Болки в корема и необичайна миризма

• 1 068
  • 9
  •   1
Отговори
Здравей!
Не съм писала отдавна ,но исках да попитам нещо относно непоносима миризма в интимната област ,която предизвиква у мен притеснение.След консултация с гинеколог ми предписа "Гинексид" ,но с нищо не ми помогна.Ето го и новото нещо ,което се появява ужасните непоносими болки ниско долу в корема ми.Постоянни ,остри и нетърпими.Отидох до личният ми лекар ,но той ми ,каза че е нещо нормално и ми изписа "Бусколизин"(съжалявам не съм сигурна в изписването на наименованието на лекарството) и "Но-шпа" ,но никое не ми помага,а тези болки в корема ми са вече от месец и не издържам.Акп някой има евентуални съмнения или някакви съвети моля нека сподели.С радост бих желала някой да ми каже.
Благодаря Ви предварително!

# 1
  • София
Отиди на читав АГ да ти направи обстоен преглед + изследвания.

# 2
Задължително второ мнение при друг гинеколог.

# 3
  • София
Гинеколог и микробиология са задължителни. Възможно е да е инфекция и да е тръгнала нагоре.
Сигурна ли си, че лекар ти е изписал интимна пяна, без да ти пусне изследвания?
Личният лекар няма как да гадае, той не е гинеколог и няма общо.
Не се лекувай по форуми, а при АГ специалист.
Партньорът ти също да си пусне микробиология.

# 4
Това което са ти предписали и сама можеш да си го предпишеш. Демек, нищо. Върви на друг гинеколог, проучи първо малко. Иначе няма как да гадаем. Може наистина да имаш инфекция, може да си внушаваш..

# 5
Здравейте записах си час при друг АГ за преглед и приятеля ми също си записа час при уролог ,за да се уверим ,че случайно от него не е нещо след полов акт предадено ,все пак бях бременна с близнаци ,но просто досега никога не ми се беше случвало.Благодаря за коментарите ,които ме посъветвахте.

С уважение:Габриела

# 6
Дали не е по-добре да отидете на уролог, вместо пак на гинеколог? Или поне да си пуснете изследване на урината за бактерии? Ако страдате от цистит, не знам, дали гинеколог би Ви помогнал много.
Аз лично веднъж си изпатих от гинеколог, който се опитва да върши работата на друга специалност и искам да предупредя, че те са специалисти само в собствената си област, а не за всичко от кръста надолу, както им харесва да си се представят.

# 7
  • София
Защо цистит? Авторката не е писала за парене или често уриниране.

# 8
  • София
Има и сравнително скорошно раждане на близнаци, така че трябва първо да отметне инфекция.

# 9
Здравей,трябва да искаш изследвания за тази миризма,която не е нормална.Пуска се цитонамазка,микробиология,хламидия и изследване за HPV.Всичко това го пуска гинеколог.

Общи условия

Активация на акаунт