Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 089
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Пълна трагедия..пак се обадих. Сега пък ми каза, че били наредени в петък. Като и казах да ми го напише на мейла това и тази ми затвори

# 106
Някой да има код за блузи или сиучъри?

# 107
Здравейте, някой дали има излишен код за якета? Благодаря предварително!

# 108
има ли актуален код за суитшърт? Благодаря!

# 109
4rpd7ezp -20 % суичъри, но незнам дали все още е валиден.От 24.11 е .

# 110
  • Тра-ла-ла
Язък, че компанията е немска. Немска точност и дисциплина? Дрън-дрън. Крият се като шушумиги и оставят клетите служители от кол центъра да отнасят всички негативи и да си съчиняват версиите какво се случва. Кой знае какви ай-тита от 3тия свят им оправят бъговете...Изключително неуважително отношение към клиентите.

Както се разбира...и аз още няма превод. Не мисля и за напред да пазарувам от тях.

# 111
Здравейте.
Има ли активен инфлуенсърски код за над 100 лв или евентуално някоя да има код за чанти? Simple Smile

# 112
Пари и при мен няма, връщането ми е от 23ти.

# 113
Здравейте, някой поръчвал ли е този пуловер ? Да сподели мнение

# 114
Как отказвате пратка директно в приложението на Еконт или онлайн в е-Еконт? Нямам такава опция и това е, да не би да трябва някаква по-специална оторизация?

# 115
Харесах коледен подарък за дъщеря ми, ако някой има излишен код за чанти и раници, ще съм благодарна да ми го изпрати на лично съобщение. Благодаря!

# 116
  • Пловдив
Как отказвате пратка директно в приложението на Еконт или онлайн в е-Еконт? Нямам такава опция и това е, да не би да трябва някаква по-специална оторизация?

И при мен няма опция. Питала съм куриера - не знаел. Отказвам като ми се обади по телефона.

# 117
  • София
Язък, че компанията е немска. Немска точност и дисциплина? Дрън-дрън. Крият се като шушумиги и оставят клетите служители от кол центъра да отнасят всички негативи и да си съчиняват версиите какво се случва. Кой знае какви ай-тита от 3тия свят им оправят бъговете...Изключително неуважително отношение към клиентите.

Както се разбира...и аз още няма превод. Не мисля и за напред да пазарувам от тях.

За българските клиенти няма немско отношение Wink Жалко, наистина. Можеше по съвсем друг начин да подходят и щеше да мине почти безболезнено. Вместо това, нерви и притеснения, и то точно преди празниците. Искрено съчувствам на всички, които са извадили лошия късмет да имат връщания от онези дати.

Иначе, на мен като ми връщат пари чрез PayU (понеже аз плащам предварително с карта), се е случвало да отнеме и три дена от съобщението за превод. Нямам идея дали е така с директните банкови преводи и кога точно уведомяват.

# 118
Кога да очакваме следващо голямо намаление? Нещо като разпродажба на зимна стока.

# 119
  • София

И при мен няма опция. Питала съм куриера - не знаел. Отказвам като ми се обади по телефона.
Когато получа смс-а за доставка, отварям линка, който е посочен и има няколко опции. Смяна на име, на адрес, може да се плати (понякога го правя, ако не съм вкъщи и искам да оставят пратката в съсед), да се отложи доставката... Общо са 6 картинки/опции. Мисля, че една от тях е отказ на пратката.

Общи условия

Активация на акаунт