Мама е нетърпелива ЯНУАРЧЕ да повива!

• 11 511
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Барби, ще разбереш кога се смъква корема. И не слушай никого, при мен се смъкна едва преди да се роди Ники, при други се смъква по-рано. Усещането е, че ще си изтърсиш бебето през корема, толкова е ниско, че трябва да го придържаш с ръце (образно казано Grinning) Ще разбереш като дойде момента Grinning

# 241
Благодаря на всички за милите думи.  Heart Eyes

# 242
  • София

Не е ли рано за тях, ти беше за след коледа - я да те видим в четвъртък....

# 243
  • Ку-куландия
Леле един ден не съм влизала и вие 12 стр. изписахте.
Честито на Анита  bouquet
 Нас вчера ни гледаха, с бебо всичко е наред, но аз вдигам горна граница. От два дни само ми се спи, а малкия не ми оставя и минута само вика "мамо, дай" и "мамо гуш".
Мимоза2 количката е тази   http://www.shtarkel.com/m4.html    но я купувахме преди година и половина и понеже си имам сега не се заглеждам.
Леко рождане на всички които са тези дни. Стискам палци Praynig

# 244

Аз да си кажа, че каквато съм разсеяна........
За четвъртък за сега съм на линия.

# 245
Момичета вече най-накрая инсталирахме легълцето на бебо.  Party От 18:30 ч. досега мъжете се занимаваха .... Сега ще кача снимки в Моите покупки...ОХХХ,мнооо съм HAPPY  Crazy

# 246
  • София

знаех си - ник'ви мили думи повече - в четвъртък: лично!!!  newsm10  love001

# 247

знаех си - ник'ви мили думи повече - в четвъртък: лично!!!  newsm10  love001
Слушам  newsm47

# 248
здравейте момичета, аз съм кали и чакам бебче на 15.01.07. уж момченце според доки, но татито каза , че бил правил момиченце. та да видим кой е ще познае. прави ми впечатление, че който се включи в форума ви и тръгва за болницата Laughing

# 249
  • София; Дружбето
здравейте момичета, аз съм кали и чакам бебче на 15.01.07. уж момченце според доки, но татито каза , че бил правил момиченце. та да видим кой е ще познае. прави ми впечатление, че който се включи в форума ви и тръгва за болницата Laughing

Добре дошла Hug Ако затръгваш към болницата пиши да знаем, да се чувстваме виновни Blush

# 250
  • София

Добре дошла!  Hug Ти за това ли се включваш? Да не ти е писнало вече от очакване...  newsm47

# 251
ами , аз не бързам кой знае колко, ама знам ли бебчо на какво мнение е . Grinning моя доктор се казва христо  и ще бъде малко грубо да го уведомя , точно на 24 , че имам честитка за него Laughing.

# 252
А И ДА СЕ НАЛОЖИ, ще отскоча набързо до болницата, т.к. живея точно до нея Party

# 253
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Абе ей,няма ли кой да ви спре вас бе девойките - вече сте на 12 страница Shocked Mr. Green Аааааа,ми сега кога да ви изчета #Crazy #Crazy

Да се разпиша и аз,че Ивонска ме провери по телефона дали не съм родила,че съм била зачезнала Mr. Green Ми не съм още,ама всички това ни чака,да знаете Mr. Green Mr. Green

Аз освен че още се боря с досадната хрема,от петък всеки ден съм на доктори Mr. Green
В петък - при Мазнейкова на 3Д Grinning Вчера на женска консултация - и взеха ,че ми издадоха вече обменната карта Crazy И аз някаква,такава,не я искам - питам ги,ама защо ми я давате,нали няма да раждам скоро newsm78 А те - да съм си я имала,за всеки случай Crazy И аз пак - ама не я искам #Crazy И те пак - не,ще ти я дадем-ей,голямо дърпане падна,ама ми я дадоха,кво да се прави Crazy Crazy Crazy

Днес бях в Шейново,да си говоря с докторката ,при която ще раждам - бебчо е 2,800, добре е,води си имам,плацентата е 2 степен/ми тя все си е 2,каквото и да значи това Rolling Eyes/, даде ми сега термин 16 януари, а при Мазнейкова ми даде - 14и...и сестрата днес ме пита - кога ще раждам,а аз - ми когато си искам Mr. Green Mr. Green Mr. Green/щото иначе съм за 22,ама като гледам....абе Божа работа/

та така,междувременно си оправям новият апартамент,днес сложихме лампите,ходихме до Комо с баща ми, а като си представя колко още дреболийки трябва да се дооправят...ама,ще си ги правя,няма как Mr. Green Важното е,че мебели си имам вече,леглата са ми готови, и всеки път като съм там,така ми се доспива,едно такова блаженно Mr. Green Mr. Green

А иначе младежа така си ме рита - едни крака и ръце се мятат насам-натам,само ме гъделичка Grinning

Онзи ден имах много интересен разговор с  детенцето на моя приятелка,което е на 4.Та Мищо беше много заинтересован,как така бебето е влязло там, и как ще излезе от там Mr. Green Казах му ,че съм посяла едно зрънце, което расте в коремчето ми, и когато порасне ще излезе от коремчето...А той ми задава въпроса - "а през устата ли е влязло това зрънце?" Ами ,казвам му да,да не го обърквам детенцето, ама се замислих,че ако можеше и през устата да забременяваме,щяхме да сме си нон стоп бременни,а Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мдаа, багаж още никакъв не ми е готов,не съм пазарувала и нищо за бебо...абе много работа ме чака,ама кога е смогна - ей тва незнам newsm78

Да се похваля - от днес вече си имам мъж,и съм хеппи Mr. Green Mr. Green Mr. Green Няма да пътува за сега, и аз незнам какво ще го правя - това означава,че всеки ден ще си имам мъж #Crazy #Crazy #Crazy  Crazy Crazy Crazy Crazy Нещо,което не ми се е случвало от 4 години Mr. Green

# 254
  • В офиса
А моята малката (всъщност вече голямата) и тя е на 4. Сега е малко на гости на баба си във Велико Търново и си говорим по телефона, тя ме моли да съм отидела за празниците там, че било много хубаво при баба. Аз й казвам, че ще си я вземем тук и че няма да пътувам за да не родя братчето й по пътя. И тя заключава: Ами да, ако родиш по пътя, няма да има кой да ти го отреже  Shocked Laughing
Чак в такива детайли, че се реже пъпната връв, не помня да съм й обяснявала. Ама то за днешните деца тайни няма.

Понеже взех присърце факта, че нямаме запас от заглавия на теми, и предвид очертаващото се скорошно обебване на Клеми, ДаВинчи и Буба Докева, предлагам: "Вместо коледно звънче да зазвънка бебешко гласче" (моля, поставете препинателните знаци където е необходимо:))

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 22:04 от Тинкърбел

Общи условия

Активация на акаунт