Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 94 598
  • 783
  •   1
Отговори
# 765
Моля някой да пусне нова тема.

# 766
Явно само аз не съм впечатлена от Dr. Derm. Миналата година си поръчах кутията им от Кибрит и използвах всичко. Единствено слънцезащитния мога да похваля, останалото просто не свърши нищо особено.

# 767
Не знам какво особено да вършат хидратиращи кремове.На мен са ми ок, но кожата ми не е суха.Няколко дни мазах маската ежедневно, без отмиване, имах сухота на челото от доста време( от едно измивно май си я докарах).Маската го елиминира почти напълно.

# 768
  • Бургас
Явно само аз не съм впечатлена от Dr. Derm. Миналата година си поръчах кутията им от Кибрит и използвах всичко. Единствено слънцезащитния мога да похваля, останалото просто не свърши нищо особено.
И аз не се впечатлих, бих повторила само измиващия гел.
Всичко е ок като ефект, като аромат ужасно не ми хареса розовият серум или там каквото е.
Колагенов гел или нещо такова.
Като ефект беше хубав, но го подарих, не мога да си го мажа по лицето.
Все си мисля, че козметиката за лице не бива да има аромат, никакъв.
И на Руми не са ок като аромати, силно се усещат, дори и да са натурални.

# 769
Мен от от кибритската кутия на Др Дерм само околоочния не ме впечатли. Не че навреди, но просто не видях никакъв ефект. Тук отварям скоба, че от десетки околоочни от кутии, ефект съм видяла само от този на Нини. Все се каня да го повторя, чуден е просто.
Иначе за Др Дерм: слънцезащитата не я сменям за нищо на света. Колагеновият гел за мен е супер. Хидро крема също ми е екстра, при все, че съм с проблемна кожа. Измивният гел много го харесвам, само таки опаковка от кутията не ми е удобна. Мицеларното мляко ми е супер приятно, но аз винаги правя двойно почистване, та не разчитам само на него

# 770
  • Бургас
Хубав им е околоочният, че и 30 мл.
За цялото лице отиде.
Всички околоочни плескам по цялото лице.
И кремовете за лице мацам и около очите.

# 771
Аз пък обичам парфюмирана козметика, доставя ми удоволствие.Тези на др. Дерм почти не ги усещам.

# 772
Моля някой да пусне нова тема.
Има ли нова тема вече?

# 773
Не виждам някой да е качил линк.

# 774
  • София
Кутията не е абонаментна, но на някой може да му е полезно Simple Smile
https://www.notino.bg/notino/beauty-box-january-edition-clean-be … -za-lice-i-tjalo/

Скрит текст:
Козметичният комплект Notino box no. 1 – Fresh start съдържа:

парфюмна вода за жени Narciso Rodriguez For Her Pure Musc, 4 мл
нощен серум против бръчки Estée Lauder Advanced Night Repair, 7 мл
почистваща крем-пяна Clarins CL Cleansing Hydrating Gentle Foaming Cleanser, 30 мл
дълбоко почистващ гел Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel, 59 мл
платнена маска с детоксикиращ ефект KORIKA SuperFruits, 25 г
шампоан за суха коса Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture, 59 мл
хидратираща маска за суха коса Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture, 50 мл
лак за нокти OPI Nail Lacquer, цвят Big Apple Red, 15 мл
подсилващ лак за нокти NOBEA Nail Care Milk Protein Strengthening, 6 мл
козметична лента за глава Saffee Cleansing, 1 бр.
микрофибърни тампони за почистване на грим, които могат да се перат, Notino Spa Collection, 3 бр.

# 775
GoodBox са ми пратили имейл с леки под сказки за останалите продукти от кутията

И отдолу има информация и за вече разкритите продукти.

# 776
Поръчах кутията от Нотино, благодаря за споделянето. Обичам малките опаковки, чудесни са за тестване,  удобни при пътуване и е по-трудно да се затрупаме с излишни неща, които накрая отиват в кофата. Ще е чудесно до пускат по една кутия всеки месец с разнообразни продукти и по-висок клас козметика.

# 777
Кутийката на Нотино е симпатична. Обаче, другите им предложения с мострени парфюми от по 1мл. и мостри на лосиони за тяло за по 12-14лв. са пълна подигравка. Тези неща се подаряват.

# 778
Кутията на ladybox за м. Април ще е интересна. Разкриха 1-вия продукт : яйце на Holika Holika

# 779
Момичета, ако сте харесали Калиначи и ви е любопитно да пробвате още нещо…

Общи условия

Активация на акаунт