Боя за коса - Blond52 - Клуб на блондинките

• 56 808
  • 856
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Момичета, преди малко си направих двустъпковия протеин на Афоджи, като втора стъпка, слагам маската за къдравелки на Керастаз, най-хидратиращият продукт в арсенала ми, смесих я със сини(те всъщност са лилави) капки на Супердръг, уникално се получи, косата ми е стана супер студена 8ца, доволна съм.
https://www.superdrug.com/hair/hair-colourants/semi-permanent/su … our-drop/p/806017

# 691
Може ли да си снимаш цвета, че ми е любопитно? Може и на лични!Благодаря ти!

# 692
И аз искам Simple Smile

# 693
  • София
Утре, като я изсуша, вчера си легнах без да я наконтя Simple Smile

# 694
  • Стара Загора
И за мен ако може 🙏. Благодаря!

# 695
Благодаря за отговора по въпроса ми за удълженията, аз имах предвид дали може удълженията някак да се направят близък до моя цвят, защото явно в моята коса го има силен червеният пигмент, а в тази май няма такова нещо, или евентуално да ги уеднаквя по някакъв начин, стига да е пак в светлата гама.

# 696
Tira,на теория може да стане.Даже ще е по-лесно да се приравни цвета на удълженията към цвета на твоята коса,отколкото обратното.
Проблемът е че,нямаме идея как изглеждат косата ти и екстеншъните и в какво състояние са.

Цитат
Поръчах си от една фризьорка руси удължения с щипки, а това, което тя ми продаде, не пасна изобщо на косата ми, защото е бяло русо, което тя боядиса в тъмно русо на места да замаже положението, но разликата е очевадна. Просто моята има жълт оттенък, а тази е платина.
Да не прозвуча грубо но,тук трябва да хвърляме боб,за да разберем за какви цветове става въпрос

# 697
  • София
Ето снимка, като е в гръб няма няма нужда от триене Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 16:25 от nad_tab

# 698
Чудесен цвят, нат! Правила си и baleage? Аз съм на същата възраст като теб и спях с кичурите в момента, защото косата ми е прошарена като на кичури. Не знам какво ще правя по-нататък, нищо не разбирам от боядисване - 29 години правя в салони само кичури!

# 699
  • София
Чудесен цвят, нат! Правила си и baleage? Аз съм на същата възраст като теб и спях с кичурите в момента, защото косата ми е прошарена като на кичури. Не знам какво ще правя по-нататък, нищо не разбирам от боядисване - 29 години правя в салони само кичури!

Не съм правила балеаж, но до преди 4-5 месеца бях доста светло руса. Цветовете, които визждам реални на телефона си, са малко странни на монитора....
Боядисвам се винаги сама, само преди 3-4г като исках да махна тъмното отидох фризьор да ме напрви руса.

# 700
  • Стара Загора
Уникално красив студен цвят без грам жълто, оранжево, зелено. Браво  за резултатите .
Аз моята коса като я заглеждам има хем жълто , хем зелено 😂.

# 701
  • София
Уникално красив студен цвят без грам жълто, оранжево, зелено. Браво  за резултатите .
Мноооого благодаря! Първа седмица съм след боя, след 2 седмици ще съм отново светло руса.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 23:29 от nad_tab

# 702
Здравейте!
След злополучното ми боядисване във фризьорски салон за 300 лв и още 100 за продукти за поддържане, в момента съм почти рижава и от блондираните кичури няма и следа.
След консултация в Златна рибка с руса продавачка с хубав цвят Simple Smile)), си купих безамонячна боя Олиосета 10.31 с 6% оксидант. В момета си правя тест за алергия и привечер ще се боядисам.
 Смятам първо да пробвам на един кичур отпред и един отзад да видя как ще покрие израстналата коса, пък и дължините.
До сега съм се боядисвала с Гарниер 9.1 и винаги цялата коса, не беше изгоряла, много лесно я разресвах. Сега след професионалното боядисване и кичури си чувствам косата суха и увредена, трудно я разресвам.
Сега как да процедирам- първо корените и после боядисвам цялата коса или боядисвам само корените и разресвам по дължината?
 До раменете ми е косата, предполагам ще ми стигне опаковката.

# 703
Към момичетата с бяла коса- каква боя използвате като марка?
Моята бяла коса е явно много упорита, или аз не смесвам правилно цветовете(винаги с .0 в корените боядисвам), но доста прозира и не успявам да уцеля хубав цвят. Опитах на кичур и предпигментация и пак не се получи.

# 704
Мноооого благодаря! Първа седмица съм след боя, след 2 седмици ще съм отново светло руса.

Ще ни покажеш ли снимка със светлорусото? Много ми е интересно до колко ти изсветлява! Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт