Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 79

• 40 496
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, днес ще си нося Личната амбулаторна карта за издаване на болнични за бременността. Тя обаче ми е със старите лични данни- адрес и фамилия. Дали е необходимо нещо да се променя по картона или да си купя направо нов?

# 166
Момичета, днес ще си нося Личната амбулаторна карта за издаване на болнични за бременността. Тя обаче ми е със старите лични данни- адрес и фамилия. Дали е необходимо нещо да се променя по картона или да си купя направо нов?

На мен ми го коригираха върху картона. Не съм издавала нов.

# 167
Момичета, в 4 г.с съм, вие изпитвахте ли болка в стомаха. Все едно имам някакво чревно разстройство, направо все едно някой ме изстисква и след известно време просто отшумява. Особено вечер към 2 часа задължително от няколко дни се събуждам от такива болки. Като мина през вц отшумява, но снощи доста ме въртя. Чувството е все едно изведнъж много ми се прихожда по голяма нужда, а всъщност не е така всеки път.

# 168
Здравейте, момичета. Може ли някой по-запознат да ми напомни, EPA или DHA трябваше да преобладава в рибеното масло за бременни?

# 169
# 170
Благодаря!

# 171
Момичета някоя от вас да е била с нисък общ белтък на кръвните изследвания ?

# 172
При мен беше близо до долна граница и единственото което ме посъветва докторката ми по фетална е приемам повече белтъчини. Пих протеин за бременни,но го спрях по нейна препоръка понеже дъщеря ми вървеше едра. Роди се 10 дни преди термин 4.100кг,а с протеина според АГ лекарката щеше да е и повече☺

# 173
И аз пак да попитам, въпреки че вече мисля, че тук няма такива " щастливки" като мен - някоя по време на бременност да е имала подуване на лимфен възел, върху който АБ не е подействал? И ако има, как се е справила с това?

# 174
Аз имах подуване на два лимфни възела, заради периорален дерматит ( изключително обострен със всичките му екстри), който се появи още от самото начало на бременността. Но тъй като ме беше страх да пия антибиотик си го търпях и вече три месеца се боря,но лимфните възли се свиха.

И аз пак да попитам, въпреки че вече мисля, че тук няма такива " щастливки" като мен - някоя по време на бременност да е имала подуване на лимфен възел, върху който АБ не е подействал? И ако има, как се е справила с това?

# 175
Консултирахте ли се с АГ преди да започнете приема на тези лекарства?
ТОВА Е ЗОВ ЗА ПОМОЩ!
Преди малко бях при Аг на преглед, казах му че от 2 седмици получавам силни паник атаки и това че съм започнала да пия Клонарекс от 0,5мг , а той ми обясни че ако случайно не ги спра до раждането съм имала 50/50 шанс да си остана жива по време на раждане (понеже повечето жени получавали кръвозлив заради тези лекарства). Каза ми да си търся някоя добра университетска болница понеже може да се случи всичко. Много съм зле и се чувствам ужасно. Има ли жени с паник атаки които са пили лекарства до последно и в коя болница ми препоръчвате да родя? Да добвая,че въпреки че всичко си е наред, бебето е с главата на долу, но АГ излишно ме предупреди да не тръгна да раждам нормално понеже нямало как с тези паник атаки ..

# 176
Момичета бях на втора фетална ,но снимките малко ме плашат .
Бях при познат на АГ ми .
20 седм съм но снимките дали отговарят уж да ,но си представях по хубаво са излязат ..
Извинете ,че досаждам.
Честно казано нищо не личи според мен ,вярно че нищо не разбирам ноооо .
Все едно виждам балони .
Питах за аномалии или нещо лицево уж всичко точно .
Дай боже.

# 177
Всичко ти е наред. Стига с филмите. имам същите снимки, но с по-добро качество.

# 178
Бях на фетална в сф ,но не там .
Просто моя АГ ме прати при негов познат.
Мерси за успокоенито все пак .
Страхлива съм може затова да крият .

# 179
Няма как лекари да крият, ако му има нещо на плода. Ако е имало нещо щяха да са ти казали вече.

Общи условия

Активация на акаунт