Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 682
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Сега вече наистина Равенсбургер, Бухтичка Stuck Out Tongue Winking Eye
И то любимият ми Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Виждам, че мистериозната кутия е в края на пътя си и няма повече записани, така че ще я изтрия, а когато се върне при мен ще дам сигнал и може да споделяте каквото решите тогава Hug Ето го списъкът за референция:
Hot summer
white duckling
vox
NalSi
Мона Лиза
Venislava Todorova
Eleyn
sali
ioana_g
Olia T
R_Dew
Vese.Vese
mimok_l
Happy eyes
ToniShu
евето
emjay
_krisinka_
Ivanita
Зори
г-жа Шантал
krem4et0
Bella98
elfi_f
anita7
Медчо Пух
vartoglava
FloridaM

# 451
Бухтичка, благодаря за новия каталог на Кобъл Хил.

Разглеждам си аз значи, радвам се, че е в ниска резолюция и не успявам да си харесам кой знае какво, тъй като се размазва при увеличаване, и изведнъж стигам до страницата със зодиакалната серия...
Скрит текст:
Скрит текст:
Защо, защо? Какво ще ги правя 12 пъзела? Аз дори не харесвам астрологията!

# 452
  • Русе
Да си покажа и аз кокичетата,които купих преди Коледа. Много се радвам,че успях да хвана последната бройка

Ghibli,астрологията и на мен ми харееса много,уж не си падам по зодиакалните пъзели.Кой знае кога ще ги заредят при нас.Аз вече няколко години чакам черно-белия пъзел на Шели Дейвис,не е отпадал от каталога,но не го зареждат тук Disappointed

# 453
Защо, защо? Какво ще ги правя 12 пъзела? Аз дори не харесвам астрологията!
Е, поне ще са в малки кутии Satisfied

Иначе да, и аз не можах да ги разгледам много на малките картинки, тук го има в голям размера каталога - https://www.cobblehillpuzzles.com/New-Jigsaw-Puzzles-s/2002.htm

# 454
  • София
Да си покажа и аз кокичетата,които купих преди Коледа. Много се радвам,че успях да хвана последната бройка

Ако някой продава кокичетата, ги искам.
При мене е кралицата, пепрудите и къщичката за чай. Мисля този уикенд да се забавлявам Simple Smile
Другата събота мисля, че ще мога да се включа с реденето. И ще донеса на Мона Лиза един пъзел.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 13:37 от mimok_l

# 455
  • София
з редих много хубав пъзел, но съм затрила една част. ToniShu, да е изниквала при теб случайно?  HighSpeed, бях го запазила за теб. Ако не намеря парчето, няма да ми го плащаш с липса. Ако още ще го искаш, подарък ще е. Eurographics puzzle

Ужас, Йоанко! Не, не е изскачала при мен никаква частичка Sad Веднага ти връщам парите за него, ще ти пиша на ЛС.

# 456
Тони, не се излагай моля те. Аз съм с две деца, шанса да се е загубила частта при мен е голям. Не го мисли въобще, моля те.

# 457
  • София
То не може да стигне до пъзел човек, като има бебе Grinning Нямах време, а нямах и вдъхновение напоследък, не съм чела и форума даже. Тия дни извадих Алисата да я реда и си имам малък помощник, ще я уча от малка да си знае. А тефтерчето е много яка идея, припомних си и книжката, която четох като дете, четох и наскоро и няма как да ми омръзне.
Та чакат ме тук разни пъзели, а Кремчето искаше да ми прати още 1, аз се съпротивлявах около 5 минути, едвам ме нави. Та ми прати даже 2 накрая. Да видим кога ще стигна до тях

# 458
Много е сладка♥️ Пу пу, от малка ще я учиш😁

# 459
  • София
Има и нови SunsOut, освен Магнолия.
Криси, тази млаката е страшен бонбон! Ще има да бушуват с кака й Зори, като ги запознаете ти и eleyn :

# 460
# 461

Готова съм и с вторият пъзел, който е загадката, какво вижда родителят Simple Smile
Скрит текст:

# 462
Eurographics 1000 части - Коледни сладки (от серията в метални кутия)

Със закъснение, но не ми остана време да го наредя по празниците. Сглобката на този пъзели е различна, по-лоша от тези в картонена кутия, а и липсва едно парче (в долния ляв ъгъл) Confused Много харесвам марката, но точно този пъзел ме разочарова.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 11:21 от NalSi

# 463
  • Варна
Честит имен ден на Йоана, а ако имаме и други в темата, да се чувстват поздравени ❤️

Йоанко, ние не бяхме ли го уговорили да го трампим тоя пъзел за моя Корнър със сладкарницата? И като се замисля, да, искам го дори и с липсата. А ако излезе от някъде парченцето, още по-добре.

Казвай кога да ти пускам онзи сладкия, а ти на мен този. На ЛС по някое време ще ти засиля координати, че не знам кои имаш Simple Smile

# 464
Честит имен ден на Йоана, а ако имаме и други в темата, да се чувстват поздравени ❤

Йоанко, ние не бяхме ли го уговорили да го трампим тоя пъзел за моя Корнър със сладкарницата? И като се замисля, да, искам го дори и с липсата. А ако излезе от някъде парченцето, още по-добре.

Казвай кога да ти пускам онзи сладкия, а ти на мен този. На ЛС по някое време ще ти засиля координати, че не знам кои имаш Simple Smile
Пиша ти на лично

Общи условия

Активация на акаунт