Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 711
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! А някой имал ли е следния проблем: получих боти на Тамарис, харесват ми, стават ми. Но аз винаги много се вглеждам в покупките и забелязах, че надписът вътре на стелката особено на едната бота е почти изтрит. Възможно ли е да са носени или път се е изтрил при мерене, най-вероятно са връщани, което не е проблем. И в кутията имаше някакъв документ, на който са изписани два чифта - 36 и 37 номер, с дата от октомври. Вероятно останал при връщане.

# 166
Ако са толкова носени, че да се изтрие надписът, разгледай ги внимателно, сигурно има и други признаци. Ако са носени, аз бих ги рекламирала.

# 167
Видимо не изглежда намачкана кожата, ако са много носени, би се деформирала, но пък този изтрит надпис. В чуденка съм. И подметките са като нови, но те по принцип трудно се изтъркват.

# 168
  • Варна
Слагам тук текста на жалбата, която ще изпратя към КЗП

Скрит текст:
Уважаеми, господин Алипиев,
Казвам се .... Бих искала да подам сигнал за неспазване на „Общи търговски условия“ от търговецът About you se&Co. KG., в частта касаеща невъзстановяване на заплатената от мен стойност за поръчани 3 бр. стоки от онлайн магазина и съответно върнати към търговеца.

На 08.11.2022 г. поръчах продукт на стойност 34.95 лв.
На 09.11.2022 г. поръчах продукт на стойност 19.58 лв.
На 12.11.2022 г. поръчах продукт на стойност 75.87 лв.

Спазвайки т.4 от Общите търговски условия за доброволно право на връщане, върнах цитираните 3 продукта, за получаването на които имам съответно 3 имейла, съгласно които и трите продукта са получени в склада на търговеца на 23.11.2022 г.

Съгласно т.2 от Общите условия, търговецът следва да възстанови всички плащания направени от клиента „...без неоправдано забавяне и при всички случаи не по късно от 14 дни...". Този срок изтече на 07.12.2022 г., като към днешна дата 13.12.2022 г. нямам възстановени суми от търговеца.

Спазила съм изискванията в т.8 „Плащане чрез наложен платеж“, като съм предоставила информация за банковата ми сметка в клиентския ми профил, която е видна и за двете страни.

На 07.12.2022 г. проведох телефонен разговор, който беше записан, с кол центъра на търговеца, със служителка, която се представи с името Магдалина, относно изложения проблем. Служителката не се ангажира с ясна и конкретна информация кога ще ми бъдат възстановени цитираните суми.

# 169
Видимо не изглежда намачкана кожата, ако са много носени, би се деформирала, но пък този изтрит надпис. В чуденка съм. И подметките са като нови, но те по принцип трудно се изтъркват.
Моето впечатление е че при пробване/носене първо се намачква кожата и по подметката остават прашинки, които не могат напълно да се изчистят. Износването на надписа може да е от кратко ползване (особе0но на едната подметка по-силно), ако самия той е лесен за изтъркване. Пробвай с едно памуче дали можеш лесно да изтриеш една буква. Може би са поносени повечко вкъщи, за да се прецени дали са удобни.

missNoir, Благодаря

# 170
  • София
Дали някой има код за намаление на Levi's? Благодаря.

# 171
Втори вторник получавам пари от лпп фешън за поръчки поръчани, пристигнали и върнати много след тия от абаут ю. Сигурно сутрин пускат преводите и вечерта са при мен парите...това го няма никъде! Хайде всички да пуснем жалби до кзп и за медиите съм навита аз

# 172
Някой от бг мениджмънта се е оплел яко според мен и тепърва ще лъсне...

# 173
Хайде всички да пуснем жалби до кзп и за медиите съм навита аз
Утре пускам и аз.

# 174
И аз днес нямах превод. Преди малко звъннах да чуя дали няма да ме изненадат с нова версия за случващото се и се оказа, че на 8.12 ми били наредили сумите. Е аз все още не ги виждам, а няма как парите да се търкалят 4 работни дни от Германия до България.
Според девойката с която разговарях /Христина/ финансов отдел били наредили сумите към клиенти на 08, 09, 12 и 13 декември. Уж до края на седмицата /не е ясно коя седмица/ сме щели да си ги получим. От фирмата всеки ден им изпращали нова информация, затова им се променяли версиите.
Вече и служителите им претръпнаха и откровено споделят, че не могат да помогнат. 
По-рано днес получих sms, че най-после са пристигнали обувките, които чаках - уведомих ги че няма да отида да ги взема ако не ми върнат парите за нещата, които са върнати към тях и вероятно вече продадени повторно на друг.

Сайт, който не цени клиентите си и с лека ръка се отказва от гласуваното доверие на потребителя няма да се притесни от жалби в КЗП. Би се трогнал евентуално само от негативен отзвук в социалните мрежи...

# 175
  • Ямбол
Някой да има код за рокли? Моят е изтекъл преди 2дни.
Имам такъв код. Ако все още ви е нужен, пишете ми лс.

Аз не чакам да ми връщат пари, но все още си чакам поръчка от 07.11.
Не е отказана, а не ми я доставят. Говорих с тях няколко пъти по телефона, все уклончиви отговори получих.
Уж щяха да ми компенсират кода, който съм ползвала за поръчката, но така и не съм го получила все още...

# 176
Вчера са ми изпратили код за BOSS - 20%. Ако някой иска да се възползва:
20BRANDS
Кодът за отстъпка важи при поръчка с минимална стойност от 100 лв. Може да я достигнеш и като добавиш продукти от други марки.*

# 177
  • Пловдив
Имам превод!
Проверете сметките! Алелуйя!

Някой, ако има код за дънки Онли да свирне Simple Smile

# 178
NAUM15, над 100 лв.

# 179
Нищо нямаммаз още.

Общи условия

Активация на акаунт