Боя за коса - Blond52 - Клуб на блондинките

• 56 722
  • 856
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм много доволна от пигмента на Милкшейк , цвят пудра .

# 106
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Как го използвате?

# 107
Как го използвате?

Преди 3 дни се правих , директно се намазах и държах 10 мин . Ще кача снимка . Дължините ми станаха супер , а си бяха жълтички. Може с маска да се смеси за по икономично. Но аз поскъсих доста косата и го ползвам директно .

# 108
Marina Nazarova 638890, променя ли цвета на естественната коса?
Доколкото разбирам, това е като боя или е тонер?

# 109
Marina Nazarova 638890, променя ли цвета на естественната коса?
Доколкото разбирам, това е като боя или е тонер?

Не , в корена е моят естествен цвят , не се променя . Това е пигмент подобен като капките на Alfaparf. Пада до 2-3 измивания , за съжаление . Тонира руса коса , оранжавеещите ми кичури си стоят .

# 110
Снимки който иска ще пратя във фейсбук или Инстаграм, защото тук е супер досадно качването, бавно и все трябва да режа снимките, понеже са големи.. Christina Kandjarova 🌺

# 111
Криси, да видим дали те нацелих в инстаграм

# 112
Докато сме още на Инстаграм тема, момичета, разгледайте тая мацка, влюбена съм в косата й... Не знам нейна ли е, но форма, дължина, балеаж, всичко ми харесва. Може би само контурните кичури са по-плътни, но дори и така ми харесва https://instagram.com/perriesian?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 113
Примирих се, че бели косми трябва да покривам. Това направих с безамонячна кастинг осмица и 40 минути после тонер престиж, смесих перла, ледена зора и аметист, успя да скрие и избелелите крайчета, но докога... сега търся тониращи шампоан и балсам, от сегашните не съм доволна, и трябва да мисля за защита от слънце лятото.

# 114
  • В полите на Пирин планина
Много хубаво се е получило, поне за момента. Simple Smile

# 115
Благодаря, да, като току що покрих корените... после изгорелите йраища от миналата година избеляват и пожълтяват, а като се покажат корените, личат вече бели косми, които при мен много рано се появиха, на 25... а ме мързи всяка седмица да се тонирам честно казано Sad

# 116
И аз от Кастинга съм много доволна, при мен цвета се запазва поне три-четири седмици (моята коса и расте доста бързо), обаче нямам бели коси и се боядисвам с 10.21.

# 117
Здравейте Русокоски, имам един въпрос към вас - използвам от години само професионални продукти( правя си протеинови терапии, както и маслени маски), но винаги след изрусяване на корен (на около 2 месеца) косата ми става доста еластична имам чувството, че ако я дръпна по-силно ще се откъсне. Също така ми се накъсва доста, около ушите и отзад около врата имам кичури по 10-15 см.
Та въпроса ми е какво да направя,за да спре да се къса и косъма да стане здрав?

# 118
Може би косъмът е тънък и не понася обезцветяване, което е доста агресивно

# 119
Ами да възможно е, естественият цвят ми е ниво 7 и косъмът ми не е от най-дебелите определено.

Общи условия

Активация на акаунт