Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 357
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Порите нямат криене, така е, но поне можеш да ползваш ФДТ, който не ги подчертава допълнително. За мазна кожа, а и не само, има мн хубав ФДТ, от който маса народ е доволен. Покрива несъвършенства без да седи като маска, трябва малко, но може да наслагваш и до пълно покритие.
Говоря за Estee Lauder double wear, Не Е за тази тема по принцип, защото не е евтин, но като гледам за колко неща вече си хвърлила едни грешни пари + кой знае още колко несполучливи ще купиш (трудно се нацелва хубав ФДТ, че и евтин), според мен направо ще спестиш едни пари, не малко нерви и кейки визии, ако позаделиш $ и го погледнеш. Изборът на цветове е огромен, така че няма да имаш издънки и поредният неизползваем продукт. Отиди в някой магазин, поисках да ти отлеят от поне 2 цвята, прибери се и го пробвай на спокойствие, сигурна съм че е това, което търсиш. Половината форум го ползваме от години и се кълнем в него.

# 661
Порите няма как да скриеш... от личен опит.
Аз съм най-доволна от Missha M Perfect Cover 3 in 1 BB cream.

Погледнах в мрежата и гледам цени от 13,00 до 33,00 лв. за ЕДИН  и същ продукт. Rolling Eyes

# 662
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Порите нямат криене, така е, но поне можеш да ползваш ФДТ, който не ги подчертава допълнително. За мазна кожа, а и не само, има мн хубав ФДТ, от който маса народ е доволен. Покрива несъвършенства без да седи като маска, трябва малко, но може да наслагваш и до пълно покритие.
Говоря за Estee Lauder double wear, Не Е за тази тема по принцип, защото не е евтин, но като гледам за колко неща вече си хвърлила едни грешни пари + кой знае още колко несполучливи ще купиш (трудно се нацелва хубав ФДТ, че и евтин), според мен направо ще спестиш едни пари, не малко нерви и кейки визии, ако позаделиш $ и го погледнеш. Изборът на цветове е огромен, така че няма да имаш издънки и поредният неизползваем продукт. Отиди в някой магазин, поисках да ти отлеят от поне 2 цвята, прибери се и го пробвай на спокойствие, сигурна съм че е това, което търсиш. Половината форум го ползваме от години и се кълнем в него.

Имам DW на EL, но лично аз го ползвам само по поводи, в никакъв случай за ежедневна употреба.След него кожата ми е леш, а аз пъпки и несъвършенства като цяло нямам.Но пак уточнявам, че при всеки е индивидуално.

боботоо, има опаковки с различни мл.

# 663
В какъв смисъл "леш"?
Моята кожа е суха, но под него слагам хидратация/подхранване и ми е идеално. Никога не ми е запушвал порите, не ги подчертава; това е 1 от възможно най-трайните ФДТ-ни на пазара, до вечерта ми е на лицето при все че слагам тънък слой и се потя не малко.

# 664
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Винаги след него ми излизат пъпки и ми запушва порите.С други далеч по-евтини нямам такива проблеми.Моята кожа е смесена към мазна, няма да си изреждам цялата дневна и нощна грижа.

# 665
Странно наистина. Почти не съм попадала на подобни отзиви. Моите пори са широчки и лесно се запушват от какво ли не, но никога от DW. За това винаги препоръчвам да се пробва.
П. С. :на мен Миша ми ги запушваше Sad

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 12:26 от Figs

# 666
пори се намаляват с хидратация

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 18:24 от bubanka

# 667
  • на дъното
Здравейте 🙂 от скоро открих бранда Min Reve и съм много доволна от всичко закупено.Относно фдт-те аз съм със суха кожа и по препоръка на консултанта в магазин Ивис си закупих този

Много добра покривност има и не ми изсушава кожата.Имат и коректори в зависимост от това каква покривност желаете

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 16:28 от silviayo

# 668
Здравейте 🙂 от скоро открих бранда Min Rev и съм много доволна от всичко закупено.Относно фдт-те аз съм със суха кожа и по препоръка на консултанта в магазин Ивис си закупих този

Много добра покривност има и не ми изсушава кожата.Имат и коректори в зависимост от това каква покривност желаете
По магазини (и кои) може ли да се открие или само онлайн?

# 669
  • София
Mon Rêve e марката. Ето българския сайт: https://bg.monrevecosmetics.com/bg/

# 670
  • на дъното
Mon Reve има в магазините Ивис и Radiant professional

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 20:17 от silviayo

# 671
Здравейте. Видях, че сте коментирали Neutrogena. Дали бихте могли да ми препоръчате почистващо средство за лице на марката от което сте доволни?

# 672
Мицеларната вода от хидратиращата серия.

# 673
Отговарям за крема на Neurogena, ползвам този и съм доволна от хидратацията

От почистващите бях взела от серията им с куркума, но не ми допада. Ползвам Cera Ve като най - бюджетни.

# 674
  • София/Севлиево
Бихте ли препоръчали нощна маска за лице без отмиване за смесена и чувствителна кожа?

Общи условия

Активация на акаунт