Мама е нетърпелива ЯНУАРЧЕ да повива!

• 11 585
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Искам за пореден път да поздравя януарската ни група за медийните й изяви! Този път под светлините на прожекторите отново е нашата Ивонска, чийто горд евро-бебешки корем краси страниците на сп. "9 месеца" (новият брой излезе днес).  А също и да я поздравя за хубавите думи, написани отново от нея в Европожеланията пак там!  newsm51

Колкото и нескромно да звучи, ще си позволя своята минутка слава и ще изтъкна, че едно от Европожеланията е моеbowuu Обаче няма да ви кажа кое!  smile3534

Аз се разчувствах, като видях Ивонска и пожеланията ни и му теглих един бременен рев. Отивам да се разсея и да се развихря в кухнята, а вие не раждайте докато не сготвя, че няма кой да ви нанася промените!

# 181
  • София
катюнгелче, предния път бебето беше много голямо + с  голяма глава, и вече преносвах и за това - секцио. Сега е минало много малко време от първото секцио / и много да беше, пак секцио щях да си искам/ и няма начин за нормално раждане.

# 182
  • Варна
Здравейте, момичета!
Колко много съм изпуснала.  Grinning
Първо да честитя на всички новородени бебешоци и на техните майки. Бързо укрепване им пожелавам и само хубави вести покрай тях.  Hug
На всички боледуващи: да се оправят бързо, че сигурно е много неприятно това състояние.
Аз вече съм си в къщи, в събота си взех болничния. Малко ми е тъжно, не съм свикнала.
Нашата мома е 2.400кг за сега и се очертава, ако изкара до термин да стане 4.000кг. Как ще я раждам не знам.  Crazy Но това да са ми проблемите, каквото - такова.
Приятен ден от мен.

# 183
  • София
Искам за пореден път да поздравя януарската ни група за медийните й изяви! Този път под светлините на прожекторите отново е нашата Ивонска, чийто горд евро-бебешки корем краси страниците на сп. "9 месеца" (новият брой излезе днес).  А също и да я поздравя за хубавите думи, написани отново от нея в Европожеланията пак там!  newsm51

Колкото и нескромно да звучи, ще си позволя своята минутка слава и ще изтъкна, че едно от Европожеланията е моеbowuu Обаче няма да ви кажа кое!  smile3534

Аз се разчувствах, като видях Ивонска и пожеланията ни и му теглих един бременен рев. Отивам да се разсея и да се развихря в кухнята, а вие не раждайте докато не сготвя, че няма кой да ви нанася промените!

Благодаря, че приемаш моите изяви и дребни победи като НАШИ!  Hug Те СА такива - ура за януарската дружина!!!

Днес на у-ще бяхме 9 на брой и 5-6 отскочихме на пазар в Скай Сити-то. Весело и забавно беше, както винаги, а лекторката отчаяно обясняваше за традициите, магийки и урочасваници, обичаите и избора на имена, като все я увличаше към избор на имена на починали роднини... Ей таквиз щуротии....

# 184
  • София

Цветомира Георгиева - стр. 86! smile3534 newsm53

Сори. Разконспирирана си!

# 185
Хей , Winkкато каза че лекторката клонял само към избора на име ..вие харесахте ли си  вече имена  за малките съкровища. Аз немога да се спра още на никое.Доста труден избор.

# 186
DaVinci благодаря за инфото  Simple Smile На нас са ни дали тел. на един друг д-р и ще видим там..... newsm78
Днес ходих на очен преглед в МЦ "Зора" - докторката каза че мога нормално - нямало изменения по очните дъна и пр. Та остава само да се видя с док. от "Тината" и да видим той какво ще каже.... Наближава работата и почнах да нервнича
Браво на нашите януарки  smile3501 сега ще ходя да си взема списанието

# 187
момичета, някоя от вас да знае къде мога да намеря шаблони за украса на прозорци - дето се пръскат със спрей  newsm12

# 188
Здравейте мацета с големи томбачета.Можете ли да ми кажете нещо за химоглобина-защото на мен ми липсва.И каква вреда може да нанесе на мен и на бебчо.

# 189
 Joyима ли други дами от сливен освен мен.

# 190
катюнгелче, предния път бебето беше много голямо + с  голяма глава, и вече преносвах и за това - секцио. Сега е минало много малко време от първото секцио / и много да беше, пак секцио щях да си искам/ и няма начин за нормално раждане.
Klemy, едно въпросче- на теб правиха ли ти тест за чувствителност към упойката? За храненето на мен ми казаха-до 18 часа кой ял-ял, след това може само вода до 12 часа.

# 191
  • София
Не, не са ми правили, само ме питаха дали знам да имам алергия към нещо.

# 192
Ей,Браво мамчета   bouquet Вие сте нашата гордост....  Hug

sanlivka    какво точно те интересува за хемоглобина?Когато ти е нисък трябва да пиеш желязо,за де се повиши,а доколкото знам бебето може да се роди с анемия ако е нисък хемоглобина.

Нашия тати от одеве ми праща стрелички ,за да му се обаждам аз.Голям тарикат стана...Към 16 ч. креватчето ще ми е готово и го чакам...Много се вълнувам...Като го оправя ще го снимам и ще ви го покажа.

Чухте ли за мед.сестрите в Либия?Това е някакъв кошмар-потресена съм ... Дано ПОНЕ този път правителството се застъпи СЕРИОЗНО за интересите на България... Praynig

# 193
И на мен така. С теб ще се разминем в болницата- теб тъкмо ще те изпишат и влизам аз. Да има по един представител от форума по празниците в болница  Wink

# 194
Е как така няма да правят -а аз мислех че е задължително Thinking аз като лежах в болницата им казах, че имам алергия към някакъв вид зъболекарски упойки, но в епикризата нищо не пише-пак ще трябва да им кажа  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт