Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 79

• 40 502
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
На първата се вижда лицето отпред погледнато. Има едни мънички бели кръгчета - това са очичките. На втората снимка се вижда главичката от страни. Чипо носле и отворена устичка Grinning Нали знаете, че ехографът не е фотоапарат Wink

# 181
Устата му охххх ..

# 182
Гери, спешно на психиатър.

# 183
Гери... момиче,стегни се ... тва вече е някакъв ад живота ти... нито биохимичен скрининг си правих,нито пренатест.. 38+4 съм ако мислиш че не мисля ама дали,ама ако ... но има Господ,аз така съм решила да не правя нищо и каквото стане ... стига вече се излага... отивай на психолог ,говори ... още си в началото .. тепърва какви филми те очакват ... то при всяко стягане на корема ,ще раждаш .... съжалявам ,ако съм груба .. ама вземи се в ръце

# 184
Момичета бях на втора фетална ,но снимките малко ме плашат .
Бях при познат на АГ ми .
20 седм съм но снимките дали отговарят уж да ,но си представях по хубаво са излязат ..
Извинете ,че досаждам.
Честно казано нищо не личи според мен ,вярно че нищо не разбирам ноооо .
Все едно виждам балони .
Питах за аномалии или нещо лицево уж всичко точно .
Дай боже.

Ох Гери направо понякога много се забавлявам с теб 😊. Моля те не ме разбирай погрешно, в никакъв случай не ти се подигравам! Просто човек в паниката си понякога изперква.
Аз също съм паника, но глесам да не се филмирам много. Положително мислене, здравословен живот до колкото може и това е.
Повярвай ми да си представяш само лоши неща не е добре изобщо!!! Недей, ще вземеш да предизвикаш нещо не дай Боже!
Защо все лоши неща мислиш, мисли си хубави! Не дали му има нещо на лицето, а колко сладко и красиво ще е !
И накрая, ако има нещо на бебока, колкото и страхлива да си, каквато и да си, лекарите казват всичко! Нямат право да крият нищо от родителите!
Успокой се и пак ти казвам мисли си хубави неща, представяй си хубави моменти, говори на бебока колко си го обичаш и как ще си го гушкаш и изобщо говори си хубави неща с него/нея.
Опитвала ли си медитация?
Опитай, помага!
Има различни техники за успокоение. Но без паника и лоши мисли!
Успех и чакам да пишеш хубави неща 😊

# 185
Ако нещо по принцип се разбираше (ако не си АГи нямаш обучението да ги разчиташ като лекар)...  на една от снимките с първото бебе бях убедена, че ще родя пинокио. Такъв нос видях. Питах на другия преглед АГ добре а носа огромен ли е и се оказа,че било пръст тогава дето съм видяла 🤣 Бъркала си била бебка в носа май. А един път се беше завъртяла с дупето и бях решила, че очи няма. Наистина няма смисъл от филмиране. То от тези 'снимки' нищо не се разбира. Аз седя и си гадая. Моето в момента прилича на нещата дето Елса изкиха от носа си в едната част на Замръзналото кралство. Нещо топчесто с още някакви топки по него. 🤣 Аз това видях на снимката,  та явно този път няма да раждам пинокио,а снежен човек роднина на Олаф. 🤣 Обаче наистина лекарите нямат ползва да крият нещо ако има защото "си страхлива". То по тази логика на хората умиращи от рак защото ще ги е страх, че ще умрат ако знаят, никой нико няма да им казват лекарите. Ако има нещо не наред или притеснително лекарите казват, хич не им пука страх ли те е или не. Това им е работата, да кажат. Ако казват, че всичко е наред значи е така. Simple Smile

# 186
Започвам да си мисля, че Герито нещо се шегува с нас 🤭
И във фб групите едно и също момиче пишеше от различни профили все с мега страшните истории и съмнение. Да не се е промъкнало и тук? 😃

# 187
И аз мисля, че е фалшив профил. Освен, това трие коментари, които не й харесват или ги докладва..и аз не знам. Ако пък не е майтап, значи случаят е много сериозен и определено е за психиатър.

# 188
Не, Герито просто не е добре психически и има нужда от спешно лечение преди да роди, защото ще е опасно за психиката на детето да живее с такъв родител. За съжаление в обкръжението ми има такъв случай и детето (което вече е възрастен човек) е с трайни последствия от живота с майка-хипохондрик и параноик. Затова толкова се ядосвам. Преди да стават майки е желателно жените да са сигурни, че са стабилни психически и нямат заболявания, защото после децата им и околните страдат жестоко. Искрено се надявам, че Гери има мъж, който е нормален и в един момент ще се усети да я заведе на психиатър.

“Рискова бременност” имала и познавала хора със загуби, моля ти се… То познаването на хора със загуби много увеличава шанса от собствена загуба, заразно е… Нямам думи.

# 189
И за мен това е трол, въпросите са абсурдни. По-скоро публикациите говорят за нулева здравна култура, отколкото за хипохондрия.

# 190
  • Пловдив
Не, Герито просто не е добре психически и има нужда от спешно лечение преди да роди, защото ще е опасно за психиката на детето да живее с такъв родител. За съжаление в обкръжението ми има такъв случай и детето (което вече е възрастен човек) е с трайни последствия от живота с майка-хипохондрик и параноик. Затова толкова се ядосвам. Преди да стават майки е желателно жените да са сигурни, че са стабилни психически и нямат заболявания, защото после децата им и околните страдат жестоко. Искрено се надявам, че Гери има мъж, който е нормален и в един момент ще се усети да я заведе на психиатър.

“Рискова бременност” имала и познавала хора със загуби, моля ти се… То познаването на хора със загуби много увеличава шанса от собствена загуба, заразно е… Нямам думи.

Мъжът и твърдял, че имал сърдечно заболяваме и щял да живее до 30 години, а свекърва ѝ - че това го имало в акта му за раждане (извадки от нейния профил в този форум). Дано да е трол, че иначе положението е много сериозно...

# 191
А? В акта му за раждане?
Интересно…

Ами неспасяем случай е. Според мен не е трол, а е просто луда + много, много глупава. Жалко за горкото детенце…

# 192
Във връзка със спекулациите за Гери (на която най-искрено пожелавам всичко най-добро, защото независимо дали е трол или истинско момиче с проблем има нужда от сериозна помощ)..... Та преди няколко години във фирмата на мъжа ми бяха освободили един инженер на около 40 г., защото след проучване и инсталиране на софтуер за записване на поведението му на служебния компютър бяха открили, че прекарва по час два всеки ден в БГ-мама като се представя за жена и има активно участие във форуми за захранване на бебета и гинекологични проблеми. Та не вярвайте на всичко тук Simple Smile

# 193
Според мен профилът на въпросната дама е фалшив. Аз напоследък отгоре,отгоре следя темата.С бебе и батко на 14 год все имам нещо да свърша като домакинство В предишната бях доста по активна. Та сега прегледах на бързо темичката и като видях,че въпросната дама е правила тест за бременност в 5 месец🙄Няма как да е реално. Определено някой се шегува и гледа сеир от реакции🤷♀

# 194
Моят мъж гледайки снимките от ехографа, казваше че бебето има неговия голям нос. Е нищо подобно. Детето си се роди с хубаво малко  носле.  Grinning
Ако нещо по принцип се разбираше (ако не си АГи нямаш обучението да ги разчиташ като лекар)...  на една от снимките с първото бебе бях убедена, че ще родя пинокио. Такъв нос видях. Питах на другия преглед АГ добре а носа огромен ли е и се оказа,че било пръст тогава дето съм видяла 🤣 Бъркала си била бебка в носа май. А един път се беше завъртяла с дупето и бях решила, че очи няма. Наистина няма смисъл от филмиране. То от тези 'снимки' нищо не се разбира. Аз седя и си гадая. Моето в момента прилича на нещата дето Елса изкиха от носа си в едната част на Замръзналото кралство. Нещо топчесто с още някакви топки по него. 🤣 Аз това видях на снимката,  та явно този път няма да раждам пинокио,а снежен човек роднина на Олаф. 🤣 Обаче наистина лекарите нямат ползва да крият нещо ако има защото "си страхлива". То по тази логика на хората умиращи от рак защото ще ги е страх, че ще умрат ако знаят, никой нико няма да им казват лекарите. Ако има нещо не наред или притеснително лекарите казват, хич не им пука страх ли те е или не. Това им е работата, да кажат. Ако казват, че всичко е наред значи е така. Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 16:34 от deny_moni

Общи условия

Активация на акаунт