Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 048
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Говорих пак с тях - да ви кажа, че всички там не са добре! Над половин час може би само глупсоти..тази сега ми каза, че били наредени на 8.12 чакали сме банката да обработи оревода Grinning такова нещо нямааа

# 76
Към пиб съм, виждам плащане в аптека ремедиум от петък вечер. Щом след 12 часа днес не е видимо, значи не е нареден превод.

# 77
  • Пловдив
В 16ч се обновяват нарежданията, та ще проверя пак аз...

# 78
Въпросът беше, че пак дават общ отговор, за поръчки с еди кои си дати... като искаш доказателство за наредена сума по конкретна поръчка, мотолевят... покажи ми нареждане и ще чакам и седмица още, а не да се лъжем...

# 79
Според мен не зависи от банката, какво има толкова да зависи от нея.
При мен си стои така, само че са върнати пратките, и нищо по въпроса с плащането:

# 80
И аз в клуба на чакащите превод - от началото на декември звънях няколко пъти и няма и няма. Повече няма да поръчвам тези боклуци - последния път даже имаше скъсана блуза в доставката.

# 81
Може би постепенно са правят преводите?
Ако е от значение в УниКредит ми е сметката и както казах сутринта имах превод и за двете върнати поръчки, които бяха от проблемните дати

# 82
  • Пловдив
Бих искала да попитам отново колкото и банално да звучи вече..
Има ли някой ,който е получил превод на сума с връщане конкретно от 23.11. ?

# 83

Не

# 84
Нека ги правят постепенно, но да ти кажат в коя вълна си, не да те лъжат...

# 85
Тия тримата от петък - Мартин, Илиян и Екатерина казаха, че от всички проблемни дати са наредени, но 1 беше за 8.12, другите двама за 9 Grinning смях в залата и на 8 и на 9 да бяха наредени днес трябваше да ги получим.... нямам думи...
Но мисля, че проблемът няма да е само в тия дати. На 5 върнах, на 6 се обработи и пишеше на 12.12 да очаквам пари, а такива се сещате чеее НЯМА

# 86
И аз в клуба на чакащите за възстановяване на суми, които не са големи,но е дразнещо,че постоянно ме лъжат. Три пъти съм им звъняла,то не бяха 14 дневен и срокове,то не беше технически проблем,днес сутринта ми казаха,че сумите ми са наредени от петък и да ги очаквам най-късно утре. Обаче,ако наистина са били наредени в петък,няма причина да не се появят днес,а да трябва да чакам до утре!! Изобщо не знам защо си правя труда да звъня и да питам,след като явно шикалкавят и говорят прани приказки.Всичко е една голяма лъжа от тяхна страна,несериозно е да ни мотаят толкова време и да не спазват уговорените срокове. Крайно разочарована съм от  Абаут Ю…

# 87
  • Варна
Хрумна ми нещо и имам въпрос, който е в областта на Теория на конспирациите...

Когато аз звънях, натиснах "едно", защото искам разговора да се запише.

Ами, ако не искам разговора да се запише, дали няма да снесат някоя вътрешна информация 😉

Вие натискате ли "едно"?

# 88

Не

Да, аз.

# 89
  • Варна
Коя е банката ти?

Общи условия

Активация на акаунт