Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 664
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Да бе. А до другия петък искате ли да чакаме?

# 136
Ще ги върнат щом са започнали, мисля си, че тази седмица ще стане.

# 137
Аз днес си получих последното връщане,което дори по-рано са превели,пишеше на 15,не е от проблемните дати,но наистина може би е било инцидентно забаване,на мен за 2 години поръчки от тях ми се случи такова нещо за първи път,не че променя факта ,че в бъдеще бих поръчвала много рядко ,само нещо което почти съм сгируна ,че няма да върна.

# 138
Днес имам превод за връщане, което е отразено на 09.12.2022.

# 139
  • Пловдив
Нищо нямам Confounded

# 140
При мен, за връщането ми от 6 декември, и на което пишеше да си очаквам сумата на 13, днес вече няма дата, само че връщането е възстановено. Вероятно и тези пари няма да видя скоро.

# 141
Нищо още, минах на писмено с тях, и и казах, че ако няма отговор, включвам КЗП.

# 142
Вчера им писах имейл, нямам отговор, днес им написах още един, и сега ще отворя линка да видя как се попълват тези жалби.
Мис Ноар, ако имам въпроси с попълването, ще те питам на лични, ако е удобно 😁

# 143
  • Пловдив
И при мен нищо.
И аз започвам с имейли до тях първо..
В разговорите по телефона само лъжат.

Категорично не бих поръчала от тях вече нищо.
Дори не ми се поглежда сайта им.
Прекалено противно ми стана.

# 144
На мен още миналата седмица ми писаха да чакам на 15 ти

# 145
Дано да ги получиш на 15ти 🤞

# 146
Който е пускал жалби, тук кое да отбележа, не виждам опция за пазаруване, или да избера първото - финансови услуги?

# 147
  • Варна
Вчера им писах имейл, нямам отговор, днес им написах още един, и сега ще отворя линка да видя как се попълват тези жалби.
Мис Ноар, ако имам въпроси с попълването, ще те питам на лични, ако е удобно 😁
Разбира се.
Знам как се пишат жалби, но в друга, съвсем различна област, ще се справим и с тази област.
До КЗП не съм писала, но никога не е късно 😂

# 148
Благодаря!
Би ли погледнала горният ми пост 😁

# 149
Здравейте, и аз при вас с невърната сума от 23.11. На мен ми казаха, че не се анганжират със срок в който ще бъдат възстановени парите, но ще се получат със сигурност/не че вярвам/. Ужасното е, че вчера получих обувки, които видимо са носени. Изобщо не исках да вземам поръчката, но мъжа ми държеше на тях. Обяснението което получих по телефона е, че на немския пазар има опция да върнеш носени неща и те се продават на половин цена в Германия и явно в склада са объркали, това което пращат. Исках да ви кажа, че категорично приключвам пазаруването от тях. След като на мен, а може би и на вас продават стоки втора ръка на пълна цена.

Общи условия

Активация на акаунт