Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 054
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
И при мен няма нищо 😔

# 31
Аз също съм с върнат превод. Поизложиха се с това забавяне, можеха поне код да пратят на хората, които са забавили с повече от 14 дни или поне един мейл от по-рано, за да сме наясно с проблема и да не се притесняваме.

# 32
Сметката, по която ми връщат е в Булбанк. Там получавам най-бързо. Датата на платежното е днешна, в 8:07 ч. - може би, защото тогава е получено плащането.

# 33
Отразило се е като входящо от 26ти прието връщане. Реално банкирането ми не го засича още като приета сума, но имам нотификации за наредени входящи.

# 34
  • Пловдив
И аз нямам.

# 35
Всички суми са ми върнати на мен.
Спокойно мисля да си върна и още една поръчка вече.

# 36
HugmissNoir и BrightT, благодаря ви много Heart Hug Kissing Heart Flowers Hibiscus Purple Heart Накарахте ме да се усмихвам, и снощи, и днес Simple Smile Hug

Много се радвам, че почнаха да връщат парите за проблемните периоди Simple Smile Аз все още нямам нищо.

# 37
Записвам се в новата тема. Чакам търпеливо превод все още.
Надникнах в answear обаче, и там има изкушения.

# 38
И аз получих всички преводи от проблемните дати,сега ми остава само един,който е от върната поръчка миналата седмица,за която пишеше до 15 декември че ще бъде изплатена ,ще видим дали и там ще има забавяне.

# 39
Аз поръчвах едни ботуши от Ансуер, доволна съм от обслужването.
Гледам че имат доста неща тяхна марка, чудя се до колко са качествени. Не че ще поръчвам де, тия ми убиха всякакво желание.
Нито известие, нито пари при мен, все още.

# 40
  • Варна
И аз нямам още върнати пари от постъпили в склада им на 23.11.22 г. Върнати поръчки.

# 41
  • София
И на мен са ми върнали парите от 25-ти. Simple Smile Ако има значение банката - Първа инвестиционна.

# 42
  • Сливен
Здравейте.Ако откажа пратка след опцията преглед плащам ли нещо?
Не съм догледала размера на раницата,която поръчах и ще ми е голяма най-вероятно,но бих искала да я видя преди да я откажа.

# 43
Ако е опакована в плик, няма да може да я извадиш от плика и да ѝ прецениш размера. Техния преглед не върши никаква работа, иначе принципно можеш и не плащаш нищо, но едва ли ще може да я видиш така, че да прецениш.
Нямам пари аз.

# 44
Аз също още нямам превод от проблемните дати.
Някой да има код за 25 проц или над 25, или по-специално за сиучъри?

Общи условия

Активация на акаунт