Модни консултации - 71

• 88 003
  • 760
  •   2
Отговори
# 240

Аз лично не съм доволна напоследък от качеството на Тамарис, не са евтини и за мен.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 18:10 от bubanka

# 241
Дори да се абстрахирам от показания модел и марка, които според мен са под всякаква критика (но това е все пак субективно), се вижда ясно некачествената кожа, размазаното лепило и криви шевове.

# 242
  • Street of Dreams
Тамарис не съм си купивала от много години. Имах разни pumps и сандали, може би и боти, но с нищо не съм ги запомнила - добро или лошо. Това с кривите подметки изобщо не говори добре за тях, да не говорим че може да причини щети.

Аз поръчах два чифта от Ботичели заради добрите отзиви. Смятам, че ако са добри, за 109 и 95 лв са си находка. Но да видим какво ще дойде.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 21:04 от OnDiNe_

# 243
Тмарис отдавна не са с това качество, което имаха едно време.
Отделно че имат много модели от изкуствена кожа, а за тази цена определено може да се купи и естествена.

Днес си взех едни Rieker, изкуствена кожа но супер намалени за 38лв.

# 244
Кои модели поръча от Паоло Ботичели? Simple Smile
Аз имам сникърси от естествена кожа и не са мръднали.

# 245
  • Street of Dreams
Ето тези двата. Не съм търсила задължително кожени, има достатъчно качествени и от изкуствена кожа, но така се случи. Изплува спомен, че съм купyвала маратонки от ест.кожа и ги смлях от пране и много ми харесаха - мисля че пак от тях бяха.

При тази бърза смяна на модата ми е достатъчно обувките да изглеждат добре и да се държат прилично - тоест да не се деформират на петото обуване. И на първо място да са удобни. Не държа да са вечни - в килера ми е пълно с обувки, които са като нови, но вече не искам да нося.

ПС якето на Guess ми стои много добре. Само коланът идва стегнат - същият проблем имах с предното си яке на марката. Но едно преправяне ще го развали и ще прекъсне Logo tape-a.

# 246
Може ли да дадете отзив като пристигнат ботите? И двата модела ми харесват!

# 247
  • София
Не разбирам спорът за евтино и скъпо, това е субективно и няма смисъл.
Тамарис имат много удобна линия - комфорт, със стелки от мемори или нещо подобно, много ги харесвам, но при тях има и добри и лоши попадения.
Паоло Ботичели и Тенденз винаги съм заобикаляла отдалече. Харесвах Карло Фабиани, Сара Пен, но отдавна не съм носила техни неща.

# 248
Здравейте, не мога да си намеря подходящ шал за това палто. Отпред е отворено и не ми е комфортно, иначе палтото е дебело и топло. Яката може да се сваля.

Някакви идеи?

# 249
  • Street of Dreams
Като си говорим за марки, с голяма мъка на сърцето май ще трябва да върна Арманитата. Твърди са, трудно се обуват и езикът им се врязва в краката. Това е no-go за най-носеното от мен - белите маратонки. Страшно много съжалявам, толкова ми харесват! Обмислям да ги задържа все пак и да ги нося със tennis socks, но не знам дали си заслужава.

# 250
Връщай и не прави компромиси.

На палтото не му трябва шал. Тези маншети като маншон свалят ли се също?

# 251
Аня, свалят се.

# 252
В такъв случай - какъвто и шал да сложиш ще е ок, oсобено т.нар. infinity scarf в цвят, който ти отива.

Скрит текст:

# 253
  • София
Тъй като палтото е класически,по-женствен модел и има аристократичен вид, би се съчетало добре с шал с цвят, който може да е бежов, сивкав, бордо или друг цвят, който се връзва, Но материята да е фина. Шалът го виждам сложен отдолу, за да не скриват реверите и детайла на колана. Например както е поставен шалът при дукесата:
Скрит текст:
Може да сложите блуза с поло отдолу с бял, кремав, бежов цвят или друг, който да отива на палтото и на вас също Simple Smile
Скрит текст:

# 254
На такова палто единственият шал, който бих сложила, е в точния нюанс на двата му цвята.
Бих носила блуза с поло яка отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт