Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 752
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Въпроса ми е знаете ли някой крем за спомага ето на затварянето им до колкото е възможно това... Благодаря Ви!
https://sopharmacy.bg/bg/category/ZGO149

# 121
За белези след премахване на бенки съм ползвала Biotrade Scarex. Не се заличиха напълно, но честно казано не бях особено постоянна в мазането.
Аз също имам дупчици от варицела по челото и без да те обезнадеждавам, но от нищо не се повлияха. Предложиха ми процедура с лазер (вече не си спомням с подробности), но така и не го направих, сравнително малки са и не ме притесняват.

# 122
  • Сливен
Аз мазах детето след варицела с биодерма цикабио и почти няма белези,а беше зверски опъпчен.Това беше април миналата година  и все още тук таме има още белези.

# 123
И прекарах варицела преди няколко години,имам белези по лицето,не се махат,но и аз не съм ги мазала с медицински продукт за белези

# 124
Здравейте на всички! Включвам се с въпрос към Вас. На 27 год съм и преди 2 седмици изкарах варицела. Имам току що паднали корички от пъпки по лицето, които за жалост са се оформили дупчици... 3 по челото и 1 над горната устна. Въпроса ми е знаете ли някой крем за спомага ето на затварянето им до колкото е възможно това... Благодаря Ви!
Bioderma Cicabio Възстановяващ крем при кожни увреждания 40 мл
Ползван е от нашето семейство точно след изкарана варицела.

# 125
Аз съм много доволна от кремовете на ТианДе. Намерете консултант близо до вас, няма да съжалявате.
Моя брат има вечно напукани ръце, ползва крем Ален мак, ако намери и е много доволен. Все още май се среща из разни магазинчета.
Аз имам студова алергия, напоследък ми харесва концентрата на Балеа, който вече е спрян, разбира се. Доизцеждам последната опаковка.
Мъжът ми харесва Нютроджина зимните едишъни.

# 126
Събирам препоръки за супер добър крем за крака 🙏🙏🙏.Мазах си стъпалата с магнезиево олио,че уж се установява повече и краката ми станаха като шкурка😬. Пробвах с пемза, имам и този крем Обаче ефек зеро😭!

# 127
Някой на SNB с уреа! Simple Smile

# 128
Лосионът на Балеа с 15% уреа харесвам за ходилата, също голямата червена кутия Глисолид - вечер като си лягам и двете обаче, че оставят филм. От много време не съм ползвала нещо различно и специален крем за ходила - имам едно от тези на нощното шкафче винаги, че и за ръцете вечер ги ползвам, вършат ми хубава работа.
Не се оплаквам по принцип от някакво драстично чак напукване на пети и прочие обаче. Просто обичайното засушаване от трамбоване насам-натам, дори и пемза или пила не използвам често.
Този показаният крем с тоя триклозан дали изобщо е някакъв подхранващ? По-скоро откъм обезмирисяващи и прочие ми се струва че ще е, помага ли изобщо за сухата кожа или е за освежаване?

# 129
  • на дъното
Събирам препоръки за супер добър крем за крака 🙏🙏🙏.Мазах си стъпалата с магнезиево олио,че уж се установява повече и краката ми станаха като шкурка😬. Пробвах с пемза, имам и този крем Обаче ефек зеро😭!
Здравейте 🙂
Потърсете продуктите на GEHWOL много доволна от този бранд

# 130
  • София
Простия вазелин върши чудеса с напукани и сухи крака, лакти, кожа.
След баня, когата кожата се е хидратирала добре, запечатвате влагата с вазелина.
Най-добре  прилагане вечер, но аз и сутрин го правя с по-малки количества.

# 131
Продукти на МЛМ компании, каквито са ТианДе, Орифлейм, Ейвън и др.
Какво е млм продукти?

# 132
Кремът за крака с урея на Балеа е добър.

Аз с прискърбие се отказвам от охлювената маска за лице на Ревюел. Успява да опъпчи дори моята суха, атопична кожа. Жалко, защото дава страхотно усещане, ама с пъпките няма да се разберем.

# 133
Скрит текст:
Лосионът на Балеа с 15% уреа харесвам за ходилата, също голямата червена кутия Глисолид - вечер като си лягам и двете обаче, че оставят филм. От много време не съм ползвала нещо различно и специален крем за ходила - имам едно от тези на нощното шкафче винаги, че и за ръцете вечер ги ползвам, вършат ми хубава работа.
Не се оплаквам по принцип от някакво драстично чак напукване на пети и прочие обаче. Просто обичайното засушаване от трамбоване насам-натам, дори и пемза или пила не използвам често.
Този показаният крем с тоя триклозан дали изобщо е някакъв подхранващ? По-скоро откъм обезмирисяващи и прочие ми се струва че ще е, помага ли изобщо за сухата кожа или е за освежаване?
Не😁 поне аз подхранване не виждам.Поръчах го заради аромата на лавандула, че напоследък съм и фен, но нещо и той не се задържа дълго време.Аз и рядко го използвам честно казано тоя крем все ме мързи да се плескам.
В приложението ми показва, че в Плд го няма тоя крем за крака с уреа, ще видя лосион да взема направо.
Благодаря за препоръките!

# 134
Включвам се да похваля Yves Rocher Brilliance шампоан и балсам. Страхотни продукти на достъпна цена+ ухаят много хубаво на невен.

Общи условия

Активация на акаунт