Боя за коса - Blond52 - Клуб на блондинките

• 55 292
  • 856
  •   1
Отговори
# 750
  • Стара Загора
Безамонячната боя на Андреа много неприятно ли мирише? Понеже се чудя дали да не пробвам специално русите нюанси, но искам да не ми мирише, както например Кастинг на Лореал. Може ли някоя да сподели снимка как са ѝ се получили русите нюанси?
На мен не ми мирише неприятно.
Аз няколко пъти споделям снимка от моя резултат,но пак ще сложа , дано не доскучая на някой- 3 седмици след боядисване съм.

# 751
  • София
Супер цвят.
Аз се върнах в отбора на блондинките с Гарние Олиа 9.

# 752
Много хубав цвят, кой номер се води? Корените жълтеят ли?
Безамонячната боя на Андреа много неприятно ли мирише? Понеже се чудя дали да не пробвам специално русите нюанси, но искам да не ми мирише, както например Кастинг на Лореал. Може ли някоя да сподели снимка как са ѝ се получили русите нюанси?
На мен не ми мирише неприятно.
Аз няколко пъти споделям снимка от моя резултат,но пак ще сложа , дано не доскучая на някой- 3 седмици след боядисване съм.

# 753
  • Стара Загора
Смес от 8.1 и 8.21 с 6% оксидант.

# 754
  • София
Хубаво мирише боята, но вземете максимално студен цвят, мноооооооого жълтее.

# 755
  • София
Ей тук хвърлям клетва - никога повече Шварцкопф от никакъв вид и клас. Все ми става някаква кална, кафява, червеникава, въобще резултатите при мен са ужас.

# 756
  • Стара Загора
Наде, ти кой цвят сложи? Сравнена с предната ти боя повече жълтее до колкото разбирам.Аз нямам много база за сравнение само с Иноа , но Андреа е в пъти по-добра -и  като цвят и  като  трайност . Иначе и двете ми се отразяват добре на косата няма щети .

# 757
  • София
Наде, ти кой цвят сложи? Сравнена с предната ти боя повече жълтее до колкото разбирам.Аз нямам много база за сравнение само с Иноа , но Андреа е в пъти по-добра -и  като цвят и  като  трайност . Иначе и двете ми се отразяват добре на косата няма щети .

Смесих 8.02 с 9.16 и станах светло жълта в корена и студени дължини. Сигурно ще и дам още един шанс със смес от 8.02, 7.02 и лилав коректор, допадна ми блясъка.

В момента съм светло кестенява след като изравних с Goldwell 8CA@PB.

# 758
Аз съм много доволна от Wella Koleston Perfect 10/38 , 9% оксидант. След нея матиращ шампоан Milkshake blueberry 1-2 минути (черният). С него на 1-2 седмици се мия и вкъщи за поддръжка.
Това ми го прави фризьор за 1 час. Мога и сама, но честно казано ме мързи. Просто споделям, защото съм минала през няколко фризьора, последният работеше с Inoa, която за резултатите си е неоправдано скъпа. Сега с Wella ми е топ!

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 16:01 от danielllakis

# 759
Използвам същия номер на Wella и съм изключително доволна .

# 760
Здравейте,

поради ред причини се сдобих с перука, естествена коса (или поне това е заявката на фирмата, от която я закупих).
Цвета е светъл, към 9ка, а аз искам да я боядисам максимално близо до естествения ми цвят, който е 7ца.

Може ли да ми препоръчате безамонячна боя, защото не се боядисвам и нямам идея кои са добри на пазара.
Ако някой също така се боядисва с цвят близък до 7ца, много ще се радвам да сподели снимка.
По-късно ще кача и снимка на моята коса и тази на перуката.

# 761
Здравейте,

поради ред причини се сдобих с перука, естествена коса (или поне това е заявката на фирмата, от която я закупих).
Цвета е светъл, към 9ка, а аз искам да я боядисам максимално близо до естествения ми цвят, който е 7ца.

Може ли да ми препоръчате безамонячна боя, защото не се боядисвам и нямам идея кои са добри на пазара.
Ако някой също така се боядисва с цвят близък до 7ца, много ще се радвам да сподели снимка.

Аз съм доволна от Inoa, дължините обливам за 10 мин с 8.12, корените са смес от 7.0, 8.11 и 8.12.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 21:28 от Ella_s

# 762
Много благодаря, и аз се спрях на Inoa, току що поръчах 8.13
Взех оксидант 3%  тъй като ще потъмнявам.

# 763
Пробвай с Dialight. Тя е безамонячна, придава мекота и блясък. Ползвам съм я над година за изравняване на дължини.

Здравейте,

# 764
danielllakis, благодаря, но аз вече взех една Inoa както писах.
Има ли някакви специфики в домашни условия?
Ще пробвам първо на малък кичур от перуката отдолу, за да видя какво ще се получи.
Вече на няколко места ми отказаха да се наемат с боядисването, за да не я съсипят.
Ако ще я съсипвам,  явно ще съм аз.
Изчетох и гледах един куп клип чета как хората си боядисват перуките.  Не видях нито една съсипана.
Изглежда в БГ все още не са толкова популярни или хората просто се притесняват да говорят за това.

Общи условия

Активация на акаунт