Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 701
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Махни го от Любими, ще се разберем Simple Smile

# 511
Добро утро, за много години и честито на всички празнуващи в последните дни Flowers Rose

За цената си от 7лв, качеството си го бива.

# 512
Аз вчера се изкуших, поръчвах един конструктор и сложих тези двата. Trefl-a, че можеи голямото дете да се включи с някоя секция, а таралежа го искам отдавна, слабост са ми такива нюанси, записах се и за животните на Бухтичка

Напоследък с мъжа ми си правим турнири с едни детски пъзели от по 120, 160 части и е много забавно, въпреки че той е този, който се ориентира по-добре в цветовете, се оказва, че аз редя по-бързо 😁

# 513
записах се и за животните на Бухтичка
Мислих известно време дали съм пускала нещо, но трябва да са на Happy Eyes животните, и аз много ги харесвам дизайните на Миа Чаро и съм се записала Hug

В момента съм отворила прилепчето на Хейе, никак не съм възхитена как лъщи и колко е хлабав. И въпреки това поръчах котетата от същата серия, че свършваха Joy Взех там и един шарен Енджой и зайчетата на Eurographics.

Никога не съм била човек, който иска татуировка, винаги ми се е струвало преходно и не съм изпитвала нужда от такъв начин на себеизразяване. Миналото лято бях загледала минималистични татуировки, допаднаха ми и за първи път започнах да го обмислям сериозно, но се отказах като видях татуировката на колежката ми с годините как се е променила.
Миналата седмица си гледах снимките и ми попаднаха пак татуировките. И си викам карай, каквото стане. Влизам в култовата група Варненски мамчета, пиша татуировка, взимам там първия, който имаше поне няколко позитивни отзива - викам може ли да ми направите най-малката татуировка, а той - да, утре Flushed И тъй, имам си татуировка Joy
Парчето държа да кажа е съвсем истинско и е от...Равенсбургер разбира се Heart Само мащабът е малко намален.

# 514
  • София
Бухтичка много яко. Признавам те за фен.
Аз обмислям да поръчам няколко малки Равенса да тренирам и ако ми се отвори малко по дълга почивка ще пробвам и 1000 за време.

# 515
  • София, България
Бухти, жестока татуировка! Да я покажеш на камерите на световното!

# 516
  • Русе
Добро утро!
Момичета вие имате ли имейл от Озон с допълнителни кодове за отстъпки? В групите във Фейсбук писа едно момиче,че са й изпратили код за попълнителан отстъпка.
Аз от известно време не получавам от тях имейли,май ще трябва да им пиша за проблема

# 517
Добро утро, Зори. Simple Smile
Това са кодовете от Озон

# 518
Забравих да ви се оплача. 2 дни преди Коледа поръчвам подарък от Озон, един термометър за стая. Преглътнах 2 лв за доставка за лично взимане. Пише, че ще дойде на 29.12, съгласявам се. На 28.12 получавам мейл, че има забавяне и ще дойде на 06.01. Преглъщам го. На 05.01 ми се обаждат, че нямало наличност при доставчика и въобще нямало да дойде и ми предлагат да го заменят с друг. Еми много се ядосах, викам им, не стига, че чаках още 7 дни, а накрая го нямате. Извиняват се. Нито компенсация ми предложиха, нито нищо. Накрая си поръчах друг, но от Емаг. В петък го поръчах, вчера го взех от Емаг в мола, без да плащам никаква доставка. Карат ме да ги избягвам при всички удобни случаи.

# 519
  • София
С този код, който пусна vox имах и аз в пощата и ми намали количката с 10% и отразих едни 100лв

# 520
Майкооо, Бухтичка , ти си яко пъзел маниак. Flushed Нямам търпение да ти я видя на живо.
Космическа одисея 1000 Black sea

Толкова лесен да бъде пъзел.
За Евето,тя е забравила сигурно, но аз не, ще ти го донеса в събота.
Това са следващите, които ще редя, може да е странно, но обичам да си планирам напред Blush, ако на някой му харесва нещо да си казва.
Скрит текст:

# 521
Весе, бих взела близалките.
Иначе и за си планирам, но си ползвам таблицата в Airtables. Там съм си направила отделна галерия за целта и си ги влача в реда, в който искам да ги редя Grinning

Аз си видях мейла с отстъпките сутринта, но не го отразих. Видях, че са писали в групата и пак не го отразих.
Чак като писахте тук се зачетох, че се наслагва и върху намалени продукти. Цъкнах линка да видя категориите, гледам важат пъзелите. Та така, трета поръчка пуснах от сутринта Joy Трагичен случай съм, на първата бях объркала номера на картата и не мина плащането, втората мина, но я анулирах, за да ползвам кода Rolling Eyes

# 522
  • София, България
Много бързо се разраснаха озон, буквално за 2 години покрай пандемията и в момента са жертва на собствения си успех.

Весе, бих взела Едуката от 500.

# 523
Да, объркала съм, извинете 😄 Бухтичка,честита татуировка и аз имам твоите фази и ако някой ден се реша, ще е точно толкова фина и нежна Simple Smile
Аз чак днес получих код, но не съжалявам, че тъкмо докарах 52лв., щях да се чудя каква глупост да натикам за безплатна доставка. Не ми е приятно обаче, че не стига че вдигнаха сумата на 50лв., не мога и да избирам как точно да ми доставят. Вече два пъти БД е с техен куриер, с който хич не обичам да се връзвам, не че не съм предимно вкъщи в това време, но ако дойде, докато бебето спи, нито ще му вдигна, нито мога да сляза.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 20:34 от Г-жа Шантал

# 524
Мона Лиза , от 1500 е Едука, но е лесен, тъкмо твой стил.

Общи условия

Активация на акаунт