Боя за коса - Blond52 - Клуб на блондинките

• 55 295
  • 856
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Слагаш оранжево/червено и върху него 6таца.
6цата иска червеникав пигмент.
Зеленото идва от липсата на червено. Вероятно косъма е много порьозен и не поема и задържа цвят равномерно.

# 736
  • Стара Загора
В момента ми е такъв цвета, почти не е паднал на 10-12 дни е, доволна съм. Изглежда жълтеещ, но светлината е точно отгоре и за това. Реално на дневна светлина си е много хубав цвят.
Комбинацията ми от цветове и резултата незнам дали ще е от полза за някой, но мога да похваля боята на Андреа, сравнена в Иноа. Покрива много по-добре и цвета е доста по-траен. За сега оставам на тази схема. Мисля другия път да сложа само 8.21 да видя каква ще е разликата.

# 737
В момента ми е такъв цвета, почти не е паднал на 10-12 дни е, доволна съм. Изглежда жълтеещ, но светлината е точно отгоре и за това. Реално на дневна светлина си е много хубав цвят.
Комбинацията ми от цветове и резултата незнам дали ще е от полза за някой, но мога да похваля боята на Андреа, сравнена в Иноа. Покрива много по-добре и цвета е доста по-траен. За сега оставам на тази схема. Мисля другия път да сложа само 8.21 да видя каква ще е разликата.
Да, близки са цветовете при децата ни. Явно и снимките малко подвеждат според светлината.
Наскоро направих консултация със Златна рибка и също ми я похвали Андреа. Утре ще видя на място в мола какво ще избера за следващо боядисване.

# 738
Пробавай с малко зелен коректор.За начало, добави количество колкото грахче

# 739
  • Стара Загора
С каква цел, да сложа зеления коректор?Страх ме е от зеленото, защото първия път като взех да си изсветлявам косата си бях избрала 7.31 , отдолу връхчетата ми станаха зелени. После слагах 7.1 и 7.11 и си стояха зеленеещи. Чак на това боядисване се изчисти като , че ли. След 6 месеца .

# 740
Страх те е от зеленото? Предполагам не знаеш, че 2 при Андреа е зелено? Вероятно си мислиш, че е виолетово, но не е.

# 741
  • Стара Загора
Страх те е от зеленото? Предполагам не знаеш, че 2 при Андреа е зелено? Вероятно си мислиш, че е виолетово, но не е.

Да, така си мислех, че е виолетово 😂. В крайна сметка резултата е добър каквото и да е било. На каталога е дадено , че е виолетово. А и самия цвят на боята беше виолетов, но щом казвате, че е зелено възможно е, не споря.
Стана ми интересно зеленото защо да сложа, като то неутрализира червеното, а не жълтото.

# 742
Зеленото матира.
А косата ти е зеленеела, защото си ползвала бои със син пигмент. Връхчетата са най-обезцветени,там е останал само жълт пигмент.
7.31,7.1 и 7.11 са пепелни,със син пигмент,нанесени върху изрусени коси(жълтеещи) дават зелен,блатен оттенък. Жълт+син=зелен

# 743
  • Стара Загора
Благодаря ти, Ванеса. Още не съм много в час със комбинациите. Но предния път се получи добре. Също имаше синьо, но и лилаво. Явно то намали зеленеенето. Зелено със жълто няма ли пак на зелено да бие?

# 744
Може да зеленее,ако прекалиш със зеленото
Лилавото ще поубие зеленото,ако прекалиш с него.Това обаче си е висш пилотаж

# 745
  • Стара Загора
С лилавото ми се струва най-безопасно да се работи. Сега се чудя дали да взема на Андреа 8.21 или да търся друга безамонячна само 8.2, да няма синьо вътре. Ще разгледам от другите бои има ли 8.2 номер. Като цяло последния път се получи най-добре. Имам и друг въпрос към вас- протеиновите терапии, колко време преди боя е най-добре да се правят?

# 746
Аз точно след пепелен цвят в момента съм синееща от пигмента. Как се маха това чудо? Месец и половина е само леко избледнял..
Заинтригувахте ме с тези бои на Андреа, а в момента са и на супер цена като гледам. За корените по-силен оксидант ли ползвате? И повече време ли стои боята на тях?

# 747
  • Стара Загора
Аз използвах 6% и ми покри идеално белите косми. Държах 40мин, а дължините 10. Опитвам се цял ден да поръчам  няколко бои  Андреа и ми забива на Златна рибка сайта.

# 748
Безамонячната боя на Андреа много неприятно ли мирише? Понеже се чудя дали да не пробвам специално русите нюанси, но искам да не ми мирише, както например Кастинг на Лореал. Може ли някоя да сподели снимка как са ѝ се получили русите нюанси?

# 749
  • Варна
Аз се чудя на Алтерна хайверената серия (тъмно лилавата). Доволни ли сте от нея? Аз никога не съм имала нищо на Алтерна... Ползвам Лакме и много ми харесват и се чудя дали да сменя с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт