Модни консултации - 71

• 87 999
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Полата не става с този пуловер, а какво остава пък с кубинки, освен ако не се цели бунтарска гръндж визия (при която пък всичко става и няма значение какво мислят другите)…

Иначе такива поли, за да стоят елегантно се носят с късо сако (от букле например) или с дълго палто, което да е на дължината на полата или да я покрива.

Зависи как искаш да изглеждаш.

Якето не вдъхва надежди, но при спешна покупка - явно се налагат компромиси.

# 226
  • София
Паоло Ботичели преди години ги бях отписала тотално. Не бих дала категорична препоръка з марката, но септември си взех за 60 лв. едни кожени мокасини и за краткото време, за което ги носих - съм много доволна, масивна, но лека подметка, като пантофки са.

# 227
Ще вземат да излязат по-добре от Тенденз значи. Аз трудно намирам номер при П.Б.,  явно съм между два техни.
А Тенденз напоследък ме разочароват. 3 чифта боти и обувки с уж дебела подметка се спукаха напречно, купени в последната година.
Нещо подобно бяха като подметка:

От друга страна, техни боти тип кубинки, изкуствена кожа, поне на 5 години, още ги нося и още са здрави.

# 228
Паоло Ботичели са доста по-добре като качество.
Аз приключих с Тенденз. Всичко каквото имах тяхно се изпокъса и повече в техен магазин не влизам.
Да не говорим че последните покупки големи разправии бяха - дефекти, рекламации, смениха мо ги с 300 зора и накрая с новите се случи същото, но след два месеца. ✌🏻

# 229
Привет момичета. Вече 2-ри чифт поръчвам от тези боти на Тамарис но едната подметка е крива. Като се обуят,погледнато отгоре си личи доста. Как мислите,дали аз попадам все на дефектни или е възможно всичките да са такива?

# 230
На мен ми се е случвало няколко пъти да поръчвам по две от нещо, примерно в два различни цвята. Даже миналото лято така. Нося едните обувки, оп - след няколко седмици разлепени. Слагам втория чифт - оп, и те съвсем скоро. Аз не бих се заминавала ако вече втори чифт е дефектен и бих ги сложила в графа “боклук” и бих настоявала да ми върнат парите.

# 231
  • София
Напълно е възможно всичките от партидата да са такива. На мен ми се е случвало с гуменки Ванс и също съм поръчвала нови, за да дойдат пак с несъответствие. Мен такива неща много ме дразнят, не мога да ги игнорирам.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 16:53 от emeto®

# 232
Затова хората казват, че евтиното излиза скъпо.

# 233
  • София
Не бих казала, че Ванс са евтини, както и Тамарис.

# 234
  • София
И въз основа на тази мантра куп хора забогатяват, като продават евтини изделия на високи цени.

# 235
Евтиното си личи, без значение от цената.

# 236
  • В полите на Пирин планина
Тамарис хич не са евтини... 🤐

# 237
За първи път поръчах на тази марка,но съм чела че са качествени. А и не са евтини.

# 238
Не съм съгласна, хората и за боклуци дават цяло състояние, зависи кой колко е склонен да плати и дали може да си го позволи. За това се ходи в магазина, гледа се, мери се и ако ти харесва, и си готов да платиш цента - купуваш, ако не - чао.

Имам боти Тамарис и не са мръднали. Качествена естествена кожа, прецизна изработка, удобни и леки са и нямам никакви забежки.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 09:14 от Sysly

# 239
Аз имам едни боти на Тамарис, голямо дърво. Подметките имат разлика. Редовна цена не бих платила никога за тях.
Последно купих едни на Геокс, не бях купувала много време, за 205 лв са перфектни.

Общи условия

Активация на акаунт