Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 75 009
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Рекламата за овулите се трансформира в крем. Овулите бяха лесни: "Хоп и са вътре", ама крема, крема как.. Joy Joy Joy Ако покажат, ще ги призная. Joy

"Црък" и е вътре.

# 451
  • Бургас
Прави ми впечатление, че голяма част от рекламите са насочени към застаряващата част от населението. Фирмите явно отчитат световните тенденции, а и по- възрастните вече са активни, искат да се поддържат- ходят с щеки и като се омажат с крем нищо не ги боли. От там им се появява и нуждата от интимно овлажняване. Ама пък млади мъже кът, та трябва и наборите да са във форма- ето и хапченце за потентност, пък пътьом и простатата ще си лекуват. Абе, модерни времена.
Децата, горките само близалки за болно гърло смучат и витамини гълтат.

# 452
  • Бургас
Фитнахте ли се момичета?
😂😡😂😡😂
Много ме дразни!

# 453
Фитнахте ли се момичета?
😂😡😂😡😂
Много ме дразни!
Малеее, отвратителна е и постоянно я въртят. Страшно малоумна.
Има една, с деца, май е за вафли Хели, много готина.

# 454
  • София
Този Омнибиотик за всичко - от сополи до детоксикация. Знам, че са различни видове, шегувам се. Да не споменавам (за мен) изначално нелепата идея за "детоксикация".
Като Цикатридина - шегувам се някой да не сбърка да приложи тази за нос за вагинална употреба. Едното трябва да спре да тече, а другото - точно обратното, да не стане грешка Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 14:45 от Cuckoo

# 455
Кой здравомислещ човек ще се върже на това, че ще се "фитне" от приема на пробиотик Rolling Eyes било то и омнибиотик... много слаба реклама за мен лично.

Сетих се, че преди няколко седмици попаднах на реклама на Лореал с доктор Денкова. Няма сила, която де ме убеди, че тази жена използва продукти на Лореал и изглежда така, както изглежда благодарение на тях, а не на факта, че е дерматолог, който има собствена клиника с брат си небезисвестен пластичен хирург Simple Smile

# 456
  • София
Кой здравомислещ човек ще се върже на това, че ще се "фитне" от приема на пробиотик Rolling Eyes било то и омнибиотик... много слаба реклама за мен лично.

Сетих се, че преди няколко седмици попаднах на реклама на Лореал с доктор Денкова. Няма сила, която де ме убеди, че тази жена използва продукти на Лореал и изглежда така, както изглежда благодарение на тях, а не на факта, че е дерматолог, който има собствена клиника с брат си небезисвестен пластичен хирург Simple Smile

Колкото и Дженифър Лопес си бръсне краката с Жилет. Joy

# 457
  • София
Пазарът на масови продукти не разчита на здравомислещите, напротив.
Обаче признавам, че когато обмислях нещо против грип, първо се сетих за "3 таблетки през деня, капсулата - ...."(моят вариант е "във г**а" ) и си купих именно Хюмекс. Значи си е свършила работата

# 458
И аз я харесвам много рекламата на вафли "Хели", момиченцето прилича на племенницата ми, но не помня да съм купувала такива, макар че ядем вафли и ги оглеждам вафлите, като вляза в магазина. В близките магазини ми се струва, че не ги предлагат.

# 459
Ох, бе Сискоо ... Joy

# 460
Добивам идея че фит-ването започва да придобива смисъл в българския, различен от оригиналния.
Разбира се, досещам се за какво говорите, без да съм гледала рекламата, но в общия случай, се "Фитва", тоест напасва се -- нещо към нещо. Дреха към обувки, цвят на плочките на стената на банята към плочките на пода и т.н.

# 461
  • Sofia
И аз я харесвам много рекламата на вафли "Хели", момиченцето прилича на племенницата ми, но не помня да съм купувала такива, макар че ядем вафли и ги оглеждам вафлите, като вляза в магазина. В близките магазини ми се струва, че не ги предлагат.
Аз навсякъде ги виждам,в малки и големи магазини.
Харесват ми 😋

# 462
  • Бургас
Хели - харесвам и рекламата и Фафлите !

Сиско 😂

# 463
Аз след като писах, отидох до магазина и наистина имаше такива вафли, но съм ги подминавала, защото изглеждат като локумени, а пък а пък аз точно локумени не харесвам  Купих една за проба на детето, не я хареса, аз я изядох, да не стане зян, но няма да повторя.

# 464
До вкус е. Нашето семейство ги харесва тези вафли и по едно време доста ги купувахме.

Общи условия

Активация на акаунт