Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 74 304
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Реклами на бързи кредити, алкохол и сайтове за залагания трябва да се забранят.
Ако телевизиите искат рекламният им бизнес да издъхне.. Първото и третото са в челните редици, а рекламите на алкохол....зависи. На Тъламор Дю има добри, обаче мастика Пещера е брррр....сите коври заедно

# 181
Аз не заради качеството на рекламите. В последните години нито една реклама на нищо не ми харесва, супер дразнещи са. Няма игра на думи, няма хубави песнички.

Както забраниха за цигари, така трябва и за алкохол и хазарт. А за бързите кредити трябва да има някаква цензура, те едва ли не подканят хората към ПРЕКРАСЕН живот и решение на всички проблеми. Това е психологическа атака.

# 182
аз не знам,дали нарочно има с*кс в рекламите..,но онази,дето друго не близва- не само аз й се чудя ...

# 183
  • София
Тази https://www.youtube.com/watch?v=Ba9GMF_RGIs
 или тази https://www.youtube.com/watch?v=acmn312GqCo
бих се радвала, ако ги дават по тв, макар да са стари.

# 184
  • Fairbanks, Alaska
Последната реклама с арестантите беше много яка.

# 185
Ако искате забрана на рекламите за алкохол,значи сте много зле,в смисъл сте алкохоличка и такава реклама ви подтиква да пиете. Нужен ви е лекар. Laughing
Идеята че рекламата за алкохол може да подтикне хората да поркат повече е от сферата на фантастиката.

# 186
  • София
Ако искате забрана на рекламите за алкохол,значи сте много зле,в смисъл сте алкохоличка и такава реклама ви подтиква да пиете. Нужен ви е лекар. Laughing
Идеята че рекламата за алкохол може да подтикне хората да поркат повече е от сферата на фантастиката.
Никога не ме е подтикнала реклама да пия алкохол, но и аз не харесвам да рекламират алкохол и хазарт.Алкохола, който иска , сам си го намира, нали ги гледам  пред блока. Този розов грейфпрут например от година и половина го опитвам и още не съм, сигурно и няма да го опитам. За хазарта и казината нямам думи, това си е и грабеж и зависимост и не трябва да го рекламират никога.Никога не съм купувала нещо от реклама, а само нещо което съм видяла в магазина и ако ми е харесало  на място ,в магазина.Рекламите,ако случайно ги гледам и после ги забравям.Повечето време им спирам звука.

# 187
  • София
Във връзка с факта, че сексът се използва с пълна сила в рекламите, ето някои доказателства, които всички сте виждали, но може би не са ви направили впечатление..Като тази реклама на.. Сникърс?? примерно...Да си разменим партньорите..
Като рекламата на 3 в 1- Неочаквано добра комбинация
Като рекламата на водка ..ъъ Флирт..
За мастика Пещера да казвам ли..с дините и полуголите каки
Като рекламата на всички видове лекарства за простатата..
Като рекламите на всички видове Бет-ове, където други полуголи каки се разхождат за да рекламират..и те не знаят какво.
Сладоледа, за който се спомена, че каката друго не близвала..
И после било несериозно ...
Заливат ни отвсякъде, ужасно е. Има и други, трябва да се позагледам.

# 188
Ми на който му липсва секса се впечатлява. П.П. аз превключвам на рекламите и нямам такива драми.

# 189
На "неочаквано добра комбинация" пък какво му е сексуалното? Мляко, кафе и захар се има предвид и аз друго и да се напъвам, не мога да измисля.

# 190
Тедито със сигурност яде З-то. И то много отчетливо се чува.

# 191
Стига бе, хора! Идеално ясно се чува беЗ. Наистина ако някой чува друго, проблемът е в неговата глава, или слух.

https://www.youtube.com/watch?v=O-vmKtVhG4o&t=6s

# 192
Кой изпълнява песента в новата реклама на Джъмбо? Благодаря.

# 193
  • Wonderland
Кой изпълнява песента в новата реклама на Джъмбо? Благодаря.

На мен на гласа на Михаела Филева ми прилича Thinking

# 194
Иска ми се да забранят и рекламите по детските канали. Децата стават канал за генериране на грамадни приходи за мошеници, които се възползват точно от това, че са деца и искат, а е трудно да им се откаже. Оня ден ми попадна една реклама на три кофички за пясъчник, в която група деца правеха на плажа някакви фигурки. "Обадете се и поръчайте" беше рекламата, на някакъв софийски номер, "само сега" и само за 59лв...

Общи условия

Активация на акаунт