Боя за коса - Blond52 - Клуб на блондинките

• 56 804
  • 856
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Ще ни покажеш ли снимка със светлорусото? Много ми е интересно до колко ти изсветлява! Мерси!

Ще снимам, при мен бързо пада, но аз и нямам нищо против, така съм ту светла, ту тъмна, задоволява на 100% близнашката ми душа Simple Smile

# 706
Нат, аз се матирах преди седмица. Естествено, на светло русата ми коса станах силно пепеляяа без да вкарам пигмент. Добре, че заминах на басейн, та два дена не съм виждала огледалото. Като се върнах от басейна си бях пак аз 😁. Уж искам малко по-тъмно русо или поне пепеливо, ама не мога да се възприема за дълго
 Сега съм си пак златно чисто руса 😁

# 707
  • Бургас
Аз ходих вчера да ми вдигнат кичурите. От много време не съм се харесвала толкова много. Не успявам да обясня точно какъв цвят на русото искам и всеки път съм доволна, но не изцяло.
Този път фризьорката опита нова комбинация за мата и успя да уцели точно каквото аз искам. Контраст с моя естествен цвят и русо, което не е жълто, не е сиво, не е лилаво, ами бистро. (Поне аз така го усещам)
Скрит текст:

Тези дни пробвах маската на Лореал за къдрава коса curl expression, най - вече защото я водят силно хидратираща и мноогоо ми хареса резултата при мен.

# 708
  • София
МеМyself, чудна е станала косата! Аз редовно използвам маски за къдравелки, а косата ми е силно права, точно заради хидратацията.

Уж искам малко по-тъмно русо или поне пепеливо, ама не мога да се възприема за дълго
 Сега съм си пак златно чисто руса 😁
Аз бях така мноооого дълго време, отивах на 8 после го отмивах, докато не реших, че се харесвам и с двете и не гоня постоянно потъмняване на дължините 🙈

# 709
  • Стара Загора
Момичета,  доволна съм от резултата , днес се боядисах със 8.1 и 8.21 на Андреа  ще наблюдавам как пада и какво остава след това. Може би още веднъж и ще се изчисти  оранжевото. Хубавото е, че не ми зеленее вече. Боята покри изцяло където имам бели косми, цвета е равномерен, въпреки, че е безамонячна. Корена държах 40 мин, дължините 10тина, но толкова бях омазана, че нямаше как да не хване сигурно😂. Сложих 2 бои, а косата ми е малко под рамото на дължина, което за мен е твърде много като количество  дори и за боядисване на цялата дължина. Но така да се подсигуря , а и не знам като остане боя следващия път дали ще е хубава. Не изветряват ли във времето?
Сложих Колорплекса, косата стои много напоена .

# 710
Здравейте!
Често чета, но сега ще попитам.
Боядисвам се вкъщи с непрофесионални бои за коса. Някога бях много доволна от Палете, тъй като косата в корените ми е тъмна, а дължината е изрусена, но жълтее.
Бихте ли ме насочили към боя и номер, която да ползвам в корените и въпреки че няма да докарам равен цвят с дължината да избегна жълтото, а в същото време да мажа дължините с някоя, която да докарам русо със сивеещ ефект.
Благодаря.

# 711
За тъмна 8-ца с лилав подтон - 8.176 на Пермес, оксидант 6. Страшен цвят.

# 712
В Арлен има намаление 15% на всичко (вкл К18).

# 713
ако някой се вълнува от силвър коса: постигнах го по изрусените ми жълтеникави дължини със стоене 25мин вместо 10 с маската на wella color fresh lilac frost. стана доста тъмно силвър леко синеещо и лилавеещо, харесва ми, особено в комбинация с боядисаните ми в пепелно черно корени Simple Smile измива се постепенно в по-силвър бляскавичко. направо не знам обаче дали все още се води русо хахах

# 714
Моля, препоръчайте чиста 8-ца или 9-ка, която върху 6-ца корен да не става жълта, може и дрогерийна да е. Все си вървя като голямото жълто пиле от ул. Сезам..

# 715
Даже моята коса става жълта, а с 8 ца направо рижава в корена, въпреки че основата ми е около 7-8. Според мен по-силна боя или оксидант.

# 716
  • София
Моля, препоръчайте чиста 8-ца или 9-ка, която върху 6-ца корен да не става жълта, може и дрогерийна да е. Все си вървя като голямото жълто пиле от ул. Сезам..

Само някой, който ви познава косата може да препоръча. Аз съм светла и със смес от лилава 8ца и сива 9ка + сив или лилав коректор, постигам студен цвят, но си познавам косата и знам как реагира на различните коректори.

Иначе при тъмна коса, смес от боя 10/11/12 и 8ца, която да вкара пигмент, би трябвало да свърши работа, но говорим на теория, боите са различни, не е ясно, какво ще стане реално.

# 717
Като стана дума за коректори , по колко коректор слагате в боята ?

# 718
  • София
Като стана дума за коректори , по колко коректор слагате в боята ?
Пак е до коса и търсен ефект.

# 719
Коя марка коректори използвате?

Общи условия

Активация на акаунт