Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 47 225
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Дано и аз 😒

# 256
Днес получих превод от връщане на 25.11-ОББ.Имам и извинителен код.

# 257
След месец чакане, следобед и на мен са ги превели.
Сутринта имам код за -25, ще го ползвам😂
И код за якета:

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 20:30 от Mateah

# 258
И на мен са ми върнали пари по две поръчки.Върнах ги на 3.11,пишеше срок за възстановяване 13 и 14.12 ,днес са ми отразнени по сметката.На 9.12 върнах едни дънки, пише че на 19.12 ще възстановят сумата.
Аз също имам извинителен код за 25%, въпреки че не съм чакала повече от необходимото.Явно е стандартно извинение за всички, и ги пращат поетапно, както и нареждат преводите 🙂Стискам палци до края на седмицата всички да си получите чаканите парички и да минем на празнично настроение в темата.То, разочарованието от сайта ще си остане още дълго време..
Мисля че имах случай със спряна опция наложен платеж, след като отказах една поръчка, но не помня дали в АЮ или Ансуер.(Викам си, тия ме наказват 😃) Писах им мейл и ми го оправиха почти веднага.

# 259
Може ли, ако някой няма да си ползва кода 25% да ми пише на лични?
Благодаря!

# 260
Може ли, ако някой няма да си ползва кода 25% да ми пише на лични?
Благодаря!

И аз напомням, че вчера помолих за такъв код, също ако може на лични.

# 261
И аз да помоля за код за 25% Simple Smile Мен явно ме пропуснаха с такъв мейл, че и парите все още нямам върнати Sad

# 262
Аз съм с добри новини Grinning получих всичко, което ми дължаха и от проблемните връщания, и от 6 и 9.12 два артикула имах. Интересното е за тия последните две... вчера в поредния ми разговор питам и за тях и ми казаха, че са наредени вчера в 11 часа..  как стана тоя трик днес сутринта да ги получа..  аз му казах на тоя, че вчера са ми наредени всичките, той ми вика неее.
Сега имам още нещо за връщане. Един артикул със сигурност, но се чудя и за тънкото пролетно палто на веро мода. Пристигна с  две топчета на гърба, а материята е толкова тънка...имам чувството, че ще се разпадне в ръцете ми...какво ли ще се случи при 2 обличания? Някоя да има наблюдения към тях и съвет да си го оставям ли? Умувам дали ми трябва, но минаха повече от 14 дни от доставката..тия 100, които дават дали ще свършат работа? По-сигурно ми беше докато съм в законовия срок...

# 263
  • Варна
Връщай. Срокът е 100 дни

# 264
Е гати, една камара хора си получихте парите даже за поръчки, които са върнати след моите, аз нямам нищо още.

# 265
Цвети, Веро мода сигурно имат и хубави неща, но аз не съм попадала на тях. Вярно че не съм взимала скъпи неща, но все пак....
От пуловерите им взех, и после ги рекламирах, писах и тук - от едно носене се протриха и станаха на топчета. Боклуци за по 50 лв 😡
Разбира се че ще свършат работа 100-те дена, аз съм връщала едно яке на 90 и някой си ден. Не беше носено просто стоеше в кашона и се чудех да си го оставям или не, и чаках дали няма да изпадне нещо по-хубаво.
Дано днес всички си видят парите 🤞🧚‍♀️

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 09:08 от Lemy

# 266
Cvete аз имам тяхно палто, уж с 30% вълна, тъничко. Както Lemi писа..на топче връз топче става от 1 обличане. Допълвам, преди снимах и Only- отказах се просто. Дънки, шушкаво якенце- да, но дотук.

# 267
  • БГ
Здрзавейте,
връщах миналата седмица едни дънки и както пишеше в сайта - днес парите са ми по сметката, но отделно в понеделник върнах два чифта дънки един модел от две различни поръчки - вънарти всяка в пликчето си и имам отразено в профила само по едната поръчка Simple Smile. Ще изчакам до края на седмицата и ще им пиша.

# 268
Добре, отчитам се с връщане по последната поръчка, което е от 01/12. Чакам 2 по-стари, едно от които е от проблемния период. Няма да поръчвам повече от тях категорично.

За да спра мрънкането, нека дам малко отзив отново за тези боти след известно носене, включително тестване в градски условия на сняг и лед. Меки, достатъчно топли дори без подплата, стабилни на мокро и лед, за разлика от Timberland и Helly Hansen, като говоря за зимни ботуши на двете марки, които уж в това специализират. Много съм доволна. Палтото също се държи прилично като цяло.

# 269
Има надежда значи, аз вчера следобяд получих по-големият остатък.

Общи условия

Активация на акаунт