Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 75 885
  • 745
  •   2
Отговори
# 195
Иска ми се да забранят и рекламите по детските канали. Децата стават канал за генериране на грамадни приходи за мошеници, които се възползват точно от това, че са деца и искат, а е трудно да им се откаже. Оня ден ми попадна една реклама на три кофички за пясъчник, в която група деца правеха на плажа някакви фигурки. "Обадете се и поръчайте" беше рекламата, на някакъв софийски номер, "само сега" и само за 59лв...

То това им е целта. Децата да искат, а родителите да купуват. Гадно си е признавам, но единственото "спасение" е да се обяснява на децата, че не може да имат всичко, което видят.

# 196
Ако искате забрана на рекламите за алкохол,значи сте много зле,в смисъл сте алкохоличка и такава реклама ви подтиква да пиете. Нужен ви е лекар. Laughing
Идеята че рекламата за алкохол може да подтикне хората да поркат повече е от сферата на фантастиката.

Винаги ли така плоско разсъждавате или денят, в който сте писали коментара е бил доста горещ?
Не смятам, че рекламата на алкохол подтиква към по-висока консумация, а че не е редно да се рекламира по телевизията, щом и рекламите на цигари са забранени. Според мен са еднозначно вредни. Да подчертая според мен. А пък да кажете да има реклама, която да те накара да се затичаш да си купиш бира или уиски в нашия ефир, ще се изненадам. Стела Артоа, Туборг, Хайнекен и Пещерска отлежала някога имаха доста приятни реклами. Сега за бумбигирибирибум не ми се слуша. А и героите в рекламата ми приличат на кварталните пияници, за това допринасят и самите актьори.

Не се бях сетила за рекламите за "вдигане на самолета".

# 197
  • Sunshine state
Няма какво да се лъжем, рекламите са с цел подтикване към разврат, комар и битов алкохолизъм. 😂😀 Това продава. С Теди е беЗ от малки ги насочват към "вдигане на самолета" с "Трибестан". 😂

# 198
  • София
Няма какво да се лъжем, рекламите са с цел подтикване към разврат, комар и битов алкохолизъм. 😂😀 Това продава. С Теди е беЗ от малки ги насочват към "вдигане на самолета" с "Трибестан". 😂
Абсолютно, тоя свят върви към разсипия Satisfied Облъчването е видимо, но и невидимо..
 А рекламата на мастика Пещера е 3в1 от тези неща..има и разврат и алкохол и мъже, които играят карти в предишната версия Satisfied

# 199
А жената е само притурка (сексуална) към мастиката. Едно време имаше една реклама - какво му трябва на мъжа - кола, бира и жена. Забраниха я. Тези с дините и мастиката са същите.

# 200
  • Пловдив
Ами "мъжете знаят защо" - много ме дразнеше. Сякаш само мъжете имат право да пият бира.

# 201
Цитат
За хазарта и казината нямам думи, това си е и грабеж и зависимост и не трябва да го рекламират никога
Особено ако някои рекламиращи са световно известни лица и самите те са много богати.Много грозна работа.Алчна.
Абсолютно съм за забрана на реклами на алкохол.Твърде много се пие в цяла Европа.Както се работи по въпроса за  поколения без тютюнев дим,така трябва да са без алкохол.Само вреди носи.Опасен е за здравето,болести,катастрофи и т.н..Много деца гладуват,защото родителите им са алкохолно зависими.Мизерстват,не се образоват и после и те поемат по пътя на родителите си.

# 202
  • София
Аз пък много се забавлявам с рекламата на Сникерс, за размяната на партньори.

# 203
  • София
Ох, сега  погледнах реклама за миещ препарат, феъри или нещо такова.Всички ли си запушват мивките и правят пяна като във вана?Аз винаги мия с течаща вода.Не говоря за тези със съдомиялните.

# 204
Аз почти не гледам реклами, ама страшно ме дразни една на Корега - някаква лелка с чене говори нещо, ама мимиките и са анимирани, а не естествени и много грозно впечатление прави.

# 205
Ми, Тайне, така се мият десет хиляди чинии. Минаваш ги всички през водата в коритото и готово.

# 206
Ми, Тайне, така се мият десет хиляди чинии. Минаваш ги всички през водата в коритото и готово.
Да,така се мият в казармата! LaughingJoy Но щом на някои им харесва...

# 207
  • София
Така мия само като нямам топла вода, слагам в леген, заливам с кана гореща вода и  препарат.И плакна със студена.

# 208
Един + от мен за рекламата с устните на Джъмбо. Flushed
Харесва ми мелодията, върху която е направена, ако някой подскаже и коя е песента ще е супер.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт