Модни консултации - 71

• 88 012
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Е, зависи колко дрехи има човек. Ами ако се наложи да носи деколтирана рокля отдолу?
Ако яката се маха - всякакъв подходящ шал. Ако е с яката - шал в подобно зелено или кафяво.

# 256
  • София
Това палто е красиво и различно точно заради маншетите и яката, аз бих избрала шал, който се слива с палтото, за да се открояват те.

# 257
Най-хармонично би изглеждал шал в цвета на гарнитурата. Може в по-светъл или по-тъмен нюанс, но в същата тоналност. Лично аз бих предпочела в един цвят, не шарен.
Скрит текст:

# 258
Палтото има шанс, ако се махнат тези странни маншети и яка.
В противен случай - всичко друго ще стои зле.

# 259
Палтото има шанс, ако се махнат тези странни маншети и яка.
В противен случай - всичко друго ще стои зле.
Напълно съм съгласна с теб, аз също бих ги махнала, но дамата си го харесва с тях.

# 260
Sisly, може ли линк към шала с ръкавиците? Дами, благодаря за консултациите.

# 261
Sisly, може ли линк към шала с ръкавиците? Дами, благодаря за консултациите.
https://www.katrinbg.com/index.php?route=product/product&path=98&product_id=3872
Силно се съмнявам, че е кашмир. Намерих го по търсене за цвят, не гарантирам за сайта.

# 262
Sysly, благодаря!

# 263
Никаква драма не виждам с въпросното палто. Особено щом могат да се махат яката и маншените. Дори дава прекрасни възможности за различни комбинации. С яката и маншетите ,шал в тон с тях или с палтото,сложен от вътре на палтото.  Без тях може да се експериментира с много цветове. Шала,пак вътре,тъй като стила на палтото е елегантен и не  върви да се омотаете и овесите шал отвън. Шалът може да е според времето или тоалета-коприна,кашмир,вълна или не чак толкова блахородна,но не груба материя...
Аз имам 2 чувала шалове и пробвам кое с кое ще ми хареса. Понякога комбинация,която си представям,като страхотна,при проба  не се оказава чаак толкова зашеметяваща..,така,че трябва да се пробва

# 264
  • Бургас
На мен палтото ми харесва и с и без яката /виж, маншетите ми идват малко повече/, но не може ли ревера да се затвори, за да не е голо деколтето и за де носи с яка и без шал?!

# 265
Здравейте! Моля за съвет - какви обувки и аксесоари за тази рокля?
Скрит текст:
Simple Smile

Абитуриентката се влюби в нея, въпреки моите резерви. Започнах да търся в интернет за визии, но явно не търся както трябва, защото нищо не намирам.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 16:01 от gretacvetina

# 266
Много хубава рокля!
Според мен сребристи

# 267
DzhuliB, на първо четене и аз така си помислих, но няма ли да стане прекален блясъкът? Бижутата може би сребърни...

# 268
Според мен нещо такова ще стои добре

# 269
  • София
Удобни. Те няма да се виждат, но последните май са и такива и подходящи.

Общи условия

Активация на акаунт