутия на Кибрит, тази в колаборация с Milanesi. Избрах именно нея, заради състава й, който е подфодящ за мен и половинката (той ползва околоочни кремове/серуми и ежедневни кремове за лице). Така ще има за всеки по нещо.
Още не сме я подкарали, но ще споделя отзив. Надявам се да ни харесат продуктите, тъй като например от Dr. DERM бяхме и двамата доволни.

Общи условия

Активация на акаунт