Модни консултации - 71

• 87 995
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!
Моля за помощ!
Искам да разбера каква марка са тези ботуш и чанта.

# 196
# 197
Еха, Агент Simple Smile не знаех че така може да се търси, полезно

Точно си мислех за темата че няма никакво движение.
Противно на времето аз вече минах в режим направо летни неща. 😂
Забърсах едни сладурски балеринки на R.Polanski, сандали, бански и слънчеви очила. 😱

# 198
Удобни ли са обувките на R. Polanski? Заглеждам ги, като дизайн ми допадат Simple Smile

# 199
И аз от много отдавна ги разглеждам, но за първи път поръчвам. Очаквам другата седмица ето тези и ще споделя

Харесала съм си още балеринки, но няма моя номер и дебна.

# 200
  • Пловдив
На мен високите им обувки не са ми удобни, ниски не съм пробвала.

# 201

https://obuvki.bg/p/boti-gino-rossi-rst-dora-02-beige
Здравейте, импулсивно си поръчах тези кремави боти на Gino Rossi, но се оказа, че не знам с какво да ги комбинирам за цялостна визия. Освен тъмно сини дънки и кремав пуловер, не мога да измисля друго, така че приемам идеи . Flowers Bouquet

# 202
  • София
Аз ги виждам в широки парашутести панталони или дънки с широк крачол, които носят тийновете днес и късо (пухено) яке.
Скрит текст:
илит с обратните цветове е примера обаче
Скрит текст:
Обувките имат обем и трябва да се компенсира с обем в друг елемент от облеклото - яке, панталон.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 00:55 от emeto®

# 203
  • Street of Dreams
Представете си, откраднаха ми якето в София. Започнах да преживявам незаменимата дреха, но не мога да преживея шока си...
Та ми се налага да си търся ново. Обиколи целия мол - тази година модата явно е някакъв кошмар - оувърсайзнати, безформени шуби в ужасни цветове. Дори за Айсберг щях да прежаля пари, ако xs не ми стоеше като подарено.

Та да ви питам къде си купувате зимни якета, добри цени са бонус. Искам нещо до около коляното и с качулка, но да е красиво.
ПС и да е леко ми е много важно.

# 204
  • София
Представете си, откраднаха ми якето в София. Започнах да преживявам незаменимата дреха, но не мога да преживея шока си...
Та ми се налага да си търся ново. Обиколи целия мол - тази година модата явно е някакъв кошмар - оувърсайзнати, безформени шуби в ужасни цветове. Дори за Айсберг щях да прежаля пари, ако xs не ми стоеше като подарено.

Та да ви питам къде си купувате зимни якета, добри цени са бонус. Искам нещо до около коляното и с качулка, но да е красиво.
ПС и да е леко ми е много важно.
Е, как?! Не съм чувала такива истории от поне 20 години Simple Smile
виж в Peek&Cloppenburg (имаха магазин в Сердика център), аз бих проверила още в MDL и аутлет центъра до Метро с надеждата за по-класически и не толкова торбест модел, но отдавна не съм ходила и не знам как е положението.

# 205

Е, шок си е! Отвратително!

Иначе и аз препоръчвам  Peek & Cloppenburg- освен в Сердика, имат магазини и в Ринг мол, и Дъ Мол.
Ако имаш време и опит с онлайн поръчките- Абаут ю и Бест Сикретс.

Успех и да се похвалиш скоро!

Голяма мъка ми е и на мен намирането на такива якета, каквито съм си ги визуализирала.
Година и нещо търсех дълъг дебел пухен елек/ яке без ръкави- с качулка, с хубав цип и копчета отстрани (абе имах си някакви конкретни критерии), който да не е някакъв миши цвят, но по възможност да не е и над 300 евро... Е, най- накрая намерих такъв точно в Peek & Cloppenburg в Дъ Мол, при това намалено, за около 100 лева при това. Grinning
Но пък сагата ми с издирването на кафявоТО кожено яке продължава вече трета или четвърта година...

# 206
  • Бургас
На Кенсол  не са  лоши, но има само този модел 3 цвята

https://kensol.eu/shop/%d1%8f%d0%ba%d0%b5-637-22-%d0%b1%d0%b5%d0 … 0%be%d0%b2%d0%be/

# 207
  • София

А знаете ли размерите по коя номерация са?

# 208
  • Бургас
По българската.Аз съм 46 понякога само  за горни вталени 48, което е Л, европейска съм 40, понякога 42 за горни.Ето една таблица:
Скрит текст:

# 209
  • Street of Dreams
Много ви благодаря.

А Р&С тук не продават онлайн, така ли?

В Best Secret и Yoox и аз пазарувам, но кой знае колко време ще пътува. Но пак ще разгледам.

MDL няма избор.

От всички сайтове, които намерих, харесах горе долу само това яке на Guess, но е изчерпано и в Модиво и в Гомез. Моля, ако някой го води другаде - това или подобно, да каже.

Общи условия

Активация на акаунт