Болки в корема

• 818
  • 3
  •   1
Отговори
Детето ми прекара ротавирус преди 3 месеца и оттогава се оплаква от болки в корема почти постоянно. При преглед от гастроентеролог диагнозата беше раздразнени черва, назначи изследвания, междувременно диета, иберогаст и колийф. Също давам пробиотик и биозин с лактоферин. Най-дългия период без болки е бил около 10 дни, след това пак. Изследвали сме непоносимост към глутен, паразити, хеликобактер, всичко е в норма. Също след ротавируса, често започна да се оплаква от умора, че няма сили, което е нетипично за него. В търсене съм на гастроентеролог, който да може да разбере какъв точно е проблемът, защото все трябва да има причина за тези болки. Благодарна ще съм на всеки споделен опит.

# 1
  • Враца
На колко години е детето? Има ли диария, повръщане, често оригване. Болките  траят ли дълго време или са моментни? Спазва ли детето диета? Един фецес в НЦЗПБ може да пуснете.

# 2
На 8 години е. Не, няма нито диария, нито повръщане, не се оригва. Болките траят по-скоро дълго, не бих ги определила като моментни. Спазва диета без бобови, моркови, мляко. Веднъж го заболя корема след банан и реших и него да изключим, не знам дали има връзка, тъй като няма подобрение.

# 3
  • Враца
Здравейте, намерихте ли причината за болките в корема?

Общи условия

Активация на акаунт