Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 94 573
  • 783
  •   1
Отговори
# 735
Frenchbox_bg са пуснали кутия за 45лв, но ми се струва, че са travel размери. Не съм ползвала тези продукти и не знам дали си заслужава.

Искаше ми се да пробвам продукти на Kiehl's, та обмислям.

Има ли някъде описание на продуктите, защото не открих нищо в профила им. Интересно ми е какъв е размерът на серума на Lancome. Дали е 20-30мл или по-скоро мострена версия с 5-10мл 🤔🤔 И понеже не съм си поръчвала от френч бокс досега, несесерът част от кутията ли е или декор за снимката?

# 736
Frenchbox_bg са пуснали кутия за 45лв, но ми се струва, че са travel размери. Не съм ползвала тези продукти и не знам дали си заслужава.

Искаше ми се да пробвам продукти на Kiehl's, та обмислям.

Има ли някъде описание на продуктите, защото не открих нищо в профила им. Интересно ми е какъв е размерът на серума на Lancome. Дали е 20-30мл или по-скоро мострена версия с 5-10мл 🤔🤔 И понеже не съм си поръчвала от френч бокс досега, несесерът част от кутията ли е или декор за снимката?
Крема на Biotherm щом е 20мл. този серум ще да е 7мл. (който пускат изключително често в Нотино като подарък)  😁 И определено са травъл размери, защото най-големия е 40мл.

# 737
  • Варна
Ако пълнят тубичките до горе с течност, няма ли веднага при отварянето, да тръгне да излиза течност.

# 738
BulInovation са напреднали и освен флорални води имат и козметика. Пиша този пост обаче, защото имат и насипни билки ако някой има нужда. Трудно се намират добри.
https://www.bulinnovation.com/products-bg/

# 739
  • SF

Крема на Biotherm щом е 20мл. този серум ще да е 7мл. (който пускат изключително често в Нотино като подарък)  😁 И определено са травъл размери, защото най-големия е 40мл.

И все пак бих искала да я разгледам. Често имам нужда и от травъл размери.
Къде мога да я видя?

# 740
И аз търсих описание, но нямаше. Пиши им на лично съобщение, отзивчиви са.

# 741
  • SF
Къде да им пиша?

# 742
https://m.youtube.com/watch?v=4roxbPkj7Po

Тук може да видите кутията. Честно казано не разбирам много каква е идеята на френч бокс вече. Да препродават my little box с 15лв отгоре? Преди смесваха продукти от различни кутии, но вече явно не😀аз утре ще си взема кутията, ако имате въпроси, може да ми пишете Simple Smile

Къде мога да я видя?

# 743
  • SF
Видях я, а от къде се поръчва?

# 744
  • София
И  аз искам да я поръчам.

# 745
Това е страницата на Frenchbox_bg в инстаграм. Кутията я няма като пост, видях я на story. Качила съм снимка на самото story.

https://instagram.com/frenchbox_bg?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Имат и FB страница. Можете да ги потърсите и там.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100082842237238

Възможно е на друго място кутията да е по-евтина.

Поръчва се, като се пише на лични съобщения. Само 1 кутия съм взимала до сега и комуникацията беше доста лесна.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 23:53 от Пълнолуние

# 746
  • USA
Ще дадете 45 лв за миниатюрки,от които няма да имате ползва,защото са толкова малки като количество,че резултат няма да видите за толкова кратко време?
Серума на Ланком съм го ползвала многократно - има много по-добри на пазара,но пък е Ланком ако ви е важно да е марка. Toва е мини от 7мл като го гледам. Точно за седмица макс ако не сте с широки пръсти.
Кийлс продуктите са средна хубост и явно е нова,хайп марка в България и затова се промотира като луксозна. Нищо особено,честно казано.
Имам измивния гел (тубичката в ляво) като комплимент към поръчки в Нордтром (30 мл). Един гел на Нивеа ще ви свърши същата работа.
Лосион 40 мл - за мен не си струва.
За Биодерм не мога нищо да кажа,не съм ги ползвала.

# 747
  • София
До тук с кутиите се затрупах с пълноразмерни продукти които не бих ползвала или които няма да има време да използвам, защото не хабя крем за месец. Това което използвам от кутиите е едно, мах две неща и ми стъпват на същата цена. Не продавам това което ми остава, защото не ми се занимава, подарявам и пак ми остават количества.
От малките опаковки ще разбера дали кожата ми се разбира с продукта и ако е нещо което е уау да си го купя.  А и бързо свършват и не ми се пълнят шкафовете с мазила. До тук от всичко ползвано от кутиите не съм си купила нито едно нещо на редовна  цена, защото не съм намерила такова което да ме впечатли чак толкова.

# 748
  • USA
Идеята ми е,че за да прецениш дали кожата ти харесва даден продукт или този продукт има резултат,то трябва поне месец употреба според мен за ефект някакъв.
Как може едно серумче от 7мл да е потребно? Кожата дори няма да усети,че е мазана с Ланком.
Да не говоря,че тези мини тубички ги пробутват на всякакви поръчки и аз лично никога няма да извадя пари за нещо,което ми се полага или ми се дава безплатно.

# 749
  • София
Точно! Поне да вкарваха френската кутия, а не немската, която човек лесно може да си вземе сам. 😏
https://m.youtube.com/watch?v=4roxbPkj7Po

Тук може да видите кутията. Честно казано не разбирам много каква е идеята на френч бокс вече. Да препродават my little box с 15лв отгоре? Преди смесваха продукти от различни кутии, но вече явно не😀аз утре ще си взема кутията, ако имате въпроси, може да ми пишете Simple Smile

Къде мога да я видя?

Общи условия

Активация на акаунт