Боя за коса - Blond52 - Клуб на блондинките

• 56 797
  • 856
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Коя марка коректори използвате?
Марката с която си боядисвам косата, всички професионални бои  имат коректори.

# 721
Може ли някой, който използва Majirel да сподели какви коректори имат? Не мога да ги намеря..

# 722
Момичета,  доволна съм от резултата , днес се боядисах със 8.1 и 8.21 на Андреа  ще наблюдавам как пада и какво остава след това. Може би още веднъж и ще се изчисти  оранжевото. Хубавото е, че не ми зеленее вече. Боята покри изцяло където имам бели косми, цвета е равномерен, въпреки, че е безамонячна. Корена държах 40 мин, дължините 10тина, но толкова бях омазана, че нямаше как да не хване сигурно😂. Сложих 2 бои, а косата ми е малко под рамото на дължина, което за мен е твърде много като количество  дори и за боядисване на цялата дължина. Но така да се подсигуря , а и не знам като остане боя следващия път дали ще е хубава. Не изветряват ли във времето?
Сложих Колорплекса, косата стои много напоена .

Можеш ли да споделиш на каква основа си постигнала този цвят?

# 723
  • София
Може ли някой, който използва Majirel да сподели какви коректори имат? Не мога да ги намеря..
https://makeup.bg/product/21429/

# 724
  • Стара Загора
Бела, естествения ми цвят е около студена 7 ца, имам вече тук там бели косми, като най -концетрирано е точно отпред като кичурче стои.Дължините си правех със 7.1 и бяха на това ниво. Но когато сивото падне ми оставаше доста рижава. Малко по-нагоре бях снимала преди да се боядисам каква става косата ми.

# 725
Memyself, при кой фризьор ходиш за кичурите?

# 726
Ще кача снимка на цвета на косата на детето ми. Знам ,че това е естстествен цвят и трудно бих го постигнала, но някои има ли предположение какъв нюанс и ниво се води?
Скрит текст:

# 727
  • Стара Загора
Същата е и на синът ми и съм сравнявала с моята -мисля,  че е студена осмица. Само, че моята стои по различно. Може би първите 1-2 измивания е най-близък цвета.

# 728
На моя монитор я виждам 8.13

# 729
  • София
Ха-ха и аз се боря за цвета на косата на сина ми. А по принцип съм като на дъщеря ми - 6ца някаква.

# 730
По принцип е в зависимост от светлината-  в повечето случаи студен цвят, но има и златисти на места единични бройки.
Аз започнах да се чудя какво да правя с моята коса. Мислех, че като махна черния цвят и много лесно ще поддържам светли нюанси, защото имам много бяла коса, но се оказа, че съм бъркала. Сега се боядисвах с Majirel cool cover 7 i 6 в корените, покри ги, но бялата коса все ми жълтее и то на места, на други не толкова.

На моя монитор я виждам 8.13

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 15:03 от Dessi*

# 731
7 мица и 6 ца са тегави, за мен лично това си е тъмна боя. Ако е 8 и по светло и косата не е много бяла, дори и да не се оцветява, бялото се губи в светло русото.

# 732
  • Стара Загора
Деси, последния път сложих 8.21 и 8.1 на Андрея. Пуснах снимки какво се получи не е 100% същото , но е близко и мен ме устройва. В момта съм 10 дни след боядисването мия я през ден и падна леко цвета, но е много по-добре от предните боядисвания със 7.1 на Иноа.
В момента съм вързана, но довечера като я измия  ще снимам какво е положението.
Това е цвета след боядисването( пак пускам) , а долу цвета на синът ми, който ми е мечта да постигна 😃.

# 733
Айде сега кажете как става затъмняване. Че съм цвят 10.0 и исмам да бъда 6ца. Като тийн от 10ка лепнах черно и стана манджа с грозде на първото измиване. Досещате се - рижаво, черно, зелено...

# 734
  • София
Полека. Аз бях с 10 Ки цяло лято и като сложих 9 ми дойде тъмно. То сложи 8 с някакъв оттенък примерно.

Общи условия

Активация на акаунт