Любители на котки - Тема 179

• 29 591
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Дано успее да се закрепи горкото животинче! Стискаме палци и лапички.

# 106
Момичета, които сте кастрирали при Карагьозов, въпрос - каква е тая практика стопанинът да придържа 15 мин котката докато ѝ слагат упойка? Вкараха ме в тъч с това изискване. Иначе, най-евтино е там и при д-р Шишков - 90 лв. Ама, кой ще я държи Шушу...? Rolling Eyes ще трябва да направим 4 курса до Пловдив за целта...
За Ситивет нещо отрицателно да сте чували?

# 107
  • Свети Влас
Aila, бързо оздравяване на котенцето. Аз и Лео стискаме лапички/палци !

# 108
  • София
Koгато преди 3 години намерих мърльовците до Централните гробища, останали почти без очички, беше неделя и най-близката работеща клиника беше Ситивет в Столипиново. Останах потресена от държанието на доктора. Заяви ни, че ако се размърда из махалата, за 15 минути ще ми събере една торба с такива котки и защо изобщо се опитваме да ги спасим. Направи нещо много минимално и оставихме много пари за това, което свърши. Но най-гадното беше пренебрежителното отношение. В понеделник отидохме при д-р Стефанов, който говореше на котенцата като на дечица, лекува ги и дадохме пари само за лекарствата. Освен това след време се обади и ги ваксинира безплатно, защото имал ваксини с изтичащ срок и вместо да ги изхвърли, ги слага на спасени котенца, на които се търси дом.

Стискам палци Наско да се справи! Hug

# 109
Повече от десет години водя котките си там. На господин Котка му извадиха зъбите там, Каричка я кастрираха и оперираха. Фъстъчка я кастрираха миналия ноември, доста бързо се съвзе. Струваше ми 90 лева, никога не съм плащала много, а и ми правят отстъпка често. От доктор Търпов, хирургът, съм доволна, обяснява подробно. Но има един, който гледам да избягвам, вероятно Таня говори за него, пълничък, прилича на Барни Ръбъл. Чувството му за "хумор" е.... Но той не оперира, доколкото съм запозната. Една Фъстъчка, пази коледната елха да не припадне

# 110
  • До морето...
Габи,как е Едуард?
Aila, стискам палци за котачето!

# 111
А, защо в Карагьозов искат стопанина да държи котката, докато ѝ слагат упойката? Rolling Eyes Нещо не схващам какъв е замисълът.

Габи, какво става с Еди?

# 112
  • До морето...
Не знам каква е идеята ,но и при мен така се случи да присъствам от самото начало ,докато го вкараха за кастрация..Трябваше да присъствам на всичките манипулации и съответно и всички състояния на душичката. Не стига,че ми е за първи път,притеснено, а и това..Тя всъщност докторката не каза нито да стоя,нито да не стоя ...

# 113
Аз съм помагала докато слагат абокат за разни процедури. За кастрациите нямам спомен, но сякаш само съм оставяла кошницата. Не помня.
Лека нощ

# 114
И аз държах гаргамушката докато му бият упойката при Карагьозов.  Но той не реагира. После ме пратиха да си ходя и казаха след 2 часа да си го взема. Тогава беше шокът, защото не ме предупредиха че поне 4 часа ще е неконтактен. Така ме изплашиха. Но най важното е ,че той беше добре и бързо се възстанови.

# 115
Аз съм помагала докато слагат абокат за разни процедури. За кастрациите нямам спомен, но сякаш само съм оставяла кошницата. Не помня.
Лека нощ

Рошаво живо бяло килимче 🤣.

# 116
  • София
Това ми припомня как малкия ми син (късоглед), тогава на около 8-9 г., за малко не настъпи едно куче на тротоара в Ксанти и каза:"Какъв рошав камък!".

# 117
Кари е вече на елхата, а дори още не е украсена цялата. Горката, сигурно ще припадне през нощта Joy

Ая не й обръща внимание.

# 118
Сивчо има навика да бърка в чиниите. Синът на една приятелка като я видя и вика “Мамо, мамо това коте яде с пръсти!”… Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 08:35 от MarietaYo

# 119
Стискам палци и пращам цялата си положителна енергия и се моля котенцето да се оправи.

При нас нямаше такова нещо, оставихме го и те го прибраха, не сме го държали да му бият упойка.

Общи условия

Активация на акаунт