Не знам къде да отида, искам да умра

• 13 823
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • USA
Стой там и не мърдай. Споко! Нали ти казах, че всеки момент ще те приберат?

от лудницата ли Как'Сийке Simple Smile

# 151
Благодаря, че ме обявихте за луда.
Може би наистина така звуча, но не съм се докарала дотук от добро.
Аз не съм силен човек. Е, какво, ние, по-чувствителните, да мрем ли?

# 152
Дороти в кой град  си? Има ли хотел, къща за гости наблизо?
Утре отиваш право при ЛЛ и искаш направление за психиатър.
Заради 5 %, които може да са истина, ти казвам, че депресията се лекува. Ще ти изпишат подходящи хапчета, които да ти наместят химията в мозъка.
Ако имаш приятелка/колежка в града, моля те, позвъни. Нека има някой покрай теб. В това състояние не бъди сама, не знаеш до какво може да те доведе изтормозената психика.
Пиша от позиция на човек, преживял тежка депресия. Почти същите мисли, черна дупка, тревожност и циклене до безкрай. Никой от близките ми не ми вярваше, че съм зле - та какво ми е - всичко ми е ОК. Да се взема в ръце и т.н. Стигнах до края, за малко той да бъде фатален и чак тогава разбраха, че имам проблем.

# 153
Стой там и не мърдай. Споко! Нали ти казах, че всеки момент ще те приберат?

от лудницата ли Как'Сийке Simple Smile

Първо от полицията, пък те вече ще решат къде да я настанят. Нали това беше проблемът? Че не знае къде да отиде?
Е, хората я настанят.

# 154
Не си луда, прибирай се и лягай да спиш. Утрото е по-мъдро от вечерта.

# 155
Да се прибера при човека, който ме обижда и ми казва да се махам ли?
И всичко това да го търпя бременна?
Опитах се да поговоря човешки с него. Той се държи налудничаво, повтаря само да изчезвам.

# 156
Прибираш се при багажа си, който утре ще събереш, и занесеш при родителите си.

# 157
Що се е разделил с предишната?

# 158
  • USA
Сама каза, че не искаш да си бременна...ама на всяка 2ра дума..бременна да го търпя..аз съм бременнааа...и какво ако не беше бременна какво щеше да направиш по- различно? Кат не ти се прибира стой навън, ние от тука няма как да те приберем вкъщи и да ти оправим отношенията...прибирай се..лягай утре отивай на работа ли какво ще правиш имаш цял ден да измислиш..или автобуса и при мама.

# 159
  • Най-красивата страна
Май ще трябва да отидеш при родителите си.

# 160
Предишната се е развела с него.
Не зная причините, той не иска да ги сподели, а аз не я познавам.

# 161
Сега в този сняг не е време да обсъждаме кой как се държи - прибирай се и лягай да спиш. Утре ще го мислиш.

# 162
Прибрах се.
Той е излязъл.
Страх ме е да не стане агресивен.
Аз направих опит да поговорим с нормален тон, но той се държи като луд и не мога да се разбера с него.
Та всъщност не знам как ще спя.

# 163
  • USA
Може да е излязъл да те търси....напиши му една бележка "излязох да си проветря главаата, утре ще говорим"..остави му я на масата и лягай..и да се прибере изнервен ще смекчи...твоето изнасям се...нанасям се..

# 164
Може и да е излезал да те търси. Ти си лягай в кревата, вземи книжка или си пусни филм. И утре е ден, тогава ще го мислиш.

Общи условия

Активация на акаунт