Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 677
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Йонка, бих искала двата /непътуващи/ Gibsons, Falcon- ите  с бабата и с вана за сладолед, пристанището на Schmidt и снежанката на Jumbo.

# 496
  • София
Йоана за мен запиши Том и Джери не ми е спешен.
Останаха само кафеникавите части от фона и до вторник сряда ще е готов и втория плик. Изненадвам се колко бързо върви.

# 497
Здравейте и честита Нова година на всички! Да сте здрави и успешни, и да имате достатъчно свободно време за пъзели. Blush
Не пиша, защото нищо не редя, но ви чета и се наслаждавам на красотите, които вие качвате. Ще се отчета с един малък светещ пъзел, който не успях да снимам в тъмното. Като светещият на Бухтичка е, нейната снимка е страхотна. Каква е тайната? Smiley

Taking Flight
Master Pieces, 300 XXL части

Да се похваля и с коледните подаръци, които получих:
Скрит текст:
Иии за финал, Йоана, може ли да ме запишеш на парижкия Corner Piece? Мисля, че Тони го беше показала първа и се влюбих още тогава в него. Heart Eyes И за Belle Vue на Master Pieces. Innocent Не бързам за нито един от двата.

# 498
  • Варна
На мен не ми издържаха ангелите и поръчах нови 7 броя от озон. Напоследък влязох в ритъм и пак редя (с новата работа е лесно), така че трябва запасите да се попълват.

# 499
  • София, България
На мен не ми издържаха ангелите и поръчах нови 7 броя от озон. Напоследък влязох в ритъм и пак редя (с новата работа е лесно), така че трябва запасите да се попълват.
Е похвали се!
Аз също преди седмица поръчах, но само малки по 500 части, ще покажа след малко.

# 500
  • Варна
Едвам ме нави 🤭🤭🤭

Ето ги. Гледам ги отдавна, чаках да паднат на читави цени и сега беше моментът. Ще заемат достойно място в колекцията ми.

# 501
  • София
Леле ioana къде ги събра всички тези красотички?? 😀

Момичета, отделих в нова библиотека новите си пъзели. Записала съм уж ако съм обещала нещо на някой там. Слагам линк към библиотеката, ако няма нищо в My notes, значи пъзела ще е в продажба след като го наредя. На тези, на които е записано For sale, значи още сега се разделям с тях
https://airtable.com/shrtF7dJnNmmDZnOK

# 502
Пъзел Master Pieces от 1000 нестандартни части - Пиано

# 503
  • София
Преборих се с тревите Simple Smile 

# 504
  • София
Пак се разпазарувахте Grinning Ако някой от София поръчва нещо тези дни и има желание да направим една комбинация, моля да ми пише. Едни бухалчета ме тормозят, но не искам да правя голяма поръчка.

# 505
  • София
Аз обмислям, ама отлагах, пък то ето... знак от съдбата Grinning Пиши ми Wink

# 506
  • София
Ако не пиши на мен Simple Smile аз съм напълнила 70-80лв Simple Smile

# 507
Момичета, наредих този пъзел, който ми даде Приказливка - Story time, Gibsons, 1000 части. Качеството е добро. Не пожела да го плащам и реших да го пусна в групата за пътуващ. Има и още един от нея, е наредя и него и също така ще го пусна. Ще го добавя във файла, записвайте се.

# 508
Аз съм готова със следващия пъзел-загадка.

Bunny kingdom in the sky, 1000 части
Iello

Слагам загадката в скрит текст, за който е любопитен, какво се е случило в следващата сцена. Wink
Скрит текст:

# 509
HighSpeed, ще се разделяш ли с breakfast sweets на Cobble hill след това? И на мен ми е в любими, но мога да те оттърва ако искаш? И без това имаме пъзели за размяна.
Добавих гибсъна и анатолиана от FloridaM във файла с пътуващите. Забелязах, че Амебките са минали през всички, може би могат да се махнат от файла?
Преждите също имам спомени, че май ги приключихме или бъркам?

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 00:45 от ioana_g

Общи условия

Активация на акаунт