Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 74 979
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Рекламата за  лютеница "Олинеза" няма да ме накара да си купя такава. Само като видя зиналата "девойка" с уста тип "патешка човка" , в която успешно набутва почти половин филия и ...

# 466
Ами една с големи джуки, която дават отблизо как прави физиономии, докато рекламират някакво лекарство за вагината. Отвратително и гнусно.

# 467
Вярно. Тя е наистина отвратителна

# 468
  • Бургас
Устите им са като в'гините 😂

# 469
Рекламата за  лютеница "Олинеза" няма да ме накара да си купя такава. Само като видя зиналата "девойка" с уста тип "патешка човка" , в която успешно набутва почти половин филия и ...

Хаха, видях я!  Първо баба й вари лютеница, после майка й, а тая вече нищо не умее и си купува.

# 470
Какви стоици сте ... от години не виждам реклами , или бързо превключвам или гледам назад за да ги превъртам..или едновременно и слухът ми и зрението ми блокират и изпадам в будна кома . Толкова ме дразни честотата им на включване . Направо го броя за тормоз

# 471
И аз се опитвам да намаля поне рекламите, а като гледам Ютуб дебна бутонът "Превърти" да се активира и веднага ги спирам.
Та там гледах една реклама с една "кака" за матраци Isleep. Много ми хареса. Дълга е може би 2 минути, но каката е много убедителна, а сарказма и абсурдните примери, които не може да същетствуват в реклама по ТВ - допадат на моето чувство за хумор...

# 472
Фитнахте ли се момичета?
😂😡😂😡😂
Много ме дразни!

Преди малко се загледах в рекламата заради темата, че не бях досега. Ами то двете момичета на 40+ години и над 80 кила живо тегло и двете. Представям си, ако не бяха се фитнали.

# 473
  • Бургас
Супер много ме дразнят разните бет- ове!😡
И по телевизията,по филмовите сайтове, навсякъде са!😡

# 474
  • Sofia
Вода Девин с минерали 😶
Някакъв рошав брадатко/помислих го за Ерген 2/ вилнее в офис 🤨

# 475
Ма, те минералите са от скали! Joy
Фитната работа. После ще е леко и меко.
И ще ни дойде енерджи за бет мет и здравейте Малдиви, идем... В съня си. Докато другите печелят. Реклами, ко да прайш. Sunglasses
Пп Днес пробвам обувки и продавачката - леки и меки са, като в рекламата за запек. Joy Добра беше. Joy

# 476
  • Варна
Досега ни ме дразнеше, ни ме кефеше, ама вече ми писва от рекламата на бисквити Орео и русалката. Твърде дълго е на екран.

# 477
  • Бургас
Харесва ми рекламата за Пекарната на Лидл ! Много добре са я направили!

Сега попаднах на това клипче за Джъмбо 😂

https://www.facebook.com/reel/894910295764401?s=yWDuG2&fs=e

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 11:27 от karzz

# 478
Новата реклама на Икеа - много ми допадна, и тази на фурната на Лидл и една на технополис с куче лампа. Изобщо бях приятно изненадана от рекламния блок снощи

# 479
"До-до-добро утро! Нов връх покорявай всеки ден!" и една бабо-леля излиза от тоалетната и намига палаво, все едно не е вършила Голямата работа, ами не знам какво...😃😃😃
побърквам се и от Омнибиотик, фитна ми се мозъка от тези двете 😵‍💫 Но все пак едната е била добра по химия, трябва да ѝ се доверим😃

Общи условия

Активация на акаунт