Мама е нетърпелива ЯНУАРЧЕ да повива!

• 11 511
  • 287
  •   1
Отговори
# 255

Ами ,казвам му да,да не го обърквам детенцето, ама се замислих,че ако можеше и през устата да забременяваме,щяхме да сме си нон стоп бременни,а Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rotfImbo rotfImao  newsm62 smile3532

# 256
  • София
Пак се почна с ''онея'' теми...  newsm08 Почти сте родили, а само глупости в главите Ви (ни)...  oops

# 257
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Пак се почна с ''онея'' теми...  newsm08 Почти сте родили, а само глупости в главите Ви (ни)...  oops

Че ние някога да сме спрели с глупостите Mr. Green А и предлагам да не го правим,иначе рискуваме да станем досадни майки-домакини,говорещи само за акита,пюрета,кърма и мръсни чорапи Crazy Crazy Crazy Crazy

И той квооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 258
Здрасти,да се разпиша и аз. Laughing.Днес гледахме бебето,обаче за 2 седмици е порастнало само с 100гр,сега е 2100.
Да ви питам за плацентата,имало различни степени на зрялост,мойта я писаха 1ва степен,какво значи това и къде да прочета повече? newsm78

# 259
  • София
Привет Мамита!
Аз днес бях на голям шопинг, а утре ще съм в очакване на мебелировката  newsm44 . На всички планувани за тези дни - стискам палци всичко да е ОК и безпроблемно. И въобще на всички ни да е леко!!!  Praynig newsm10.

# 260
За степените на зрялост на плацентата - моят лекар ми каза, че са 4. Обикновено се раждало във втора или трета степен на зрялост. Четвърта степен била при преносеност.

# 261

Понеже взех присърце факта, че нямаме запас от заглавия на теми, и предвид очертаващото се скорошно обебване на Клеми, ДаВинчи и Буба Докева, предлагам: "Вместо коледно звънче да зазвънка бебешко гласче" (моля, поставете препинателните знаци където е необходимо:))

Искаш ли да добавиш "Вместо коледно звънче да зазвънка ЯНУАРСКО бебешко гласче!"?Да личи от далече,че темата е на януарките!

# 262
  Как мислите,майчета,сигурно за нас,януарките, са ни  абсолутно необходими колички със зимни кошове?
  Гледам,че има някакви комбинирани колички,но струва ми се,че коша,тъй като е твърд,е много по-сигурен за зимно бебе.Какво ви е мнението?
   Някои хора ми внушават,че нямало нужда от количка със зимен кош,защото зимата ще свърши бързо,както и бебето ще порастне бързо,и този кош бързо ще стане напълно излишен.Прави ли са?
    Майчета бременни с второ бебе,имате ли опит с такива колички(със зимен кош)?

# 263
Нямам опит със зимен кош, но една качествена комбинирана количка с добре закопчаващо се плътно покривало и свалящ се до покривалото гюрук върши чудесна работа.

Аз всъщност не съм много сигурна - зимният кош какво представлява, той маха ли се, когато се затопли времето?
Под кош си представям нещо, което се монтира на количката, има твърди стени и прилича на обло корито?  newsm78

Не бих си купила сега такава нова количка със зимен кош, защото наистина малко време ще се ползва.

Бебето се чувства добре и в комбинирана количка с покривало - тези, които се закачат и откачат с копчета и ципове. Покривалата са плътни обикновено, а и бебето като се облече добре и се завие с одеяло, се чувства добре. Мариела си спеше чудесно при минусови температури до -9 градуса по 2- 2,5 часа навън, само мен не ме питайте каква шушулка бях.  Laughing

# 264

Аз всъщност не съм много сигурна - зимният кош какво представлява, той маха ли се, когато се затопли времето?
Под кош си представям нещо, което се монтира на количката, има твърди стени и прилича на обло корито?  newsm78

Да,коша се маха,като се затопли времето,и количката се превръща в лятна(поне така разбирам от снимките на подобни колички).И,като че ли,наистина най-много си прилича на едно обло корито.
     Та ....викаш щерката ти е издържала на -9 в комбинирана количка?Супер!Излиза,че такава наистина върши чудесна работа!

# 265
Щерката спеше като пън навън, независимо колко е студено.  Mr. Green А влезнех ли в магазин за 5 минути, където е топло, се размърдваше почти веднага.

Когато съм се прибирала у дома, и съм я вадила от количката, винаги бе толкова топличка...и "уханна"... Blush Ще разберете какво имам предвид след още мъничко време.  Wink

Да си дойдем на думата - покривалото служи най-вече за изолиране от студения въздух и вятъра. Иначе детето си е затоплено от дрехите и одеялото. Покривалата лесно се махат, и могат да се държат примерно в багажника на количката, а при топло време - да защитават и от дъжд, защото са непромокаеми. Всъщност говоря за модела на нашата количка - МАГ Ингланд. Но предполагам, и при другите колички е така. 

# 266
Всъщност говоря за модела на нашата количка - МАГ Ингланд. Но предполагам, и при другите колички е така. 

Аз точно един модел на Маг Ингланд си харесах.Дано в Щъркела го има,че искам да пипна всяко нещо,което предполагам да купя.В много магазини ми предлагат да си поръчам по каталог,но.......как така,да поръчвам без да го усетя с ръцете си!

# 267
Аз мисля да не взимам количка със зимен кош, няма да го ползваме дълго време - като дойде април, май, вече няма да трябва, а и много бързо става тесен. На Ники беше такава, но коша никога не го сложих в количката, а го ползвах, за да държим в него играчките. Има други варианти на колички със столче за новородено към тях, май са по-удачни newsm78
Аз още не съм разглеждала колички, след Нова година ще се заема.

# 268
Добро утро момичета HugЧестит първи сняг  bouquetе,не е точно първият,но като гледам този път ще понатрупа и ще задържи за по-дълго покривите бели Simple SmileИмам огромна молба PraynigМожете ли да дадете някакви координати на майстор,искаме да напръска отново мазилката на терасата,и да мине с латекс една малка стая.Цяло лято спахме,не се организирахме и като гледам така,ако не стане скоро това бебо ще го сложим в хола SadЧаках баща му да вземе нещата в свои ръце,но уви,всичко остана за в последния момент,даже креватче още не сме взели ooooh!ако някой има такъв познат,или близък,който се занимава с това,нека ми пиче на лични,или тук,във форума.Благодаря предварително bowuu

# 269
Добро утро! Много спите днес. Rolling Eyes Какво правихте сн luvbedощи

Общи условия

Активация на акаунт