Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 79

• 40 365
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Добре дами но ме интересува с гореща вода къпали ли сте се някога ?
Болките бяха само след душа и това не е нормално .
Преди ги нямах и днес също ги нямам .
Разбирам че искате да съм спокойна .

# 106
Последния месец си взимам на ден по 2 горещи душа аз. И преди съм се къпала с гореща вода. Хубаво е да не се взимат горещи вани защото се потапяш цялата в нея, от един душ не може да стане нищо.

# 107
Добре дами но ме интересува с гореща вода къпали ли сте се някога ?
Болките бяха само след душа и това не е нормално .
Преди ги нямах и днес също ги нямам .
Разбирам че искате да съм спокойна .

Гери, постоянните ти паники могат да ти навредят повече, отколкото 1 горещ душ.

# 108
Е как да няма паника ,бях по малка нужда и това намерих на хартията си трия се и по навътре .
Нито ми е от бельото ,нито от хартията ,нито пък е храна .
Ами какво е ?
На допир е меко ,не е твърдо няма и миризма.

# 109
Може да е топче част от тоалетна хартия… как разбра че не е ? Не е част от бебето със сигурност. Успокой се!

# 110
Гергана, Вие загуби имате ли? От какво е породено това странно поведение? Мъжът Ви какво мисли по въпроса, споделяте ли с него?

# 111
Здравейте, момичета. Бременна съм в 28 г.с с близнаци. От 3 дена съм с втвърдявания на корема и като се втвърди за секунди сякаш ми спира въздуха ( не точно). Няма болка. Със сигурност стяганията са повече от 10 на ден, през 20,30,40 минути. Ходих на лекар днес, премери шийката - 4 см, каза че не вижда проблем, да лежа повече и да пия 3х2 Магнерот. Това Бракстън хикс ли са и щом няма болка и промяна в шийката трябва ли да се притеснявам от преждевременно раждане? Едното бебе е с главата надолу, но главата му никак не беше ниско днес на прегледа.

# 112
Нямам загуби но не е топче хартия .
Все нещо изкача за което да се притесня .
Има ли нещо общо с плацента ?
Или друго

# 113
Дебора, на Бракстън Хикс ми звучи. И аз имам подобни. И като променя позата, омеква корема. Лекарката ми изписа за всеки случай магнезий, каза, че е притеснително само ако са болезнени стяганията.

# 114
Не няма общо с плацента. Аз пак питам как разбра че не е топче тоалетна хартия?? Била ли си скоро на преглед с вагинален ехограф? Понякога от гела стават такива топчета.
Нямам загуби но не е топче хартия .
Все нещо изкача за което да се притесня .
Има ли нещо общо с плацента ?
Или друго

# 115
Гери, без да се обиждате, с най-добри чувства и най-сериозно Ви съветвам да се обърнете към психиатър. Как ще го гледате това дете, като родите? Като кихне ще викате бърза помощ и ще изпадате в ступор. Обърнете сериозно внимание на психичното си здраве още сега, спешно. Потърсете подкрепа и от близките си. Не е шега работа това.
И пак да кажа - с най-добри чувства Ви го пиша, не се сърдете.

# 116
Здравейте, момичета. Бременна съм в 28 г.с с близнаци. От 3 дена съм с втвърдявания на корема и като се втвърди за секунди сякаш ми спира въздуха ( не точно). Няма болка. Със сигурност стяганията са повече от 10 на ден, през 20,30,40 минути. Ходих на лекар днес, премери шийката - 4 см, каза че не вижда проблем, да лежа повече и да пия 3х2 Магнерот. Това Бракстън хикс ли са и щом няма болка и промяна в шийката трябва ли да се притеснявам от преждевременно раждане? Едното бебе е с главата надолу, но главата му никак не беше ниско днес на прегледа.

Когато аз бях бременна, също с близнаци, корема ми започна да се втвърдява около 5ти месец. Пиех си назначения магнезий и нямах проблеми. Шийката ми се скъси значително в 34 г.с., родих в 36 г.с. Лекарите ще ви следят шийката, но не смятам, че стяганията са индикация за преждевременно раждане.

# 117

Когато аз бях бременна, също с близнаци, корема ми започна да се втвърдява около 5ти месец. Пиех си назначения магнезий и нямах проблеми. Шийката ми се скъси значително в 34 г.с., родих в 36 г.с. Лекарите ще ви следят шийката, но не смятам, че стяганията са индикация за преждевременно раждане.
Много благодаря 🙏🍀

# 118
Мнооого моля аз не се къпах просто с топла а с гореща вода .
Да бременна съм но съм под стрес ,защото имам в семейството близки които са губели бебета !!!
Весели празници .

# 119
Стреса влияе на бременността повече отколкото всякакви топчета и горещи душове. Освен да те успокояваме не знам какво друго

Общи условия

Активация на акаунт