Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 76 012
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
" Ти играеш, то расте"... 😂

# 331
И аз харесвам рекламата на Лидл. Преди няколко дни ММ каза, че вече му се празнува Коледа. И на мен ми е коледно. Днес чакам да ми доставят първия коледен подарък Joy

# 332
  • ВАРНА
Харесвам гласа на детето от рекламата за Ловита.Много чист и красив с правилна дикция.Така прочувствено го казва милото,че ме впечатли,а аз ги слушам рекламите без да ги гледам.Например чаве да ме навива да си купя магнезий няма да стане.

# 333
"Пиленцата" от Монако пак цъфнаха в онази реклама.

# 334
Преди малко засякох една реклама с мъж облечен като пръст/палец и жена, облечена като смартфон ...  Anguished ... какво по дяволите беше това? Даже не разбрах какво рекламираха????

# 335
  • Някъде в Матрицата
Преди малко засякох една реклама с мъж облечен като пръст/палец и жена, облечена като смартфон ...  Anguished ... какво по дяволите беше това? Даже не разбрах какво рекламираха????

И аз за това идвах. 🤢
Пак някакъв сайт за залози и бонуси

# 336
  • Бургас
Мега гнусна реклама 🤮

# 337
  • Варна
Има една реклама, секретарката явно я боли гърлото, и шефът ѝ, с вид на мазен коцкар, ѝ казва "Жена ми пие еди-какво си. И секретарката нелепа, и съпругата, ама шефът най-много.

Не знам дали е същата, детето на сътрудничката болно, а мазният шеф й вика да му дава Тонзилотрен.
Аз там се кефя, как се сопка сътрудничката "Ще работя от вкъщи" - а си ползвал такъв тон, а си вън по тия ширини.

# 338
Точно в момента дават реклами и ги загледах, заинтригувана от описанията ви. Обикновено изключвам и нямам спомен от рекламите.

# 339
Харесвам гласа на детето от рекламата за Ловита.Много чист и красив с правилна дикция.Така прочувствено го казва милото,че ме впечатли,а аз ги слушам рекламите без да ги гледам.Например чаве да ме навива да си купя магнезий няма да стане.

Не знам чий син е това детенце, но с такава арогантност крещи, че чак ме напряга. Изключително рядко се дразня на реклами, но това ми е най-, най- противната реклама и то само заради това нахално детенце. Никога не бих си купила продукта.

# 340
Има една реклама, секретарката явно я боли гърлото, и шефът ѝ, с вид на мазен коцкар, ѝ казва "Жена ми пие еди-какво си. И секретарката нелепа, и съпругата, ама шефът най-много.

Не знам дали е същата, детето на сътрудничката болно, а мазният шеф й вика да му дава Тонзилотрен.
Аз там се кефя, как се сопка сътрудничката "Ще работя от вкъщи" - а си ползвал такъв тон, а си вън по тия ширини.

Ох, вярно, че така беше, точно така.

# 341

Не знам чий син е това детенце, но с такава арогантност крещи, че чак ме напряга. Изключително рядко се дразня на реклами, но това ми е най-, най- противната реклама и то само заради това нахално детенце. Никога не бих си купила продукта.

Според мен сте объркали рекламата. Детето в рекламата на Ловита е момиче и въобще не крещи, поне по мое мнение. Бисквитите не бих ги купила, който и да ги рекламира.

# 342

Според мен сте объркали рекламата. Детето в рекламата на Ловита е момиче и въобще не крещи, поне по мое мнение. Бисквитите не бих ги купила, който и да ги рекламира.
Коментарът ми е за рекламата с магнезия. Нарочно съм го потъмнила в цитата.

# 343
Рекламата на бисквити Хогаренас не може да ме накара да си купя от продукта им. Само веднъж преди сигурно 15-20 години купих един пакет от тези бисквити, за моя вкус бяха ужасни. Сладко-солени. В рекламата казват, че били за всеки вкус, но аз не мисля така. То човек веднъж се лъже.

# 344
Не съм им виждала рекламата, но на мен са ми много вкусни, съчетавам ги с кашкавал, с крема сирене, с мед, със шоколад, универсални са ми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт