Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 75 960
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Пак ли с това Теди... Идете на ушен лекар всички, които не чувате з/с, защото супер ясно се чува и няма никакъв подтекст в рекламата. Ако не беше тази тема, въобще нямаше да ми мине през ума каквото чувате вие, на децата пък съвсем не им минава през ума...

# 256
  • Варна
Пак ли с това Теди... Идете на ушен лекар всички, които не чувате з/с, защото супер ясно се чува и няма никакъв подтекст в рекламата. Ако не беше тази тема, въобще нямаше да ми мине през ума каквото чувате вие, на децата пък съвсем не им минава през ума...
Благодаря за непоискания съвет.
Очевидно има проблем, щом не съм единствената възмутена.

# 257
Е, възмущавайте се, щом има проблем. З-то се чува съвсем ясно, но щом е по-удобно в рекламата да е проблемът - ок.

# 258
Аз съм втрещена от "Теди Е БЕз...."

Че и за деца е предназначена рекламата..

Ами може би децата нямат мръсно подсъзнание и не чуват това, което ти се причува на теб.

# 259
Когато за пръв път прочетох тук как го чуват някои, един-два пъти и аз го чух така. Сега обаче, колкото и да се "мъча", си чувам "Теди е беЗ захар". Да се търси сексуален подтекст в реклама, насочена към деца, е смешно. Виж, в тези за дините, е ясно.

# 260
  • Варна
Ами може би децата нямат мръсно подсъзнание и не чуват това, което ти се причува на теб.
Не ми се причува. Много фантазия трябва да приложа за да доловя З. Нищо не им пречеше да го изговорят звучно.
Не мисля че са вложили сексуален подтекст точно в тази реклама, а е обикновена, недомислена тъпотия.

# 261
Ами аз сериозно казвам да си проверите слуха, не като заяждане. Супер ясно се чува беЗ. Щом е нужна фантазия, или има проблем със звука на телевизора, или с ушите, не виждам какво друго.

# 262
току що видях новата на Джъмбо-
копаят дъното...

# 263
  • ВАРНА
Дразни ме,че в рекламата за Кошмари в кухнята, Манчев повтаря кушмари.
И да,склонна съм да се съглася,че новата реклама на Джъмбо,явно е снимана от роднини-поне една римичка да имаше!

# 264

Какава съм света вода ненапита хихи, аз го чувах в началото Теди е Бест и си правех асоциация , с най-добър и игра на думи с беЗ , дори си помислих, че това е спора. За другото даже не ми е минало през ума

# 265
ЖДНБ! Бат Арни в реклама на Лидъл.

# 266

Е, те това е готина реклама, не като на Джъмбо. JoyJoyJoy

# 267
  • София
Когато за пръв път прочетох тук как го чуват някои, един-два пъти и аз го чух така. Сега обаче, колкото и да се "мъча", си чувам "Теди е беЗ захар". Да се търси сексуален подтекст в реклама, насочена към деца, е смешно. Виж, в тези за дините, е ясно.
Веднага ме подсещаш за "Искаш кавал...", което трябваше да е "и с кашкавал"
Пак беше за деца, идиоти са онези, които са го измислили

# 268
  • Бургас
Много е приятна рекламата със Стоичков и внучка, репликите, които са му написали са му точно в стила.

# 269

Хех, има доста свежи моменти. Отегчените деца, човека с тапи в ушите, лелята с духалката и т.н.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт