Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 765
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Кой поръча балеринки Janа, какво стана с тях, по мярка ли са?
Аз, големи ми се оказаха, но по-скоро си отговарят като номер. Аз съм някакъв междинен номер явно и цял магазин пробвах след това, същата работа. По-малкия номер ми е малък, следващия крака ми се изважда... Иначе много удобни изглеждат.
Накрая си взех друг тип обувки...
Явно си като мен, не мога да ходя с балеринки, по- добре съм на ток, ако случая не позволява спортно. Вади ми се крака, на петата ми стават рани..чудо е- отказах се.Пазя едни Тамарис като от снимките, карамел и всеки път след носене краката ми са за реанимация от мек New Balance- 36 ми е къс, 37 излита от мен. Тамарис стилето, 7см ток си ходя като коза, но балеринката ме съсипва.

# 391
Здравейте,момичета.Пазарувам от сайта,но никога не са ми изпращали промо код.Също така къде е тази рулетка,която се върти и се печелят промо кодове? Благодаря ви!

# 392
Рулетката е в приложението след направена поръчка.

# 393
Здравейте,харесах си артикул, който не е наличен. Имате ли наблюдения, колко време отнема ново зареждане на изчерпаните артикули?

# 394
По назад коментирахме едно палто на Katy Perry в зелено и разликата в цената.

Ето и отговора им, след като писах.

# 395
Благодаря за информацията ,steli4ka s.

# 396
Някой има ли тези ботуши
https://m.aboutyou.bg/p/rieker/-8666965 ?
Днес ще пристигнат, а се чудя дали да ги взема предвид сагата със забавени плащания.
Искам хубави, топли ботуши, които мога да нося с всичко и навсякъде в градски условия.
Трудно си намирам, защото искам да са със съвсем нисък дебел ток, а и голям номер 41 или дори 42(27 см стъпало, нормално към широко).

# 397
Здравейте,харесах си артикул, който не е наличен. Имате ли наблюдения, колко време отнема ново зареждане на изчерпаните артикули?

# 398
Въобще не е задължително да се появят.

# 399
Шефе, аз бях поръчвала тези:
https://m.aboutyou.bg/p/rieker/botushi-5118199

Хубави и топли ми се видяха, но не мога да дам повече подробности защото ги върнах. Имам проблемни ходила, висок свод, паднал свод ,и много малко обувки намирам да са ми удобни. Така че на хората с нормални крака би трябвало да са им удобни.
Не знам дали си забелязала, че са от изкуствена кожа, също не съм сигурна дали не пропускат вода, имам едни боти Рикер, и при най-малката влага ми се мокрят краката.
Иначе Есме си купи няколко техни чифта ботуши, ако се включи, предполагам ще пише повече.

# 400
За да не купувам повече обувки, не трябва да гледам обувки. На вида на тези, не устоях! 😊
Скрит текст:

Ето и кодове
Скрит текст:

# 401
Азалия, е лоша си, дай сега и линк 😎

# 402
# 403
Мерси!
Чудя се обаче, тез боти от плат, заслужават ли стоте лева, как мислиш 🤔
Абе щом си ги поръчала, то е ясно какво мислиш де : ))
Чудя им се.

# 404
Имам тези, купувани 2014 година. Първите 3 години много носени, после по-малко, но са абсолютно здрави и днес и нищо им няма
https://www.amazon.de/-/en/Tamaris-1-26227-Womens-Winter-Duo-Tex/dp/B07DP5921N
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт