Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 676
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
И този тип не ми се отдава много лесно, Бухтичка, тук си ти. Аз ще тренирам, де.
Това е по моята част, поемам ги тези Sunglasses
Между другото изобщо не го знам този Равенсбургер.

Веднага ти връщам жеста с една дъга, на която попаднах днес.
Чудничко, само виртуално ли ти попадна този?

Мда, lite серията на Black Sea свършва бързо, особено по-готините модели.

Между другото качиха статистиките от зимната пъзел олимпиада за декември - https://www.facebook.com/groups/winterpuzzlegames2022/posts/536189825119165/
Аз там участвах само в една категория - коледни пъзели. Изкарали са и по имена кой колко е наредил и някак съм додрапала до второто място Joy Единствената луда, която е редила само хилядарки Joy
Сега януари участвам в категорията 1000 части.

# 481
# 482
  • София
Бухтичка браво. Каква е тази група?

Вижте докъде съм стигнала с втория плик. Това е снощи след като приключих реденето.

# 483
Бухтичка, пъзела го гледах в Answear, но през телефона не мога да дам линк. Сега е с намаление и цената е 40.99 лв.

# 484
Бухтичка браво. Каква е тази група?
Пъзел олимпиада с несъстезателен характер Satisfied
Редиш, публикуваш, но ми отне безумно много време да схвана правилата и какво се случва.

vox, никаква идея нямах, че там има пъзели Flushed Намерих го, благодаря ти, имат някои интересни неща.

# 485

Trefl, 1000 части🧄🧂
Много приятен за редене пъзел - препоръчвам:) Само червеният пипер беше по-труден.
Останаха 14 ненаредени😌

# 486
  • Варна
Дами, първо да поздравя всички празнуващи от началото на Новата година, че то все празници, може да съм пропуснала някого.
Да поздравя и бабите, защото баба да си е почетно звание.
Сега по темата.
При мен има един пъзел, който Горещото лято не пожела да й го платя. Каза, нареждай, ако искаш задръж, ако искаш давай на друг. Бих искала да го предам на някого, който го иска. Искате ли да го пуснем като пътуващ? И да остане при последния нареждащ.

Допълвам: Anatolian, 1000 части. Парченцата са хубави, твърди, няма разлепени и влизат само на своето место.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 12:06 от FloridaM

# 487
  • Варна
Bkack sea 500. Чуден ❤️

# 488
При мен има един пъзел, който Горещото лято не пожела да й го платя. Каза, нареждай, ако искаш задръж, ако искаш давай на друг. Бих искала да го предам на някого, който го иска. Искате ли да го пуснем като пътуващ? И да остане при последния нареждащ.

Пусни го като пътуващ, според мен ще има желаещи. Може ли да споделиш марка и брой части?

# 489
  • Варна
Аз го имам този квадратния. Моят е Анатолиан 1000 части. Чака в целофана да стигна до него Simple Smile

Момичета, ПОДАРЯВАМ пъзел 2000 части, в торбичка, без кутия. Мисля, че е ето тази картинка, но и за това не съм сигурна. Мой познат ми го даде, не съм го редила, няма и да го наредя, тъй като картинката не е мой тип. Не знам дали има липси. Ако има желаещи, давам.

# 490

Този и мен ме чака. Смятам, като го наредя да го залепя и да си въртя картинката според сезона. Само място, където да го закача не съм измислила...

# 491
  • София
Здравейте, от толкова отдавна не съм писала, че не помня дали няма да се окаже от миналата година. Joy
Така че, дано не се повтарям, но Честита Нова Година на всички.

Весе, Нейта, и аз съм свободна за 14-ти януари да редим големия пъзел. Така че ме бройте.

Бухтич, за тениските, досега не съм ползвала такъв софтуер, който да ти свърши работа за дизайна им. Рисувала съм на ръка обаче доста тениски и ми е много любимо занимание. Минусът е, че откакто съм родила, не съм рисувала въобще, просто нямам време. А много ми липсва. Та и за на ръка не смея да се предложа, въпреки че с удоволствие бих нарисувала.

Флорида, бих редила този Анатолиан, пускай го за пътуващ.

Сега, малко новини при мен. Дядо ми продължава да разчиства у тях старите пъзели на баба ми. Сега по Коледа ми даде поредните два. Едно китайче, което ще видим дали ще редя и един неразопакован коледен Равенсбургер! С такова желание го отворих, а с такова разочарование го гледам сега на масата. По-гадна сглобка не съм редила, освен на Д-тойс. Макар че доста си приличат двете. Направо не разбирам как е възможно да е толкова зле. Парчетата се разпадат с поглед. Пъзелът е купуван преди повече от 10 години, а като знам колко беше зле с очите баба ми приживе, вероятно е още по-стар - от времето когато е виждала по-добре, значи поне на 15 години е пъзелът.
Не съм го завършила, наредила съм само рамката е небето, и ми умря всякакво желание да го редя.

Ето ги и двата пъзела:

# 492
Момичета, отделих в нова библиотека новите си пъзели. Записала съм уж ако съм обещала нещо на някой там. Слагам линк към библиотеката, ако няма нищо в My notes, значи пъзела ще е в продажба след като го наредя. На тези, на които е записано For sale, значи още сега се разделям с тях
https://airtable.com/shrtF7dJnNmmDZnOK

# 493
  • Варна
Айде последно за днес. Вървят ми като топъл хляб Simple Smile Този е Клементони и на кутията пише High Quality обаче хич не е хай. Обикновените Клементонита са по-добри. Но за 500 части не се ядосах чак толкова.

# 494
  • Варна
Ще съм особено благодарна, ако някоя от вас попълни страничката за новия пътуващ Анатолиан. Като забележка може да се пише, че остава в последния записан или за който го иска.

Общи условия

Активация на акаунт