Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 714
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,харесвам този крем на Жая,моят изглежда малко по-различно с надпис на полски,но мисля,че е същия.

Втората снимка съм я взела от бг сайт

Аз съм тотален фен на марката. Сега поръчах крем за лице с краставица , ще видим как се държи.
На Арома имах един лилав. 2 години го влачих, беше ужасен, труднопопиващ.
Идвам да похваля крема за лице на Soraya Collagen and Elastin - уникален е, с мазна кожа съм , и е 7/8 лева, ще подновя скоро.

# 211
Аз съм купувала шампоани на тази марка. Нищо особено. За кремовете не знам 🤔.

# 212
Ох, аз да питам как си избирате червила? Мажа на ръката в магазина, гледам чудя се. И като си го купя и сложа, ами хич не ми харесват цветовете. Омръзна ми да купувам и подарявам червила.
То да беше само от това че е на ръката... осветлението в дрогериите е ужас, цветовете нищо общо нямат под него. От години гледам да си купувам едни и същи, които си ги знам че ми стоят добре. Като спрат някое и почвам и аз с такива проби докато уцеля пак.

# 213
  • София
През уикенда ползвах мостричка на този български крем и много ми допадна като усещане върху кожата и мирише приятно:Някой да го е ползвал по-дълго време да сподели мнения за цялостния ефект.
Не пише за каква кожа е (освен, че става и за чувствителна), но аз съм със суха и ми пасна, една идея по-мазен го усетих при нанасяне, но попи след това.

На мен много ми допадат тези продукти с йогурта. Ако не използвах мицеларното мляко на Dr. Derm в момента задължително ползвам млякото от тази серия Yoghurt of Bulgaria. Освен, че добре почиства, ами просто има много добре действие върху кожата. Може да е заради пробиотичните свойства, не знам.

Къде ги продават?

# 214
През уикенда ползвах мостричка на този български крем и много ми допадна като усещане върху кожата и мирише приятно:Някой да го е ползвал по-дълго време да сподели мнения за цялостния ефект.
Не пише за каква кожа е (освен, че става и за чувствителна), но аз съм със суха и ми пасна, една идея по-мазен го усетих при нанасяне, но попи след това.

На мен много ми допадат тези продукти с йогурта. Ако не използвах мицеларното мляко на Dr. Derm в момента задължително ползвам млякото от тази серия Yoghurt of Bulgaria. Освен, че добре почиства, ами просто има много добре действие върху кожата. Може да е заради пробиотичните свойства, не знам.

Къде ги продават?

Вчера си купих това :  https://remedium.bg/bio-fresh-yoghurt-probiotichen-lifting-serum … se-h35-ml-10438/p
Ползвах го вечерта и тази сутрин и определено много ми допадна.

# 215
Аз си ги купувам от тук:

https://www.cosmeticsbulgaria.com/brand/biofresh/yoghurt-of-bulgaria/

На друго място не мога да ги открия в тази опаковка.

# 216
  • София
Надявах се да ги има в дрогериите

# 217
В някои аптеки ги има

# 218
Преди имаха и магазини.В Парадайс със сигурност имаше.

# 219
  • Ланкър, планините Овнерог
В Be Fit я има тази марка https://befit.bg/catalogsearch/result/?q=YOGURT+OF+BULGARIA

# 220
  • София
Супер - мерси. Ще ги пробвам и аз Simple Smile

# 221
В ивис също ги има

# 222
Ох, аз да питам как си избирате червила? Мажа на ръката в магазина, гледам чудя се. И като си го купя и сложа, ами хич не ми харесват цветовете. Омръзна ми да купувам и подарявам червила.
имах същия проблем докато не попаднах на следния хак: мажеш от червилото на показалеца, слагаш пръста върху устните, излизаш на дневна светлина и се гледаш в огледалото!
Няколко са ползите: никога не ползвам тестерите в/у устните (опасност от 1 куп болести, най-малкото херпес), 2ро възглавничките на пръстите са по-тъмни, точно като устните и цвета на червилото излиза по реален
3то налагаш цвета в/у лицето и придобива по-точна представа дали ще ти отива

# 223
имах същия проблем докато не попаднах на следния хак: мажеш от червилото на показалеца, слагаш пръста върху устните, излизаш на дневна светлина и се гледаш в огледалото!
Няколко са ползите: никога не ползвам тестерите в/у устните (опасност от 1 куп болести, най-малкото херпес), 2ро възглавничките на пръстите са по-тъмни, точно като устните и цвета на червилото излиза по реален
3то налагаш цвета в/у лицето и придобива по-точна представа дали ще ти отива

Супер идея, благодаря много!

# 224
Добър шампоан против пърхот за мъж със сух скалп попринцип,ползвал е низорал и здраве,няма ефект....

Общи условия

Активация на акаунт