Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 683
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Имам връщания от 26.11., 06.12. и 08.12. За всичките пише, че са платени, за това от 06.12. още миналия вторник или сряда. За това от 26.11. изобщо изчезна преди десетина дни блока със статус на връщането, пусках скрийншоти, след мен и други хора писаха, че се получава и при тях. Пари нямам, последно за връщането от 26.11. имам мейл, че в петък били наредени парите и да ги чакам до утре. Не го вярвам това, винаги допреди този проблем парите са били по сметката ми на следващия ден, включително веднъж в събота сутринта преди 8 ч. бяха минали. За мен тези пари не са платени просто, каквото и да пишат. Не поръчвам от сайта, няма и да поръчам повече. Надявам се да си получа парите.

# 151
Оказаха се точни с мен, поръчано яке на 25-ти и върнато - днес парите пристигнаха. Порчах си веднага един размер по-голям (надявам се да стане) и дори получих код за отстъпка, който хвана и го отнесох на още по-добра цена.

# 152
Никакви пари нямам и аз. Всъщност пак гледах върнала съм артикула на 16ти ноември. Досега никакъв превод няма.

# 153
Някой да има код за рокли? Моят е изтекъл преди 2дни.

# 154
И при мен няма връщане от 23-ти. Спирам да пазарувам докато не си получа парите и подобаващо извинение.

# 155
Идвам да ви съобщя нов детайл в информацията.  “Сумите са наредени повторно в края на миналата и началото на тази седмица”. Ужасни лъжци!😡

# 156
  • Пловдив
Звънях пак.
Да чуя поредната им версия.. Просто търпението и доверието ми предвид различната информация, която ми дават всеки път никакво го няма. А и на предни имейли са ми отговорили да проявя търпение и разбиране, защото били много натоварени в момента.

Служителят ми каза, че всички пари от 23.11 са ръчно наредени в петък- 9.12. Не само моите. На всички. Обаче първо минавали през немска банка. Там трябвало да одобрят нарежданията и тогава ги пускат към нашите банки. Моите били одобрени вчера следобед и да съм изчакала до края на седмицата, за да си получа парите. Ако до тогава не ги получа да им се обадя, защото чак тогава щяло да означава, че АЮ имат проблем.
Но каза, че всички ще си получим парите. Молят за търпение и разбиране.
Не са пуснали имейли официално на всички и банер в сайта, защото за да го направят щяло да отнеме повече време отколкото ръчно да наредят парите и сме щели по-дълго да чакаме. Имали по около 4000 обаждания всеки ден относно проблемните връщания. Но вече всичко било отправено и със сигурност ще ни върнат парите..Да чакаме търпеливо и с разбиране..

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 14:35 от Seaa

# 157
  • София
Един банер да отнеме толкова време, да бе, да... и ще ги забави той, а 4000 обаждания на ден не ги бавят Rolling Eyes

# 158
Абсолютни глупости, работила съм във фирма, която правеше банери и мас мейли за чуждестранни крайни клиенти, банерите трябваше да са готови и предадени в рамките на 4 часа от влизане на заявка, мейлите - до 8 часа. Да ги обясняват на шапката ми, тези неща се правят от ИТ специалисти, не от операторите от съпорта. Колко банера за промоции минаха междувременно?!

# 159
  • Пловдив
Абсолютни глупости, работила съм във фирма, която правеше банери и мас мейли за чуждестранни крайни клиенти, банерите трябваше да са готови и предадени в рамките на 4 часа от влизане на заявка, мейлите - до 8 часа. Да ги обясняват на шапката ми, тези неща се правят от ИТ специалисти, не от операторите от съпорта. Колко банера за промоции минаха междувременно?!

Точно де. Трябвало да наемат още IT специалисти, които да ги направят- банерите и мейлите. И това щяло да забави още повече възстановяването но сумите.

# 160
Тотално оффтопик е, но не е вярно. Има си дигитални агенции, на които плащаш и ти правят нещата, не е необходимо да са служители на АЮ. Изобщо айде стига, не ги пасем доматите с колците. Ама да се рекламират, за да продават още, не ги бави, нали, приоритетно им е някак.

# 161
По темата с некоректото отношение към някои от клиентите на ABOUT YOU,  днес направо подадох жалба в КЗП. Въобще няма да ги чакам повече - да ме лъжат по телефона и да ми пращат auto reply на въпросите.

# 162
  • Тра-ла-ла
Да направиш банер като дизайн не е никак сложно. Сигурно има и онлайн платформи за безплатни такива. А и да платят...бълха ги ухапала.

# 163
4000 обаждания на ден, пълни глупости. В този кол център са сигурно 5 човека, съдейки по имената, как ли пък някой ще може да обработи по хиляда обаждания на ден.... Вярно ни взимат за много тъпи.
Иначе ето какво са благоволили да ми отговорят, забележете - "надяват се" ... сигурно пак няма да се случи.

Тия пари все едно с рейса от Германия ще ги пращат.

# 164
  • Пловдив
4000 обаждания на ден, пълни глупости. В този кол център са сигурно 5 човека, съдейки по имената, как ли пък някой ще може да обработи по хиляда обаждания на ден.... Вярно ни взимат за много тъпи.
Иначе ето какво са благоволили да ми отговорят, забележете - "надяват се" ... сигурно пак няма да се случи.

Тия пари все едно с рейса от Германия ще ги пращат.

Ауу, проверих си пак пощите. Абсолютно същите имейли съм получила и аз преди малко.

Общи условия

Активация на акаунт