Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 682
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Floral peacock David Galchutt 1000 Pomegranate

Интересен художник, и много пъзели има, редила съм един Castorland  с негово изображение с къщичка за птици.
Благодаря Neita

Streets of France 1000 Ravensburger

Купен преди година от някой, добре, че всичко си е на мястото, с леко поражение по една част.
И този тип не ми се отдава много лесно, Бухтичка, тук си ти. Аз ще тренирам, де.
Свободен е.

Поздрави на всички именници живот, здраве и добро.

# 466
  • Русе
Честито на всички,които празнуват днес!
Веси останаха ми очите в този паун Обожавам всички картини на Галчут.Neita,ако ще му търси нов собственик,това съм аз.
Веси, ще продаваш ли френската улица?

# 467
Да, Зори, за теб е ако я искаш.

# 468
  • гр. София
Честит празник на всички празнуващи днес! Simple Smile С готов пъзел не мога да се похваля, но мога с половин Joy

# 469
  • София
Честито на всички, които празнуват днес! Да сте много здрави и да ви  е весел празника!
Поздрав с Галисън, 500.

# 470
  • София
Честито на именниците! И ние празнуваме не че аз не си редя пъзел малко по малко.

# 471
  • София, България
Честито на всички именици! Днес и Джо празнува, защото е италианска Иванка.
Аз завърших малките пъзелчета и вече ги предадох на Сали. Само кокичетата не наредих, но там беше ясна работата. За сметка на това изненадата от Весето е уникално готин пъзел, има и златничко по него.

# 472
  • София
Да са ни честити и с благо споменавани имениците - Йоана (и мъжът й), Иванита, Джо, на Евето момчето и ако пропускам няккого, нека зло да го забрави! Flowers Hibiscus

Аз редя един SunsOut и тревите вече два дни ми се опъват, но мисля да не се предавам и скоро да е готов Simple Smile

# 473
Честито на имениците Hug

На мен ми подшушнаха, че има качени още Магнолии, само хвърлих един поглед и не искам да гледам нищо Joy Много на зле отиват нещата.
Вчера видях само няколко нови Heye-та, но днес виждам повече, има Зозовил и други.

# 474
# 475
  • Варна
Гледах ги днес Магнолиите, 2-3 дори и на мен ми хванаха окото, но цените са безумни, тия съвсем са изтрещяли.

# 476
Честити да са всички именици! Flowers Hibiscus
Здрави и щастливи да са! Heart
Цветя за всички тях от Falcon Simple Smile

# 477
Честито на всички празнуващи! И аз имам именик, то май няма къща без Иван. Grinning

Бухтичка, благодаря за информацията за новите Зозовили. Hug
Веднага ти връщам жеста с една дъга, на която попаднах днес.

# 478
  • Варна
Момичета, погледнах гърба на кутията на моя Black sea 500 и видях там картинки на още техни пъзели. Харесах си два, но точно тях не ги намирам в озон. Това какво значи? Че са изчерпани или че все още не са пуснати в продажба?

# 479
  • София
И двата ги имаше в Озон, но се изчерпаха. Единият още ми стои в Любими.

https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-ot-1000-chasti-zimni-priklyucheniya/

Общи условия

Активация на акаунт