Боя за коса - Blond52 - Клуб на блондинките

• 56 634
  • 856
  •   1
Отговори
# 90
някой пробвал ли е тонера престиж в цвят титан?

# 91
Здравейте момичета, аз съм използвала какво ли не за тониране, скъпи шампоани, бюджетните на Престиж и Ланза и все си бях жълта. Тогава ме боядисваха с 9-ка мисля, в един момент ми писна от боядисване на корена всеки месец и си направих балеаж. След него дори леко да започне да жълтее (дори тогава не е онова дразнещо жълто) се измивам с шампоана на Медавита silver. Да уточня че винаги първо измивам косата с шампоан и след това слагам тониращия разреден.
Скрит текст:

# 92
На мен фризьорка също ми каза, че тониращите шампоани хващат по-добре когато корена е чист и да слагам първо малко от измиващия шампоан и след това тониращия.

# 93
Здравейте момичета, аз съм използвала какво ли не за тониране, скъпи шампоани, бюджетните на Престиж и Ланза и все си бях жълта. Тогава ме боядисваха с 9-ка мисля, в един момент ми писна от боядисване на корена всеки месец и си направих балеаж. След него дори леко да започне да жълтее (дори тогава не е онова дразнещо жълто) се измивам с шампоана на Медавита silver. Да уточня че винаги първо измивам косата с шампоан и след това слагам тониращия разреден.
Скрит текст:
Много нежен и красив цвят се е получил!
Може ли да споделиш с какво си боядисана, какъв шампоан ползваш и линк за този силвър на Медиавита, понеже не съм ги и чувала досега.

# 94
Скрит текст:
Много нежен и красив цвят се е получил!
Може ли да споделиш с какво си боядисана, какъв шампоан ползваш и линк за този силвър на Медиавита, понеже не съм ги и чувала досега.
В салона в който ходя работят с боите на Медавита (марката мисля, че беше италианска) и от там си взех шампоана. Имам приятелка която смесва този silver и някакъв друг пак на Медавита цвят праскова и става разкошен цвят. Аз бях доста скептична, защото съм ползвала какво ли не и нищо не работеше при мен, но заради нея реших да пробвам. Качвам снимка на моя шампоан.

Скрит текст:

# 95
А някой с отзиви за тази маска на Вела в този цвят?

В темата за профи сериите една дама е постигнала добър резултат, но в друг нюанс.

# 96
А някой с отзиви за тази маска на Вела в този цвят?

В темата за профи сериите една дама е постигнала добър резултат, но в друг нюанс.

Привет, аз имам тази както и lilac frost . От въпросната не видях ефект при мен , стоях 15 мин . Много нежно и светло лилаво е , явно за моята коса идва слаба - между 9 и 10 съм , балеаж . Но frosta е прави яка

# 97
Бързам да се оплача от Пермес (Permess) 12.176 с оксидант 9% - изключително грозни корени си докарах - отдавна не съм била с толкова жълто-оранжеви...   Спазих всичко по инструкция, като дължините облях със същата боя, разредена с вода, само за последните 10 мин и се получиха добре, но този корен...
Моля, за идеи с какво да ги уеднаквя корени и дължини поне малко, като съответно целя студен нюанс. Мислех за някой директен пигмент, но никога не съм слагала такъв - някой ползвал ли е и кой?
Другото, което открих е безамонячна боя на wella с металически цветове от линка по-долу - нея някой пробвал ли я е ?
https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/bezamonyachni-boi-za-ko … tI_G6XdZR5IZVrLiA

Аз се включвам, за да кажа, че с боя на пермесе 12.131 си докарах оранжеви корени, а използвах най-силният оксидант. Оправих мазалото с диалайт на Лореал - най-светлата им е 10 ка, води се за матиране на цвят и не изсветлява. Обаче корените станаха тъмни, може би ниво 7-8... Но поне се измива красиво. Дори продавачката в златна риба се зачуди защо такъв корен е станал с пермесе, но явно боята си е такава. Купих си и тонера на престиж (перла), който свърши прилична работа.

# 98
колко време да държа тонера престиж, на цяла изрусена коса?

# 99
И аз съм с кичури и ми е екстра. Няма боя на 3 седмици, няма оранжеви корени, екстра ми е 👌

# 100
колко време да държа тонера престиж, на цяла изрусена коса?
При мен държи две измивания. Като още след първото е вече поизмит.

# 101
Кристина, може ли снимка на косата Ви? ❤

# 102
Да се запиша и аз във вашия клуб. 🙂
Също от доста години съм на кичури, на 3-4 месеца ги правя, и съм доволна. Но последния път фризьорката прибърза са ме мие и останаха леко жълти, което ме побърква. В търсене съм на продукт, който поне малко да промени цвета ако може, докато стане време за следващите.
Препоръчаха ми това, някой има ли впечатления?

# 103
Съдят производителите на Олаплекс, заради това, че причинявали косопад.

# 104
С този балсам преди години жестоко си изгорих косата, доста ми се накъсваше от него.

Внимавайте с времето което седите и не го използвайте на всяко измиване.

Общи условия

Активация на акаунт